Scudo Sports

Trek 3700 - 3900

@guide

Bisikletten anlamayanlar bile v-fren ile disk fren arasında büyük bir fark olduğunu bilir.Onlarca yazı yazıldı forumda,onlarca kez tartışıldı.Sonucunda disk frenin daha iyi performans sağlayacağını , ıslak ortamda daha iyi tutacağını ve jantlarımıza yağ bile bulaşsa fren performansının etkilenmeyeceğii söyledik.Bir tek dezavantajı var,oda ağırlığı.
Ayrıca disk e verdiğiniz parayla başka bir şeyi modifike ederdim demişsiniz.Hidrolik disk frenden başka daha iyi bir modifikasyon mu olur?

Scudo
mekanik disk fren ile orta seviye bir v fren sisteminin , çamurlu vb. ortamlar haricinde çok ciddi anlamda bir fark yaratmadığını biliyorum , denedim. hemde ekonomik ve zahmetsiz.

çamur deryası içerisinde veya yağ içerisinde bisiklet kullanmıyorum , yarış koşmuyorum , zaten böyle bir amacım olsa aldığım bisiklet trek 3900 olmazdı .

mekanik disk fren bisikleti çok iyi bilmememe ve prof. bisiklet kullanmamama rağmen bana yetmedi ve mecburen hidrolik disk fren sistemine geçtim.

benim için gereksiz bir karar olduğunu tekrar yineliyorum.

son olarak ; fikrime saygı duymasanız bile , mesajlarınızda kullandığınız üslup saygı çerçevesi dahilinde olsun rica ederim. Aksi halde üslubumu değiştirir , ciddi şekilde kırıcı cevaplar yazabilirim .

@guide

merhaba, bisikletiniz hala satılıksa gerekli bilgileri pmden atar mısınız? ben pm atamıyorum

Geri