chizer.adam
SOSYAL ŞEBEKE
- Tepki
- 1.884
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
- Bisiklet Marka
- Trek
- Bisiklet Model
- Marlin 6
- Kadro Boyu (inç/cm)
- M
- Ön Aktarıcı
- Shimano Deore
- Jant Boyu
- 29 Jant
- Arka Aktarıcı
- Shimano Deore
- Fren Sistemi
- Hidrolik Disk
- Türü
- Ön Amortisörlü
- Çekiş Sistemi
- 1 x 11
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Vites Kolları
- Shimano Deore
- Sele
- Bontrager
- Jant Seti
- Bontrager
- Lastikler
- Bontrager
- Ağırlık
- 12
- Materyal
- Alüminyum
- Bulunduğu Şehir
- İstanbul (Avrupa)
- Kargo Seçenekleri
- Elden Teslim
- Fiyat
- 36000
- Kullanım Süresi
- max 500km
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- 05074421435
Dizimdeki problemin artması sebebiyle, artık süremeyeceğim için satmak durumunda kaldım. Alındığından beri özenle evimin salonunda sakladım. Islak mendillerle temizledim. Çok kullanılmadı - kullanamadım çünkü. Evde duracağına severek binecek birine gitsin istiyorum.
Bisiklet özel seridir. Resimlerden birinde, arka sağ maşanın içine işlenmiş bisiklet süren kılıç balığı - insan silüet imzası var, oradan analayabilirsiniz.
Beylikdüzü House of Bike mağazasından sıfır alınmıştır. Faturaları ve kitapçıkları mevcut bulunuyor. Kutusundan çıkarıldığından itirbaren sadece ben sürdüm. Videoyu da Youtube Sosyal Şebeke kanalında TREK Marlin 6 Gen 2 diye mevcut.
Üstünde Shimano Deore set var. Kadro boyu M (1.50 - 1.80 boy arası rahat kullanabilir). Lastikler ve sele resimlerde de görüldüğü üzere Bontrager. Her şeyi orjinal olarak üstünde teslim edeceğim.
Yanında 2 adet matara tutacağı, km sayacı, çelik telefon tutacağı ve telefon hazneli çantayı hediye olarak vereceğim.

bisiklet satılmıştır.
Bisiklet özel seridir. Resimlerden birinde, arka sağ maşanın içine işlenmiş bisiklet süren kılıç balığı - insan silüet imzası var, oradan analayabilirsiniz.
Beylikdüzü House of Bike mağazasından sıfır alınmıştır. Faturaları ve kitapçıkları mevcut bulunuyor. Kutusundan çıkarıldığından itirbaren sadece ben sürdüm. Videoyu da Youtube Sosyal Şebeke kanalında TREK Marlin 6 Gen 2 diye mevcut.
Üstünde Shimano Deore set var. Kadro boyu M (1.50 - 1.80 boy arası rahat kullanabilir). Lastikler ve sele resimlerde de görüldüğü üzere Bontrager. Her şeyi orjinal olarak üstünde teslim edeceğim.
Yanında 2 adet matara tutacağı, km sayacı, çelik telefon tutacağı ve telefon hazneli çantayı hediye olarak vereceğim.

bisiklet satılmıştır.
Son düzenleme: