@Ahmetgitar , 3. kontrol noktasından sonra güneye İtalya'ya yönelmişti.
Gündüz dağların arasından , gece Como gölünün kıyısından geçerken pek dinlenemedi.
Kısa kısa molalarla ilerliyor, hem kendi, hem cihazların şarjları zayıf.
Aslında zamanı var ama işini son güne bırakmak istemiyor herhalde...
Milanonun kuzeyinden Torinoya geldi, Po ovasını bitirmek üzere.
Torino çıkışından CP3 parkurunua giden yollar biraz karışık, iki kişinin kafasını karıştırıp yolu uzatmasına neden oldu -ki Mikko Makipaa hala tırmalıyor.
Ahmet inşallah burayı sorunsuz geçer, 3-4 kişi yakın gidiyorlar birbirlerini düzeltirler artık.
Ben Davis de 19:15 itibarıyla Flamme Rouge gördü.
Artık bir ikincimiz de var ama en azından Erkeklerde birinci
(Allahım ne günlere kaldık)
Süre 10 gün 13 saat 17 dakika diye sallıyorum. netleşir nası olsa...
Geçen düşüp Femur kemiğini kıran , polonyadan Bisikletli Kurye , Pawel Pulovski kendini toparlamış, evine nakledilmeyi bekliyor.
Fiona daha öne geçtiğinde bile yarışın popularitesi level atladı ve yeni bir odun türü türedi.
Yarışın resmi (link) sayfasının tepesine uyarı , rica yazısı eklediler ( oraya kim bakıp okuyorsa )
Sadece Fiona'ya değil, diğer bayan erkek yarışçılarada ... Bisikletine atlayan, yakalayabildiği sürücüyle elinde kamera yada telefon , selfie dir, sohbet etmeye çalışan, ısrarla yemeğe davet eden vs. vs.
Buna taciz mi denir , rahatsız etmek mi , böyle fiona gibi her kameraya tebessüm dağıtınca cesaretleri de arttı, sayıları da. Bu ileride ciddi bir soruna dönüşebilir.
144
Mikko Mäkipää 'nın son CP4 pzrkuruna geliş rotası trajikomik bir hayatta kalma filmi olur.
Ahmeti'de ön tarafı da bıraktım bunu seyrediyorum.
Acayip bir zor duruma soktu kendini.
Yanlış yollara girdi durdu, geri dönmektense maceraya atıldı.
Önce asfalttan gravele sonra patikaya dönüştü, şimdi patika da bitti , yüklü bisikletle, yol ayakkabısıyla ...
GR57 trekking rotasında, 2400m. irtifada , şu coğrafyada bisikleti itekliyormu , taşıyormu , karanlığa kalırsa işi yaş.