hamlet2006
Forum Kedisi
- Tepki
- 35.997
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kabul ediyorum öğretmen arkadaş son derece minimalistti?@ippon Ağabey
Çok az harcıyormuş.Ben TTUBR'de uçak bileti, katılım ücreti,çoğunluğu öğretmenevi konaklaması ,yeme içme dahil günlük ortalamam 160 lira idi.
Hay maşallah, çok paraTüm harcamalar 15.000 ila 20.000 tl tutuyor.
Pek kapımın önü denemez sayın @hamlet2006 ?. 90 km. falancık ?.@Cemal Ç.
Rubeli Cemal
Bu seneki kontrol noktalarından biri Roubaix Veledromundaymış.?Bisikletçileri ağırlarsın artık, kapının önünden geçecekler zira.
Pek kapımın önü denemez sayın @hamlet2006 ?. 90 km. falancık ?.
Sayın @hamlet2006 sabah 04:00'da evden çıkıyorum, akşam 19:00'da geri geliyorum. Gözünüzü seveyim, bisikletli mi kovalıyım şimdi ?.Uçarak mı Veledroma inecekler sayın Rubeli Cemal.Daşların altında inlemeyecekler mi?Roubaix yolu senin evine yakın değil mi?Brest tarafından geleceklermiş.
![]()
Sayın @hamlet2006 sabah 04:00'da evden çıkıyorum, akşam 19:00'da geri geliyorum. Gözünüzü seveyim, bisikletli mi kovalıyım şimdi ?.
Değerlendirme ölçütünü bilmiyorum ama bu sene 1.700 kişiden 275 kişi seçtiler, hatta limit 250 kişiydi yoğun istek üzerine 275 yaptılar ..Üç vakte kadar ben bu TCR'ye başvuracağım.Bu organizasyonun katılımcı kabul kıstasında neler var?Başvursam çıkmama ihtimali var mı?
Hayır, onu sadece sponsor olacakları kişilerden istiyorlar.@hamlet2006 senden kısa bir tanıtım istiyorlar kımsın neden bu yarışa katılmak istiyorsun falan. Sonrada uzun bır sürüş kaydı. Strava verısı halınde. Performansına da bakıyorlar yanı. ızlemedıysen şu aşağıdakı vıdeoları mutlaka ızle! Bu arada Berk Caddebostan Gıant mağazasında çalışıyor gıdıp kendısıne de sorabılırsın dırek bu sene de gıdecek yarışa (Caddebostan, Operatör Cemil Topuzlu Cd. No:75 D:No:75, 34728 Kadıköy/İstanbul)
Hayır. Berk Okyay'a sponsor oldukları için istediler. Normalde kimseden istemiyorlar.Strava Kayıtlarını isteyecekler mi?
Süleyman Hocam yarışa katılmak 300 ingiliz sterlini, yarışın başladığı ve bittiği yere göre gidiş dönüş uçak bileti 200-450euro arası ( ne kadar önce alabilirseniz o kadar ucuz) schengen vizesi 60 euro (vizecisi vs 100 euro diyelim) 2 gün önceden gittin iki gün otelde dinlendin kabaca 2 gün için 150 euro, yarışı gittisi döndüsü kabaca 12 gün desek günlük 30euro yeme içme desek 360euro, bundan sonra yarış sırasında kaç gün otel veya hostelde kalacağın en önemli kalemlerden biri kabaca günlük 20-60 euro arası oda bulabilirsiniz.Transcontinentalin maliyeti ne kadar tutar?(Bisiklet ekipmanları hariç) Hesaplayan ,kitaplayan, bu yarışa katılan birisinden duymuş var mı?
Süleyman Hocam yarışa katılmak 300 ingiliz sterlini, yarışın başladığı ve bittiği yere göre gidiş dönüş uçak bileti 200-450euro arası ( ne kadar önce alabilirseniz o kadar ucuz) schengen vizesi 60 euro (vizecisi vs 100 euro diyelim) 2 gün önceden gittin iki gün otelde dinlendin kabaca 2 gün için 150 euro, yarışı gittisi döndüsü kabaca 12 gün desek günlük 30euro yeme içme desek 360euro, bundan sonra yarış sırasında kaç gün otel veya hostelde kalacağın en önemli kalemlerden biri kabaca günlük 20-60 euro arası oda bulabilirsiniz.
Uçak bileti:300 euro
vize:100 euro
ilk konaklama:150 euro
yeme içme:360 euro
toplam: 910euro + 300sterlin + ekstra konaklama
not: iyi bir araştırmayla gidiş-dönüş uçak biletini 100 euro civarına bulabilirsiniz