Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kursat akin Şahsen ben daha çok paylaşım beklerim hocam...Feyz, ilham alalım..👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Kursat akin Şahsen ben daha çok paylaşım beklerim hocam...Feyz, ilham alalım..👍
Bir kaç kez bilgi paylaşayım istedim bisiklet forumda (üç yıldır antrenman yapıyorum ve İlk yılki hocam milli antrenör) yazdıklarıma sürekli muhalefet eden sosyal biniciler ya da kendi binme sistemini en doğru bilenler tarafından o öyle değil tarzı yazılar olunca hevesim kaçtı. Hatta 40 yaş üstü bisiklete başlasam başarılı olur muyum diyen bir arkadaşa kendimi Örnek göstermiştim ama granfondoda herkes kürsüye çıkar diyen arkadaşlar çıktı karşıma :) Yine de eski ekşi sözlük gibi eski bisiklet forum değerlidir. Arşivi eşsizdir. Kızmıyorum küsmüyorum.😊

@Süper Dede abi sen de buna benzer bir video çeksen . Özellikle eşya organizasyonu ( gerçi bu kişiye özel bir şey ama ufak bir farklı bir bakış açısı bile faydalı olur. Bir de basit mekanik öneriler. ( bilinen tamir işlerinden hariç püf noktalar, bant cimbiz gibi hayat kurtarıcı malzemeler ...)
Bu arada 9:27 den sonrası önemli. " an eating competition " tam bizim memlekete ve bu tura uygun birşey. Diyarbakır burma, hatay künefe, konya etli pide,......

Bu arada 9:27 den sonrası önemli. " an eating competition " tam bizim memlekete ve bu tura uygun birşey. Diyarbakır burma, hatay künefe, konya etli pide,......
Oy oy oy oyyy.
Bana bunlarla gelin. Bundan sonrasında cılız sıskalar ile gerçek oburlar ayrılır. James Hayden biter, Süleyman Çetin başlar.

James Hayden Dİ 2 kullanıyor + Büyük aynası 46 diş, ilave olarak kilo problemi yok, aspirin tableti gibi bir adam...Dayanıklılığı da olağan üstü...
Bu arada cehennem gibi sıcaklarda bisikletli meydan savaşlarının başlamasına sadece beş gün kaldı...
@Süper Dede abi sen de buna benzer bir video çeksen . Özellikle eşya organizasyonu ( gerçi bu kişiye özel bir şey ama ufak bir farklı bir bakış açısı bile faydalı olur. Bir de basit mekanik öneriler. ( bilinen tamir işlerinden hariç püf noktalar, bant cimbiz gibi hayat kurtarıcı malzemeler ...)
Yapmayı çok isterdim ama şu an ttubr02 ye katılanların hepsi (12 kişi) daha önce ultra mesafelere katılmış ve tecrübe kazanmış kişiler. Yani benim vereceğim ip uçlarını bilen ve uygulayan kişiler. Katılmayanlara da boşuna uğraşmaya gerek yok. Sözüm yanlış amlaşılmasın, öyle adamlar var ki yapmak istediğin hayrın içine etmekte üstlerine yok. Sorana söylerim, başımla beraber, gerisi boş iş...Az laf çok iş...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Umarım yarıșçılar yarıș sürecinde ki görsel nimetlerden bizi mahrum bırakmazlar. :hımm: Sadece yiyecek değil ki böyle bir yarıșta kimse sultan sofrası beklemez sanırım. :D

Buyrun katılın, 3200 km toplam mesafe...yaşını sonra farkettim, ne yazık ki 18 yaş altı katılamıyor...Eğlenceden mahrum kaldık... :koptum:

@Süper Dede
2bin küsür biliyordum ve koşardım.
Ben 3200 km koşuya kalkıcam sen beni 2 ay yüzünden almıcan mı abi? 😥

Maalesef, 18 yaşını bitirmen gerek. Ayrıca yarış on beş gün ile sınırlı, bu da günde 213 km koşman gerektiği anlamına geliyor ki dünyada örneği yok...

Eveet sevgili pedaldaslar, bisikleti koliledim cumayı bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Zorlu bir parkurda zorlu hava koşullarında Allah hepimizi muhafaza eyler inşaallah. Sağlıcakla kalın...
Dualarınızı eksik etmeyin

Eveet sevgili pedaldaslar, bisikleti koliledim cumayı bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Zorlu bir parkurda zorlu hava koşullarında Allah hepimizi muhafaza eyler inşaallah. Sağlıcakla kalın...
Dualarınızı eksik etmeyin
Ağabey Allah yar ve yardımcınız olsun. Takipte olacağız. İnşallah tüm arkadaşlar hedeflerine ulaşırlar . Kazasız, belasız ve iyi sürüşler diliyoruz TTUBR Ekibine.😍😍😍

@seko35.50 sağolasın kardeşim, ben sadece bitirmeyi amaçlıyorum, gerisi beni çok zorlar ve sağlık problemi çıkarır. Kazasız belasız bitirmek tek hedefim... :harika: :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri