Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tamamen katılıyorum . Misal 4 günde başladığım yerden Antalya 'ya evime dönsem güzel bir müsabakaya katılım olur.
Şaka maka aklıma yatıyor bu şekilde olabilirse. Hanımdan izin koparmaya çalışayım bakalım tepki ne olacak 😅

Scudo
Sevgili Arkadaşlar : Yazdığım yarışa katılım listesinde adı olmayan ama katılacak olan arkadaşların isimlerini yazmalarını istirham ediyorum... :)

350 TL KALDI HADİ HAYIRLISI
Bu para işini bu sayfaya yazmayalım, sizde gizli kalsın...Bir de yaşınızı öğrenebilir miyim...
Arkadaşlar : 18 yaşını doldurmayanlar hiç bir şekilde ttubr02 de yarışamaz. Bilgilerinize...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
57B5E1E1-932E-49FE-804D-5F5F429154B4.jpeg17847F71-B1EE-4251-A8A1-986D00538FC2.jpeg2783A3E9-BF18-41EB-BDBB-C2B90245CE9B.jpegGençlere örnek olması bağlamında üç antrenmanımı örnek olarak koyuyorum. Dinlenme için mola yoktur. Beslenmeler bisiklet üzerindedir. Sadece su doldurma (sürekli mataradaki su ısınıyor ) fotoğraf ve çiş molası. Hurma ana beslenme. Muz ve yanına çiğ badem. Karaman alanya turu arka arkaya ve 7000 m irtifa. En büyük düşman rüzgar o yüzden mümkün olduğunca aero olması lazım bisikletin.

234150 dosyayı görüntüle234151 dosyayı görüntüle234152 dosyayı görüntüleGençlere örnek olması bağlamında üç antrenmanımı örnek olarak koyuyorum. Dinlenme için mola yoktur. Beslenmeler bisiklet üzerindedir. Sadece su doldurma (sürekli mataradaki su ısınıyor ) fotoğraf ve çiş molası. Hurma ana beslenme. Muz ve yanına çiğ badem. Karaman alanya turu arka arkaya ve 7000 m irtifa. En büyük düşman rüzgar o yüzden mümkün olduğunca aero olması lazım bisikletin.
Maşallah . Bisikletin resimlerinide atarmısın hocam. Benim bir yerlerde ciddi yanlışlarım var. Gerçi pek doğrum yok. Hem aero olayını incelerim. :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Maşallah . Bisikletin resimlerinide atarmısın hocam. Benim bir yerlerde ciddi yanlışlarım var. Gerçi pek doğrum yok. Hem aero olayını incelerim. :)
Aerodan kastım bisikletin sağından solundan malzeme çanta fazla çıkmaması. Back packing tarzı olmalı eşya çantası. Rüzgar bana göre en büyük düşman. DFC0B5F1-D90D-45AE-8028-12DEC0435E5B.jpeg
@Kursat akin ttubr02 ye katılıyor musunuz...?
Hocam ne yazık ki. Zaman sorunum var. Apidura malzemem bile var ama zaman sorun. Bir ara diyarbakır silifke yapayım istedim katılanlarla beraber ama işlerimin en yoğun zamanına geliyor. 00835AB3-421C-4B4B-A7ED-F2E2977029CE.jpeg

Hem aero olayını incelerim. :)
Haşortman+bıyık=aero. :ssrtcbya:
Aynı ben gibisin Ağabey. Rüzgar beni gördüğünde gülüp karşı koymadan "yol vereyim gitsin, bir de ben uğraşmayayım garibimle" diyor.

Şehir bisikletinden yol bisikletine geçiş yaptım. Hiç zorlanmadım. Boynuzluya (dropbar) alışmam çok zor olmadı.
Ama gel gör ki, eşofmandan tayta geçmek... Sanırım bu çok zor olacak :komik:.
Tayt = +100 km'ymiş 🤪 :D.

Şehir bisikletinden yol bisikletine geçiş yaptım. Hiç zorlanmadım. Boynuzluya (dropbar) alışmam çok zor olmadı.
Ama gel gör ki, eşofmandan tayta geçmek... Sanırım bu çok zor olacak :komik:.
Tayt = +100 km'ymiş 🤪 :D.
Yok be abi haşoftman= +430 km var burada @hamlet2006 , 100 dediğini ben bile dağ bisikletimle ve haşoftmanla devirdim. :)

Ohooo, tayta geçersem ttubr a bile katılabilecek seviyeye geliyorum desenize. Bekleyin seneye geliyorum.
Aklıma gelmişken, Yowamushi pedal ORAORAORAORAAAAAAA.... (Bu animeyi izleyip gaza gelmeyecek yoktur diyorum).
1594903883882.png
TTUBR katılımını arttırabilecek kapasiteye sahip olan bu animasyonu izlemeyi önerin herkese :D.
Kapasitem belki 50 km bile değil henüz :(. Ama ben bile bu animasyonu izlerken, keşke katılabilsem diyorum içimden 🤪.

Son düzenleme:
Hocam ne yazık ki. Zaman sorunum var. Apidura malzemem bile var ama zaman sorun. Bir ara diyarbakır silifke yapayım istedim katılanlarla beraber ama işlerimin en yoğun zamanına geliyor.
Sağlık olsun, ama bir şekilde sizi aramızda görmek isteriz... :) :harika:

Ohooo, tayta geçersem ttubr a bile katılabilecek seviyeye geliyorum desenize. Bekleyin seneye geliyorum.
Aklıma gelmişken, Yowamushi pedal ORAORAORAORAAAAAAA.... (Bu animeyi izleyip gaza gelmeyecek yoktur diyorum).
234187 dosyayı görüntüle
Abi naptın sen tayt mı giymeliyim şimdi.:ssrtcbya: Forumun hepsi yürür şimdi üstüme tayt da tayt diye. Haşoftmanla da katılabilirsin ve Yowamushi pedal ORAORAORAORAAAAAAA.... diye diye yol alırsın. Bu forumda bu şarkıyı bilmeyen bir tek ben mi varım yoksa? :)

Abi naptın sen tayt mı giymeliyim şimdi.:ssrtcbya: Forumun hepsi yürür şimdi üstüme tayt da tayt diye. Haşoftmanla da katılabilirsin ve Yowamushi pedal ORAORAORAORAAAAAAA.... diye diye yol alırsın. Bu forumda bu şarkıyı bilmeyen bir tek ben mi varım yoksa? :)
:koptum: Animedeki bir karakterin gaza gelince yaptığı haykırma sesi o Necmeddin başkan :kptmya:.

@necmeddin kardeşim, D.Bakır'ın sıcağında haşotmanla bisiklet sürmeyi düşünmek bile istemiyorum.... :koptum:
Abi haşoftman dediğin şalvarın küçük kardeşi :D . Tam o yöreye göre giyiniyorum . Kask yerine kafaya da bir kasket deme gitsin keyfime. Şimdi kask aynasını kasketin neresine takayım onu düşünüyorum. @suyunsesi abi senin gözlük aynası bu işi görür.:harika:

@Kursat akin hocam tebrik ediyorum gerçekten ! Müthiş km ler bunlar.

Birşey dikkatimi çekti bisikletinizde , gidon boğazı kaç cm lik ? Orjinalinde mi böyleydi ?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ağabeylerim, arkadaşlarım ve bu başlığı takip eden kardeşlerim, 2. gün önce Diyarbakır bileti alma girişimim ailemin vermiş olduğu tepki üzerine olumsuzlukla sonuçlandı. Anam , babam rıza göstermiyordu ikna etmeye çalışırken bugüne kadar bana destek veren hanımım da kendine göre haklı sebepleri olarak rızasının olmadığını söyledi.

Hevesim kursağımda kaldı. İş yeri iznini ayarlamıştım. Yarış için gerekli ekipmanları eksiksiz temin etmiştim. Doktor kontrollerimi de yaptırmıştım. Yarışa 5 aydır hazırlanıyordum. Mart ayından bu yana programlı bir şekilde çalıştım. Zaten kış aylarında dahi 500 km ye yakındı sürüşlerim. Ha tamamlayabilirmiydim , yarışı tamamlamak gibi bir hedefim en başta da yoktu. Son zamanlardaki kazanımlarımla en az 1000 km yi güle oynaya atabilecek seviyeye gelmiştim.Maddi olarakta yarış ta harcayacağım miktarı ayarlamıştım. Yani kendi adıma yarışa katılmamak için en ufak bir bahanem veya kıvıttıracak bir durumum yok. Kalp kırmamak adına çok istediğim bir hayalimden vazgeçmek zorunda bırakıldım. Bu başlık olsun diğer kapatılan başlığımız olsun bir çok paylaşımım ve yorumum oldu. Umut verdim katılacağıma dair . Bir zamanlar düz sürdüğüm bisiklete olan bakışımı değiştirdiniz. Beni yetiştirdiniz, geliştirdiniz . Sürekli takipte olacağım yarışı. Fazla söze gerek yok darlanıyorum zaten . Cümlenizden özür diliyorum bağışlayın beni.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri