Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede Mümtaz abi seneye bu kadar hazır olamam mental olarak. Katılmamam için bir neden olmaması canımı sıkıyor. Hani hasta olursun, gözün kesmez, izin alamazsın, yarıştaki ihtiyaçlarını karşılayacak parayı ayarlayamazsın İnsanlık hali herşey olur. Abi bir ara müsait olduğun da ararım seni Birol abiye ve diğer arkadaşlara durumu izah edersin artık emin olun benlik birşey yok.

Scudo
@necmeddin sıkma canını, evden ılımlı bir izin çıkmayınca zaten için rahat olarak yarışamazsın. Boş ver bizi izler motivasyon kazanırsın...:)

Sevgili arkadaşlar, Diyarbakır'da ki toplanma yerimizde maske takma zorunluluğu olabilir, bu sebepten yanımızda bulundurmamızda fayda var.

Etap uzun 10.000 km ye yakın. Takımlar sürekli sürüyorlar. Sürücü değişimi oluyor. Fizyoterapist ve hatta kardiyolog kontrolleri dahi var. Teknisyenler var. Bir matara su dahi taşımıyor sürücüler. Masaj teknikleri gelişmiş. Mutfakları kalite. Dinlenme olanakları var. Bisikletler ekstreme sürüşler için üst düzey makineler.

Kesinlikle süper bir organizasyon. TCR yahut TTUBR gibi organizasyonların yanından bile geçemez. Çünkü bu sporu yapan profesyoneller için her türlü imkan düşünülmüş. Bizde bir iki öğünü atlatsamda misafirhane yada öğretmen evinde güzel bir duş alsam sabah kahvaltısını beleje getirsem olayı var. Bizde ise yarı dinlenik vaziyette ertesi gün tekrar sürüş bir o kadar yükle. Üstelik kolluk kuvveti desteği de var tıkanmış yollar için. Bizde tek başına devam Allah'a emanetsin.
Bunları yazarken yapılan yarışı küçümsemiyorum. Muhteşem bir organizasyon. Fakat bir TCR veya TTUBR değil. Aynı imkanlar @Süper Dede Mümtaz abi veyahut TTUBR ekibindeki diğer arkadaşlara verilsin 15.000 km de giderler. Tek sorunları sürmek değil. Yanlarında o kadar yük ve yılların vermiş olduğu dertleride taşıyorlar.

Ben izlediğimden bu kadarını anladım. Siz ne düşünüyorsunuz. :harika:

@necmeddin aynen kardeşim, bizde külfet çok. En önemli sorun ne yiyeceğiz, para yetecek mi....vb gibi sorular. Adamların tuzu kuru..
Ye yat çevir...

@Kursat akin Üstad verileriniz harika, gençlere örnek olması derken yaşınızı merak ettim..Bence siz bu verileri edinebilecek antrenmanlara zaman bulabiliyorsanız, yarışlarada kısmen katılabilirsiniz, katılmalısınız gibi geliyor bana.
Birde
Bikepacking dediklerinden farklı birşey sanırım..Nedir tam olarak?

@Kursat akin Üstad verileriniz harika, gençlere örnek olması derken yaşınızı merak ettim..Bence siz bu verileri edinebilecek antrenmanlara zaman bulabiliyorsanız, yarışlarada kısmen katılabilirsiniz, katılmalısınız gibi geliyor bana.
Birde

Bikepacking dediklerinden farklı birşey sanırım..Nedir tam olarak?
Bikepacking üstad elbette ama ağzıma öyle alıştı. 3 yıl önce apidura tam set almıştım. Turlarımda kullanıyorum. Yaşım 47. Yol bisikletinde yarışmayı seviyorum. Bu tarz uzun molasız turları da seviyorum. Yol antremanı uzun tura fayda verirken zone 2 nabızla biten uzun molasız turlarım yol bisikletinde yarış dayanıklılığımı arttırmakta. Diyarbakırdan başlayıp karamana ya da silifkeye gitmeyi planlamıştım haziranda ama zaman değişince işimin yoğunluğundan ne yazıkki hayalimi gerçekleştiremeyeceğim. Ama çok istediğim bir yarış.

@Kursat akin Antrenman sıklığınız nedir hocam, helal olsun..😁

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri