Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@trainspotting35 evet ya, ferrariye taş çıkartan arkadaşlar vardı. Hatta çöp kamyonunun arkasında 170 km hız yapan vardı...:koptum: Hangi birine gülelim, adama mı, çöp kamyonunun 170 km hızına mı...?:koptum:

Scudo
@Süper Dede Ben kondisyonum olsa çok isterdimi işaretlemişim abi. Çok politik bir cevap olmuş bana kızamazsın yani. Şimdi neye göre kondisyon, kime göre kondisyon. Günde 170 km gidebiliyorum ama bence kondisyonum yetersiz. 🤪 😀

TRANS TÜRKİYE ULTRA BİKE RACE 02 ( TTUBR 02 )
Bu seneki edisyonda katılım ücretsiz. Haberiniz var mı...? Bir daha ki sene, yol yemek ve ssk ödemesi de olacak... :koptum:
unutmadan, ailesinden izin sorunu yaşayanlar için izin kağıdı ve yeminli yarış direktörü vardır...Aile salonumuz üst kattadır..... :D

Çok güzel bir yarış olacak eminim. Tüm katılan arkadaşlara kazasız belasız zevk ve keyifle dolu bir yarış diliyorum, başarılar...

İzin benim için de kolay değil , 3-4 gün gibi bir yarış olursa ileri zamanlarda inşallah ona katılmayı isterim. 👍🏻

@abidin3714 kardeş, konumuz ultra mesafe yarışı olduğundan, 2-3 günlük organizasyonlar bizi kesmiyor... :D Ultra mesafe denebilmesi için 2000 km yi aşması lazım. Ama benim aklımda 24 saat dayanıklılık yarışı var iki senedir. Bizim burada Vakfıkebir Beşikdüzü arasında çok uygun trafiksiz sahil yolu var ama kim katılacak...? Yol kesintisiz ve trafik ışıksız 10 km gidiş 10 km geliş temiz asfalt. İyi bir organizasyonla çok güzel yapılır.

TRANS TÜRKİYE ULTRA BİKE RACE 02 ( TTUBR 02 )
Bu seneki edisyonda katılım ücretsiz. Haberiniz var mı...? Bir daha ki sene, yol yemek ve ssk ödemesi de olacak... :koptum:
unutmadan, ailesinden izin sorunu yaşayanlar için izin kağıdı ve yeminli yarış direktörü vardır...Aile salonumuz üst kattadır..... :D
Abi mükemmel olur. İzin kağıdına ihtiyacım var.:koptum:

Bu arada bir soru ; sayfalar arasında görmemiş de olabilirim...

Bisiklet seçimi noktasında bir kıstas var mı? Yani Triban 500 ile de katılabilir miyim olurda ileride ?

Arkadaşlar, üç dört günlük yarış olsa katılırım diyenler ; Start alın ve ne kadar izniniz varsa o kadarlık yarışın. Böylece hem o atmosferi yaşamış olursunuz hemde tanışmış oluruz...
@makaram Ultra kısa yarışlar henüz başlamadı... :koptum:
Mesela D.bakir Tarsus arası 585 km. Al sana Ultra sprint yarışı...

Arkadaşlar, üç dört günlük yarış olsa katılırım diyenler ; Start alın ve ne kadar izniniz varsa o kadarlık yarışın. Böylece hem o atmosferi yaşamış olursunuz hemde tanışmış oluruz...
@makaram Ultra kısa yarışlar henüz başlamadı... :koptum:
Mesela D.bakir Tarsus arası 585 km. Al sana Ultra sprint yarışı...
haydi buyurun dedem gereken cevabı verdi :) bu sefer dedemin bize vereceği ayardan ben dahi kurtaramam bizi:koptum:

haydi buyurun dedem gereken cevabı verdi :) bu sefer dedemin bize vereceği ayardan ben dahi kurtaramam bizi:koptum:

Tamamen katılıyorum . Misal 4 günde başladığım yerden Antalya 'ya evime dönsem güzel bir müsabakaya katılım olur.

Yeni ilave var

1-Birol Çakır
2-Bahri Kaplan
3-Serkan Çiloğlu
4-Şenol Kadir Köstekçi
5-Burhan Turan
6-Derya Ünal
7-Buse Aygün
8-Mümtaz Öztürk
9-Hüseyin Caner Koçyiğit
10-Melih Şentürk
11-Ali Rıza Fırıncı
12-Necmeddin Eldem
13-Faruk Sakin
14-Ersin Ersoy

750 TL biriktirdim az kaldı... ORDAA BİR BİSİKLET VAR DÜKKANDAAAA O BİSİKLEEET BENİMMM BİSİKLETİMMMM (olabilir) BİNEMESEMMDE SÜREMESEMMMMDE BENİM BISIKELTIMDİRRR (umarım)...

Yer silmeye devam

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri