Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kimse darılmasın, gücenmesin ama ilk olarak sayın @hamlet2006'dan başkasını destekleyemem. Adam baya baya hemşehrim yav. Ne kadar şu anda olmasada hem yöremin insanı hem İzmir'li ?. Herkese başarılar, sağ-salim bitirin ama...

SÜLEYMAN ABİ ŞAMPİYON, SÜLEYMAN ABİ ŞAMPİYON...

HAYDİ SÜLEYMAN ABİ HAYDİİİ,
BAŞ PEDALA, BAŞ PEDALA ŞİMDİ...

HUOOOOPPPPP, ŞŞŞŞŞ, bir ki üç,
ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK ŞAK,
SÜ-LEY-MAN ?????.

Scudo
@CmlCLK
Eyvallah hemşehrim ,kardeşim.
Ben de sana katılıyorum.Laf aramızda ben de beni tutuyorum.?
Yarışın ilk gününü sana ithaf ediyorum:
Day 1
Cemal Celik's Day
Chapter 1
Eye of the tiger :D

@hamlet2006
Hocam başlamadan yoruldum diyorsun ?. Daha dur, Memleket Gezintisi var sırada. İki, bilemedin üç hafta, hadi bir ay sonra yoldayız. Yani inşAllah ?.

Çok istedim ama bu sene katılamadım. Buruk bir şekilde imrenerek takipteyim. Umarım herkes kazasız belasız hedefine ulaşır. Herkese başarılar dilerim.

@Mr. Bağlama

Orada yuzmustumde bisikleti nasil cikardiniz acaba?

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Destek aracı dışında yarışmacıları da takip edebilecek miyiz yoksa ben mi yapamadım?

Tabi bu arada heyecandan unuttum, herkese kazasız belasız keyfili yarışlar dilerim. Vallahi katılmış kadar ben heyecanlıyım. Her ne kadar önceki mesajımda 3 isimde söylemiş olsam gönlümüz hepinizle.

Biraz uzaklaşmak gerekiyormuş benim hatam. Herkesi görüyorum.

Dosyalar

• Screenshot_20190707-000244.png
    Screenshot_20190707-000244.png
    133,9 KB · Okunma: 34
Son düzenleme:
Az önce baktığım kadarıyla, şu anda Osman şirin ve Güngör Turan, Giresun'a girmek üzereler.
Belki Arvento Race'in iOS uygulamasından ya da ayarlardan kaynaklanıyor olabilir ama yarışçıları gösteren etiketlerde ufak ekran üzerinde okumayı zorlaştırıcı bir tasarım var.
Acaba menüden kurcalayarak bu etiketler sadeleştirilebilir mi diye denedim ama beceremedim sanırım. Aramızda yapabilenler var mı acaba?

Katılan tüm arkadaşlarımıza kazasız belasız, eğlenceli bir bir yarış diliyorum.

1562472417725.png

Gördüğüm kadarıyla Birol bey bu oyunun kurdu. Arkada adam bırakmıyor ?. Ne kadar yarış olsada ben yarış değil bir macera gözüyle bakıyorum bu yapıma.

@curiosis
Sağ üstte yer alan 3lü çizgiye tıklayınca sağda r kaç imleç çıkıyor. Oradan ikinciye tıklarsanız etiket gibi olana oradan sadece ismi görebiliyorsunuz.

Dosyalar

• Screenshot_20190707-112150.png
    Screenshot_20190707-112150.png
    159,2 KB · Okunma: 31
Arkadaslar isimle yarışmacı nasıl buluyoruz bir de ortalamalarının nasıl göreceğiz?

@yusufgs3625
Sağ üstteki seçeneklerin en üstündekine basıp "Destek" seçeneğini seçerseniz isimle arayabiliyorsunuz.

Bu yarış o kadar konuşulan TDF'yi geçti benim için. Bunu daha çok takip eder oldum ?. Birol beye geçmiş olsun bu arada. Tanrı yolunuzu açık etsin.

Son düzenleme:
@Özcan
Biraz onden gitmis sanirim, az ilerde bekliyordu :p. Birol beyin bisikleti gobek dagitmis sanirim. Tamir edilememis, yaristan cekilmek zorunda kalmis diye biliyorum. Yanlis da olabilirim :).

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri