Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Bahri Kaplan
Sağ olasın, çok teşekkür ederim. Ne yapalım, başa gelen çekilir demişler iyi de demişler... ?

@Abdülkadir Ergin
Çok teşekkür ederim, böyle sıkıntıları paylaşınca sanki biraz olsun ağrılarımız azalıyor. Sağ olun var olun... ?

@Süper Dede
Geçmiş olsun Mümtaz abi. En kısa zamanda toparlanmanı ümit ediyorum.

@Mr. Bağlama
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim... ?
@Şeffaf
Tamamen katılıyorum, çok sağ olun. İyi ki varsınız...?

@Süper Dede

Geçmiş olsun. Tez vakitte düşürmenizi diliyorum. ?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Dün gece antrenmanı yaptım.Yeni aldığım farı denedim.Çok iyi bir aydınlatması var,kalite hissi de iyi ancak çok ağır.Bataryaları değiştirilebilir olması büyük avantaj.
Temsili foto
moon-meteor-storm-lite-front-light-black-EV308273-8500-22.jpg
Mesafe: 20,5 km
Süre:50 dakika
Ortalama hız:24,6 km/sa

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bugünkü antrenmanım
Mesafe:60 km
Süre:2 sa 35 da
Ortalama Hız:23,22 km/sa

@Ali Kılıç 35.5
Allah razı olsun...
@ippon
Teşekkür ederim, sağ olasın....

İki gündür foruma giremiyorum. Böbrek ağrısı yetmezmiş gibi bir de gribal enfeksiyon vurdu...Şu içinde bulunduğum durumu düşmanımın başına vermesin Allah. Bittim yahu, salondan lavaboya gidecek takatim yok. Doktorun verdiği ilaçları harfiyen kullanıyorum, biraz düzelme var gibi...Taş düşmedi tabii, pazartesi Araklı'da meşhur taş düşüren acı suya gideceğim, bakalım ne olur...

Gece bir baş dönmesiyle uyandım, baktım her yer dönüyor. Gözümü kapatıyorum aynı. Midem de alt üst oldu, sabahı zor ettim içim dışıma çıktı. :hasta: Sabah 8 gibi biraz azaldı da uyuyabildim. Hiç böyle olmamıştı, rüyamda bile başım dönüyordu yav :naslyni: bugün antrenmana çıkamadım artık biraz toparlayayım kafayı :kötü:

Geçmiş olsun. Baş dönmesinin çok nedeni var birader. Başıma geldi oradan biliyorum. Vücut susuz kalmış olabilir, bir takım elektolit eksikliklerinde de olabiliyor, maden suyu içiyor musun, grip öncesi iç denge bozulmaya başladığında da olabiliyor. Geciktirme bir doktora gidiver...

Her gün maden suyu içerim abi antrenmandan sonra özellikle. Uzunlardan sonra iki tane içerim hatta. Bilmiyorum neden oldu, gece su bile içemiyordum, bir yudum alsam direkt dışarı. Bugün dahiliyeye gittim, kan değerleri şeker vs.normal hep. Bir de nörolojiye görünmek lazım sanırım şu dahiliye faslı pazartesi ultrasonla bitsin de nörolojiye de bir çıkayım. Nazara geldik herhal :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri