@KarizmatikEmmi
Bisikletin kullanımının yasak olduğu tünele girmek yasak.
Ayrıca kural açık ve net:
Yarış sırasında motorlu araçlara tutunmak, aracın içinde seyahat etmek veya rüzgarından korunmak maksadıyla arkasında sürmek yasaktır.Tespit edildiğinde diskalifiye uygulanır
Yarışmaya katılmayacak kişilerin sırf laf kalabalığı olsun diye yorum yapmamaları ve soru sormamaları rica olunur...
Sevgili arkadaşlar : Birol Çakır arkadaşımız yarışma sırasında kullanılmak üzere bir adet drone ve aksiyon kamerası almış bulunmaktadır. Bu şekilde, kumandası takip araçlarında bulunacak drone nun hepimiz için motivasyon kaynağı olacağına inanmaktayız...
@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Son başvuru tarihini duyurmak ister misin?Son kararını verecek arkadaşlarımızın bilmesi açısından önemli olacaktır.
Bu arada biz de antrenmanlarımıza hız verelim.
Son başvuru tarihi : 15. Nisan . 2019 akşamına kadardır. Ondan sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Bu tarih, daha önce başvuru yapmış ve kayıt ücretini yatırmamış olanları da kapsamaktadır.
@Süper Dede
bu tarihi bence erteleyin abi sınav zamanındayız ders çalışmaktan başına kaldıramayan öğrenci arkadaşlar var bilgileri olmayabilir veya katılmak isteyip başvuru parası şuan olmayanlar vardır onlar içinde yarışa 1 ay kalaya kadar felan zaman tanıyın . Facebookta uyanmayan gruplar var henüz
@KarizmatikEmmi
Biz herkesin keyfine göre yarış düzenleyemeyiz. Şartlar uymuyorsa katılmazsınız olur biter. Bizim için bir kayıp yok...Geçen gün de kurallarla ilgili dalga geçer bir yorumunuz vardı. Ne yapmak istediğinizi ben anlıyorum ama yemez...
@Süper Dede
suç birazda sizde yada forumun sisteminde konunun başında tüm şartlar ve başvuru süresi yazılır üniversiteli bir arkadaş sınavlardan sonra bakarım der başvuru süresi çoktan geçmiş olur.
Arkadaşlar, bu yarış ile ilgili tüm paylaşımlarımızı bu başlıkta yapalım...
(link)
Artık facebook grubumuz var...
(link)
Konunun başında başka bir şey yok facebook grupu linki çalışmıyor konu başındaki link çalışmıyor katılım ücreti kurallar arasında yok nerde onuda bulamadım mesela hakaret etmedim öneri söyledim beğenmezseniz teşekkür ederim düşünmüyoruz diyebilirsiniz .
Bir birliktelik oluşturmaya çalışıyorsanız önerileri eleştirilere doğru cevaplara vermelisiniz. Yarış zamanı gibi katı değişmeyen kurallar hariç esnek olabilirsiniz .
Karadenizde tüneller var hangisinde bisikletliye izin veriliyor verilmiyor ne bileyim daldım gittim karayolları çevirdi 1-2 km kendi aracıyla tünelin sonuna çıkardı bu istisna olmalı bana göre . GPS felan kullanmam ben sahil yolundan tabelalara baka baka giderim .
Sayın @KarizmatikEmmi, tüneli örnek vermişsiniz ama tünel girişlerinde tabelalar olması lazım. Tabelalara bakarak giderim demişsiniz ya, o yüzden söyledim.
@KarizmatikEmmi
Linkler isim değişiklği nedeniyle çalışmıyor, konu içerisinde yeni linkler vs paylaşıldı. Konunun başında bazı şeyler eksik bunun sebebi konu sahibinin ilk mesajı düzenleme yetkisi olmadığından buda forum ayarları ile ilgili brişey. Mümtaz abi defalarca yönetime bildiri yaptı ve bunuda gene konu içinde mesajlarında belirtmişti. Bazı şeyler için yumurtanın kapıya dayanmasını beklememek lazım
Mümtaz Ağabey konforu artırmak, yoldan gelen titreşimi emmek adına 28 mm lastik kullanmalısınız demeseydi büyük ihtimal yine 700x25 ebatında lastik alacaktım.Söz dinledim 28 lik lastik aldım ve 700x28 mm'lik lastikler ile ilk turuma çıktım.Büyük sözü, işini bilenin sözünü dinlemek önemli imiş.Sanki 28 lik lastikler yolları ütülüyormuş gibi bir izlenim bırakıyor.Yeni lastiklerin yuvarlanma dirençleri de daha düşük olduğundan 80 kmlik turda yaklaşık 10 dakika kazanmış gözüküyorum.(Yarışta günlük 200 km sürüş yapmayı planladığımı düşündüğümde günde 20-25 dakika kazanmak çok önemli.)Ayrıca turumun son yarım saatinde yağmura yakalandım ve yağmurdaki yol tutuşunun da çok daha iyi olduğunu gördüm.
Ayrıca sele sorunu yaşıyorum hâlâ daha bu sorunu çözemedim diyorsanız ''Specialized Power Comp'' seleyi tavsiye ederim.80 kmlik ilk denememde sıfır ağrı yaşadım.Eskiden 80 kmde bile çok ağrı yaşardım.
Bu gün itibariyle hastaneden taburcu oldum. Çok şükür bu günleri de gördüm. Şimdi iyileşme süreci başlıyor. Taş durduğu yerde biraz hasar yapıp enfeksiyona sebep olmuş. Bu yüzden de bakterilerin ve enfeksiyonun tahliyesi için stent takıldı ve yirmi gün süresince orada kalacak. Bu zaman zarfında hızlı yürümek bile yasak. Dolayısıyla yarışa yarışmacı olarak katılamasam da organizasyon aracı içinde tüm yarışmacı arkadaşlarımla sahada olmayı planlıyorum. Güzergah üzerinde bulunan yarışmacı arkadaşlarıma her türlü desteği vermek te başka türlü bir zevk olsa gerek. Allah izin verirse 6.Temmuz.2019 gecesi hopa'dan start alacağız hep birlikte inşallah. Şunun şurasında 47 gün kaldı... ?
@Süper Dede
Geçmiş olsun Mümtaz Ağabey.Tez zamanda iyileşirsin inşallah.
Organizasyon aracında ,yarışta her nerede olursa olsun tecrübe,bilgi ve birikimlerinden fazlasıyla yararlanacağız.