@Abdülkadir Ergin
Forumun Macgyver'i iş başında.Yapamayacağın şey yok,maşallah.

Korkuyorum senden

Gelecekten bir kare
Abdülkadir Ergin 6 Temmuz sabahında Hopa'ya sadece bir sırt çantası ve bir İsviçre çakısı ile gelmiş.Bunu gören @Süper Dede Mümtaz Ağabey,büyük bir şaşkınlık içinde sormuş.
Mümtaz Ağabey:Abdülkadir kardeşim bisikletin nerede?
Abdülkadir Ergin:Ağabey, uçak kargosunda bisikleti fazla hırpalıyorlar diye getirmedim.
Mümtaz Ağabey:İyi de bu yarışta bisikletsiz ne yapacaksın.Bisiklet olmadan nasıl olacak.
Abdülkadir Ergin:Büyük bir özgüven ile yarış saat kaçta Ağabey
Mümtaz Ağabey:Gece saat 21:00 de
Abdülkadir Ergin: Aman ağabey dert ettiğin şeye bak.Daha 9 saat varmış.Hiç buralarda bildiğin nalbur falan var mı?
Mümtaz Ağabey:Hiç dikkatimi çekmedi,yok galiba.Buraya gelirken yol kenarında bir hurdacı görmüştüm,bir de bakkal.
Abdülkadir Ergin: Birkaç dakika düşündükten sonra gülümseyerek Mümtaz Ağabey'e beni oraya götürür müsün demiş
Mümtaz Ağabey: Abdülkadir Ergin'in bu rahatlığına anlam verememiş ve evet demiş
İkisi bir müddet Hopa'nın sıcağında yürüdükten sonra hurdalığa ulaşmış.Abdülkadir Ergin,lunapark görmüş çocuk gibi sevinmiş.
Abdülkadir Ergin:Mümtaz Ağabey, işe yarayabilecek birşeyler görürsen haber verir misin demiş.
Mümtaz Ağabey:Etrafına bakınmış ve bir adet çamaşır makinesi,birkaç profil demir,birkaç çaydanlık ,birkaç motosiklet hurdası ,araba hurdası ıvır zıvır gibi şeyler görmüş
Abdülkadir Ergin:Ağabey uzay mekiği yapmayacağız ki demiş.Bunlardan bir tane uzay mekiği bir tane de F16 çıkar demiş.Ivır zıvır yeter demiş
Mümtaz Ağabey:Şaşkınlıklar içinde peki ya bunları yapacak alet edavatın var mı
Abdülkadir Ergin:İsviçre çakım varya demiş ve işe koyulmuş bir iki saat sonra bisikleti yapmış.Daha sonra bir de buralarda bakkal var demiştin.
Mümtaz Ağabey:Yaptıklarını görünce bakkaldan aldıkları ile herhalde atom bombası yapar diye korkarak sormuş ne yapacan bakkalı
Abdülkadir Ergin:Susadım da su alıp içeceğim demiş.Biliyorsunuz istese 2 hidrojen bir oksijene bakar.
Ben de gece antrenmanına çıkayım bari, yarın günlerden Milano Sanremo çünkü