Scudo Sports

Trans Troy Race

Acaba yabancı katılımcı var mı? Bilen var mı?

Scudo
@Kudret Kurtcebe
  • Abi alıntıladığın yer keşke kuralları yazarken bari özen gösterip güzel Türkçe'mizi kullansaymış bunların yerine "Kontrol Noktası" deseymiş :(

3 gün de mi bitti 4 gün demi onu çözemedim hala :)

Katılımcıları tebrik ederim.Zoru başardılar.

Yunus arkadaşımızı da ayrıca kutluyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Afyon35

Doğru tabi ,neyse

155464 dosyayı görüntüle

Helal yunus,favorim demiştim,ve hiç şaşırmadım

@mertgulkokan

28 nisan saat 21.00 çıkış yaptıklarına göre,2 mayıs saat 01.00 'de yunus ipi göğüsledi
Yani 3 gün oluyor ,tabi saat 1 mayıs 24.00 'de bitirse idi tam 3 gün olur idi ,ama önemi yok 01'de bitirdi 4 gün oluyorda ben 3 dedim

katılanları , bitirenleri ve kazanan arkdaşımızı tebrik ederim.. acaba toplam kaç km yapıldı ne kadar yükseklik çıkıldı ve kaç ortalama ile bitirildi?

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Umarım kayıtları tutulmuştur. Ben de merak ediyorum. Katılımcıların Strava kayıtları vardır herhalde ama bakmadım.

Katılanlara cihaz verildi ama şarj konusından dolayı herkes ful strava açamamıştır

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
resmi sitede veya instagramda yazarlar herhalde.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
T 9000 serisi sanki

Herkesi tebrik ediyorum. Ilham verici olmuş.

Öncelikle Yunus kardeşimi tebrik ediyorum, süpermen gibisin maşallah. Sanırım iki ve üç numaralar, her ikisi de rekortmen olan Osman ve Bilal Bey'ler olacak. :harika::harika:

Eventlon firmasını ise kınıyorum. Instagram'a günde bir tane fotoğraf koyarak etkinlik anlatımı olacak şey değil. Lütfen kendi işinize biraz özen gösterin. :snzdglsn:

Yarışmacılar için çok güzel bir deneyim ve tecrübe olduğuna eminim .Hepsini tebrik ederim ..
Birincimiz @yunakre 'yi ayrıca tebrik ederim . Bisikletinin ilk fotoğrafını gördüğümde ; ben de MTB 'mde aero bar kullandığım için daha bir kanım ısınmıştı ..
Anlatacak ve paylaşacak çok hikaye birikmiştir şimdi :)

Syg

Geri