Scudo Sports

Trans Troy Race

Scudo
@Kerim BEŞER

Kerim son durum nedir ?
Cp2 noktasına Birinci varan mert süder olmuş,cepten bir ulaşırsan sevinirim

Gerçi instagramdan haber saldım
Instagramdan izliyorum yunusu,uykusuzluk gözlerime nasılda vurmuş diye mesaj atmış
Bende dikkatli ol yunus dedim,

Motor bisiklette değil , o kaskın içinde galiba. Izmir de görürüm diyordum, adamlar Bodruma varmışlar helal olsun.
Katılımcıların hepsine de başarılar. Sağ salim bitirsinler.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@Kudret Kurtcebe
Yarışanlarda bir program yüklü ordan takip edebiliyorlar ve onlara özel şifre vermişler. Önde bitiren arkadaşın şarjı bittiği için eski konumu kalmış ve yanıltıcı olmuş.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Kerim BEŞER

Cp2 noktasına kim önce vardı ?
Sorusuna cevap yok ,bunumu anlayacağız kerim
Yunusmu önce vardı ?
Bunu nasıl bileceğiz
Organizasyonu yapanlar bunları önceden ayarlayacaklardı

Yunustan mesaj geldi, 2 'inci etap bitti yazıyor,bodrumdan kemere hareket başlamış
Yunusa sordum cp2 Noktasına önce senmi vardın dedim,cevap bekliyorum

İnstagramda paylaşılıyor. 2. Etaba ilk giren mert olmuş yunus 2. Sanırım.

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi mert gece çıkmış uyumamış. Ondan fark atmış ve önde bitirmiş şimdi mert bodrumda kalmış yunus ve beraberinde 3 kişi yoluna devam ediyormuş. Yunus gidebildiğim kadar gidicem sonra yatıcam dedi.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Kerim BEŞER

495 km var daha ,ne kadarını şu ana kadar aldılar bilmiyoruz tabi,bir yerde en az 2 saat uyur ise finişi görebilir,uykusuzluk aynen dikkati dağıtır,şimdi gece oluyor,bir yerde bir iki saat gözlerini kapatıp uyuması lazım,bura artık nere olur bilemem, açıkta zati uyuyamaz,,,

@Kudret Kurtcebe
En son osman şirinin Stanbuldan alaiyeye pedal basışında böyle heyecandan uyuyamamıştık degilmi kudret abi. Ne günlerdi be. Kac yil geçti hakkaten...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Kerim BEŞER

Mert bodrumda kaldığına göre geride demektir,yunus ve 3 kişi birbirinin deryasına dalarlar ise ne ala,ama diğer 3 kişinin uyku durumunu bilmiyoruz,

@mehmetsunu

Aynen uyumamıştık,bu iş acaip zor,yunusun durumunu kavrayabiliyorum,valla bir yerde uykuya dalması lazım en az 2 saat ,ondan sonra allah ne verdi ise,
Osman şirinde katılacak idi ama bilmiyorum katıldımı !

@Kerim BEŞER

Acaip bir denge işi,yunus daha genç metabolizma sağlam ,yaşam ünitesinden yüzde 10 'luk kısmı bitirse ne olur,tekrar toplar kendini vücut,yalnız 50 yaş üstü adamlara göre değil bu iş,tâbi istisna olabilir,

@Kerim BEŞER

Kerim 28 nisandan beri yunus hanesine 705 km yazıldı,yani 3 günde 705 km tabi şu anda 705 km 'yi bence geçmiştir,ciddi bir iş :eek::eek::eek::eek:

Biz tuşlara basıyoruz adamlar pedala, bu bile gelecek sene katılmak için yeterli motivasyonu vermeli herkese, ben gaza gelip hafta sonu bir kadro çantası aldım yol bisikletine üst boru için. :)

Yunusun metabolizma açısındanda istisna bir insan olduğunu yinelerim,sadece karizmatik bir bisikletçiliğinin dışında onda special bir metabolizma olduğu bir aşikar,
Gerek birlikte pedallarken sele üstünde vücut dilini çok iyi kullanan ,gerekse sert eğimlerde ayağa kalkıştaki estetiğini görmüş biri olarak farklı olduğunu savunanlardanım

@Ilter Elmas

Face 'de duvarına 4 saat önce mesaj düşmüş,500 km kaldığını yazıyor,tahminimce osman şirin yunus birlikte olabilir,yunus ile 3 kişi bodrumdan aport yapmışlar

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi biri senin forum hesabinı ele gecirmis sanırım, yok öyle değil ise beni korkutmaya başliyorsun. Sen boyle yazmazdın ne oldu sana eski kudreti görmek istiyoruz. Kuyruk yagı, yeşil çay filan...

@mehmetsunu

Kafamı buluyorsun sunu benle :D:D:D:D:D:D:D

@mehmetsunu ,

Aynı şeyleri yazmak sıkıcı sunu kardaş,
Herkesin bir beslenme periyodu vardır ,ama senin için durum ne dersen,
Bir kere sen yarışmıyorsun ,tarzın gezi bisikletçiliği,
Gran fondoda yarışmadın, kürsü görmedin,şimdi farklı olduğumuzu
Kabul et,kimler bana terso değil bu forumda yunus özdemir,ve de tüm gran fondo yarışlarında var olanlar,keza diğer amatör yarışlarda,biliyorsun benim için lay lom lom devri çoktan bitti,bu forumda performansı düşük olanlar ile çalışma başlattık nerde,bostancı bickidere bostancı arasında 1 -2 kişi geldi,sonuçta bu forumda öyle yarışlara hazır olmak gibi niyeti olanlar azınlıkta,ha bu nedir ben gibi düşünenler burda marjinal kaldık,
Bak sunu kardaş,bu ekstrem yarışlar ilgimi çeker nedenmi burda adrenalin varda ondan,ama sana asla kızmam ,
ne kelime ,tarzlarimiz farklılık göstersede

Ha bak unutmadan bu forumda peloton istanbul grubundan toplasan 2-3 kişi vardır ,onlarda pek fazla takılmaz buraya,arada bir nokta atışı yaparlar,burda istanbulda öyle bir amatör takım varki şaşarsın, peloton istanbul,kaptanı volkan kurtoğlu,takım 47 km düzde görüyor,şahidi kim dersen grubun o günki yaşlısı olan bendeniz,kayseride böyle bir takım var ise bence durma takıl derim, ama karbonu satmayacaktin,kendi ağzından kendini elestirdin,ne dedin,hakkını veremedim dedin,bak seni bu yüzden seviyorum ,çünki sen doğrudan yanasın ,kendini aynen eleştirmekten çekinmiyorsun çok kişi bunu yapamaz,

Geri