@mehmetsunu
Kafamı buluyorsun sunu benle

@mehmetsunu ,
Aynı şeyleri yazmak sıkıcı sunu kardaş,
Herkesin bir beslenme periyodu vardır ,ama senin için durum ne dersen,
Bir kere sen yarışmıyorsun ,tarzın gezi bisikletçiliği,
Gran fondoda yarışmadın, kürsü görmedin,şimdi farklı olduğumuzu
Kabul et,kimler bana terso değil bu forumda yunus özdemir,ve de tüm gran fondo yarışlarında var olanlar,keza diğer amatör yarışlarda,biliyorsun benim için lay lom lom devri çoktan bitti,bu forumda performansı düşük olanlar ile çalışma başlattık nerde,bostancı bickidere bostancı arasında 1 -2 kişi geldi,sonuçta bu forumda öyle yarışlara hazır olmak gibi niyeti olanlar azınlıkta,ha bu nedir ben gibi düşünenler burda marjinal kaldık,
Bak sunu kardaş,bu ekstrem yarışlar ilgimi çeker nedenmi burda adrenalin varda ondan,ama sana asla kızmam ,
ne kelime ,tarzlarimiz farklılık göstersede
Ha bak unutmadan bu forumda peloton istanbul grubundan toplasan 2-3 kişi vardır ,onlarda pek fazla takılmaz buraya,arada bir nokta atışı yaparlar,burda istanbulda öyle bir amatör takım varki şaşarsın, peloton istanbul,kaptanı volkan kurtoğlu,takım 47 km düzde görüyor,şahidi kim dersen grubun o günki yaşlısı olan bendeniz,kayseride böyle bir takım var ise bence durma takıl derim, ama karbonu satmayacaktin,kendi ağzından kendini elestirdin,ne dedin,hakkını veremedim dedin,bak seni bu yüzden seviyorum ,çünki sen doğrudan yanasın ,kendini aynen eleştirmekten çekinmiyorsun çok kişi bunu yapamaz,