@furkantrojka mutlaka parasız olmaz, o kadar hazırlık, yarışmacılara yapılan ikramlar, gönüllü arkadaşların ihtiyaçları, takip eden araçların yakıt ihtiyaçları...vb gibi olmazsa olmazlar var. Hani biraz daha aşağı çekilebilir mi acaba...
İznimi ayaralayabilseydim katılmak isterdim .
Umarım seneye yapılacak olanın ilanı daha erkenden yapılır.
Düzenleyen ve katılanlara ilk organizasyonda başarılar. Çok güzel geçeceğine eminim.
Syg
Dün organizasyon sayfasındaki açıklamaları okudum . Katılımcılar açısından olumsuz olduğunu düşündüğüm bir noktayı belirtmek isterim
TCR serisinde bence en güzel olay ; katılımcının Check Pointlerden geçme zorunluğu ile istediği rotayı seçebilme imkanı vardır. İsteyen ormanın içinden, dağ başından , isteyen ana yoldan rotasını izleyerek CP lere ulaşır ve kartını damgalatır. Biz de düzenlecekte ise Rota izleme zorunluluğu var. Umarım seneye düzenleceke yarış da bu uygulama olmaz . Benim açımdan olayın cazibesi "rota özgürlüğü".
@Abdullah ozturk bu rota izleme zorunluluğunu anlayabilmiş değilim. Acaba kara yolları mı izin vermedi çok dağılmaya. Zaten paralı yolları bisiklete yasak olması sebebiyle rotadan çıkarırsak pek fazla seçenek kalmıyor.
Bu yarışla ilgili kimse konuşmuyor, mesela katılımcı sayısı ne durumda...? aslında rotalar konusunda konuşulması lazım, çünkü bu yarışta zorunlu rotalar var. Bunları şimdiden bilsek hiç fena olmaz...
Bu yarışın ruhunu ayağa kaldırmamız lazım...
@Kudret Kurtcebe Evet zor iş. O yüzden tembelliği bırakıp bu sene 1 ocaktan itibaren antrenmana başladım, tırmanışlarda dezavantajım vardı, kilo vermek için şekeri bıraktım, hedef kiloya 2 kaldı, yarış günü de bir zararlı alışkanlığımı bırakacağım inşallah,,,
Böyleyken böyle Kudret baba
Ekleme:
Bak şurada 1 gün 333 kilometreyi anlatmışlar
(link)
Daha önce ben de 1 günlük maceramı paylaşmıştım hatırlarsan. Güzel oluyor. İnsanın sınırlarını görmeye dair bir hikaye... 1 gün 300 km
Benim sınırlarım,50 km ile sınırlı,nedeni biliyorsun durmadan gidiyoruz,bu kalp artık 60 yaşındaki bir adamın kalbi,asla zorlamaya gelmez, uzmanların görüşü bizim için en doğru olanı,buda 50 yaş üstündekilerin kısa mesafe yarışlarında var olmaları,tabi bakıyorum triatlonculara 70 yaşında olan varda 30 'luk gibi asla olamazlar,her zaman rölantiyede idim,
Sana başarılar mehmet dostum ,şu gran fondo marmara olur ise gene hasret gideririz,tahminim gene olacak ,eylülde
Trans Troy Race yarışı ne durumda diye bakarken, "1 gün 300 km" başlığını gördüm, 1925 yılında yayınlanan "Han Duvarları" şiirini, senin ifadelerinle yeniden okumuş gibi oldum.
@Kudret Kurtcebe.. eyvallah Üstad. gösterdiğin hedefte ilerliyoruz
yanliz ben hala ne kural biliyorum ne rota . saglik belgesi lisans vs amma gevsek davraniyorum ) . Lisansi yenilemem gerek 2018 ne kadar zamanimi alir?
Diğer sayfada kurallar var yunus,senin için baktım,diğer sporcudan destek almayacaksın,en önemli kural bence,dışardanda destek yok ,diskalifiye durumu,olurda bir nine tekirdağ yarışında olduğu gibi biri sana çőrek verir ise [ bir nine bana vermişti ]yandın,
18 yaşından küçük sporcular çift yada tek yarışmaya katılamazlar katılımcılar 28 nisan günü 18 yaşına girmiş olmalıdır
Sporcuların herhangi bir sebepten dolayı diğer bir sporcudan yada dışardan destek ya da yardım almaları yasaktır ve diskalifiye sebebidir
Her sporu yarış parkurunda belirtilen Check pointlere gelip yarış kartlarını damgalatmak zorundadır. Eksik yada geçersiz damga diskalifiye sebebidir
Her sporcu Belirtilen zaman aralıklarında belirtilen check pointlerden ve belirtilen güzergahtan gecmek zorundadır. Farklı güzergah kullanmak ve cplere uğramamak diskalifiye sebebidir
Organizasyon Trafiğe acık olarak icra edilecektir. Her sporcu Türkiye Cumhuriyeti trafik kurallarına uymak zorundadır. Kurallara uymamak Diskalifiye sebebidir.
Her sporcu istenildiği taktirde kendisi sürüşünü kanıtlamak zorundadır aksi durumlar diskalifiye sebebidir
Draft yapmak yasaktır. İlk tespitte zaman cezası ikincisinde diskalifiye kuralı uygulanacaktır
Kask, ışık ve reflektör yelek zorunludur.
Organizasyon kayıttan sonraki süreçte emniyetsiz gördüğü durumlarda kuralları revize etme yeni kurallar ekleme ve parkurla ilgili değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Kayıttan sonra sporcuya gönderilen formun tam ve düzgün doldurulmaması durumunda yada doldurulan formdaki bilgilerin yanlış, gercek dışı ve sporcunun organizasyonu ya da kendini tehlikeye sokacağı degerlendirilmesi durumunda kaydı iptal edilip ücreti iade edilecektir