Scudo Sports

Trans Troy Race

Ne zmaan uyutacak bu insanlar ?
Dün tüm gün ayaktaydılar hala devam eden var sanırım uyumadan

Scudo
@Ilter Elmas teşekkürler forum ve strava dışında internet ortamında yokum. Ancak olayı not aldım. Düşünebilmek için performans i yakalayabilmek gerek. Gönül cok sey ister de ... gerçekler farklı

@Aynakoldan ses geliyor

Şimdi 450 km 'yi geçtiğine göre 28 nisan ,29 nisan,24 saatte 450 km desek,geriye ne kalıyor ,750 km,
6 günde kemere ulaşirsa türkiye rekoru olur.,
Yalnız uyku sorununu aşması gerekecek

Ülkemiz için önemli bir organizasyon , umarım sağ salim herkes yarışı tamamlar.

İlk yarış olmasının farkındayım , bununla beraber Organizatörler için eleştirmek istediğim önemli eksikliği belirtmek istiyorum.
  • Yarış başladı ama ; yeni ve pahalı bir teknoloji olmayan , yıllardır çoğu yarışta kullanılan internetten yarışcıların GPS izini gösteren yada sıralamasını izleyebileceğimiz bir sistemi kuramamışlar .
  • İnstagram sayfası ise fiyasko , bir kaç foto ve harita dışında maalesef tatmin edici değil .

Bu sebeplerden dolayı , yarış dışında takip edecek spor severleri kendilerine çekemiyorlar. Yarış dışındaki organizasyona-tanıtıma odaklanmadıklarını net bir şekilde görüyorum.
Seneye katılmak isteyenleri heveslendirecek , heyecanlandıracak tanıtım ve veri akışı (görsel foto-video , anlık durumu gösterir data ... vb ) olmadığı sürece ; seneye de katılımın katılımın az olacağını , neden böyle yarışlara rağbet ve ilginin az olacağını konuşacağımızı düşünüyorum.
Organizetörlerin dikkatine...
Syg

@Kerim BEŞER

Helalllllllllllllllllllllll yahu favorim uçtuki ne uçmak ışık hızı

@Kerim BEŞER

Kerim buraya haber ver takipteyim yunusu

En son Birol abi ile resimleri vardı İnstagram da. Beraber gidiyorlar galiba.

@Kerim BEŞER

Ahhhhh ülen ışte ceb bunun için lazımda bizde yok ayrı mesele

@Kerim BEŞER

Susuz kalır ise vücut bilek şişebilir,ya da bileğini inciltmiş olabilir,ödem başlangıcı olabilir,geçmiş olsun diyelim birola

@Kerim BEŞER

Tahmin yapayım,saat 16.00 'da bodrumda ordan antalya kemer, yaklaşık 400 km kaldı küsürat olabilir gece yarısı 05.00 'de kemere girerde işi bitirir ise türkiye rekoru,
4 günde 1200 km vayyyyy babam vay yani

@Kerim BEŞER

Kerim teknik ayrıntıları bilare bi araya geldiğimizde yunus bize anlatır,ne kadar uyudu ?
Ne yedi gibi ayrıntılar,bu zafer bence yakın bunu muhakkak kutlamalıyız

CP2 noktasına ilk gelen Mert Süder olmuş.

@Ilter Elmas
Selam ,
yarışı nereden takip ediyorsunuz ?
Syg

@yusufgs36 Çok yaşa hocam ben yazacaktım.
Mümtaz Ağabey
Mehmet AliB üstadım
Birol Ağabey

Geri