Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Scudo
@birolcakir
:koptum:

23.03.2018 antrenmanı : 32 km gezinti 98 hr ort ile 1 saat 35'
24.03.2018 antrenmanı : 30 ' ısınma yaklaşık 13 km
1x20' tempo 140 HR ort ile + %3 eğim 8300 m
5' yumuşak sürüş
1x 10' eşik çalışması 150 HR ortalama -%3 eğim 7,5 km
28 km orta tempo + soğuma+ toplam 60 km.

Yarışa katılan herkese başarılar diliyorum.
Merak ettiğim yabancı dil konusunda bu yarışa katılanlar ne durumda? Hiç ingilizce bilmeyen birisi ne gibi zorluklar çeker :)
Katılım şartlarında ( ingilizce bilmek ) gibi bir kural varmı ?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@N.ÖZKAN
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Yabancı dil konusunda çat pat tabir ettiğimiz kadar konuşup biraz daha iyi seviyede anlayabiliyorsanız problem olmaz. Yarışa katılabilmek için dil şartı yok ama verilen brifing tamamen ingilizce, bu yüzden teknik toplantıda zorluk çekebilirsiniz....:)

@N.ÖZKAN sohbet etmeye gitmiyoruzki işimiz bisiklet sürmek şahsen ben bisikletimle içimden konuşuyorum. Biz anlaşıyoruz gerisi tırı viri :D

Bu arada can dostu, güzel yürekli bir bisiklet sever dostumuz, Tcr 6 için, benim de çorbada tuzum bulunsun dedi ve sigma BC 14.12 modeli km saati alarak beni hem mutlu hem de mahcup etti. Yarım elma gönül alma demişler iyi demişler. Allah razı olsun.:harika::)

Çeyrek İngilizce hariç hiç yabancı dilim yok. Sadece benim değil katılan 72 milletten yarışmacının da olduğunu sanmıyorum. Zaten 10'dan fazla ülke geçeceğiz. Hangi dili öğrenelim)
Dil sorun değil, asıl sorun hazır olmakta. Zaten takip edenler bilirler, binbir hevesle başvurup kurada çıkıp hazırlanıp yarış günü gelince katılmayanlar olacak. Bunları çoğu kendini hazır hissetmeyenler. Kendini hazır hissedenlerin de yarısı yarışı tamamlayamayacak. Gerçekler bu @N.ÖZKAN

Zaten @birolcakir bisikletiyle konuşuyormuş, ben de ağaçlarla konuşuyorum, oldu bitti:D

@MehmetAliB.
Ben de kendi kendime konuşuyorum
, zaten normal adamın tcr de ne işi var :D

@mümtaz öztürk @MehmetAliB. @birolcakir hahaa cevaplar birbirinden güzel:D Demekki herkes çatpat anlaşacak kadar ingilizce birşeyler biliyor.

TCR 6 güzel motive olmuşsunuz helal olsun. Umduğunuzdan daha güzel bir yarış olur İnşallah sizin için.

Bu tarz bir yarış Türkiye içinde düzenlenmedi sanırım. Umarım böyle bir organizasyon önümüzdeki senelerde Türkiye içinde olurda daha az zahmet ve masraflı, çok katılımcılı birşeyler gerçekleşir.

@N.ÖZKAN Türkiye'de artık var aslında. Bu sene başladı. TransTroy Race diye aratın. Fakat tanıtımının iyi yapıldığını söyleyemeyeceğim.

Bu tarz yarışlar dünyada yeni yaygınlaşmaya başladı. Tek günlük uzun mesafe yarışlar eskiden beri varmış. Çok günlük ultra mesafelerin mazisi 5-10 yıldan eski değil.

Sponsorların katılacak arkadaşlar için sıraya girmesi gerektiğini düşünüyorum, Sırtında firmanın logosu ile tüm avrupa'yı dolaşacaksın, bundan büyük reklam mı olur ? ki avrupalılar bisiklete ve bisikletçiye ayrıca saygı duyuyorlar. "etkili reklam"
Avrupa'lı yada global firmalar ile temasa geçilse onlar kayıtsız kalmaz gibi geliyor..
Logo yarışmasının ödülü sanırım 15 bin, katılacak arkadaşlardan biri logo mu çizse acaba ? olurda kazanırsa, istemeden de olsa destek vermiş olurlar.
Olmadı hepimiz taşın altına elimizi koyacağız, son eksikleri bizler tamamlayacağız, neticede bu arkadaşlar bizleri temsil ediyorlar.
Cesaretinizden ötürü hepinizi tebrik ve taktir ediyorum.
Saygılarımla

Projenizi yazıp fon toplayabileceğiniz web siteleri var. Oralardan kendinize finansman toplayabilirsiniz.

@Alptriatlon
Keşke öyle olsa ama durum malesef tam tersi. Koskoca world tour takımları dahi sponsor bulmakta zorlanıyor. Geçen sene cannondale, bu sene astana ve bmc.

@Mustafa Zeybek
Ben süper dede oldum...:) İyi dileklerin için çok teşekkürler...:)
@Alptriatlon
Çok teşekkürler, sağ olun sizin bu manevi katkılarınız bizi oldukça motive edici oluyor...:)

25.03.2018 antrenmanı
75 km
3 saat 15'
111 hr ort
23.53 km ort
çok rüzgarlı bir hava ve soğuk 11 C
Bu hafta toplamı 539 km.

26.03.2018 antrenmanı :
85 km
3 saat 29'
24.45 km ort
109 hr ort ile ( nabız oldukça düşük çıkıyor bir zamandır)
620m yükseklik kazanımı...

@hamlet2006
Marsa benziyor...:D

27.03.2018 antrenmanı
90 km orta tempo
106 hr ortalama
24 km ort.
toplam yükseklik kazanımı 666 m
Biraz boyun ağrısı biraz da hassas yerlerin ağrısı...:)

@hamlet2006 Sağ olsaın kardeşim. Bir de şu arada bir çıkan boyun ağrısı olmasa, tadından yenmeyecek...:) Aslında tam olarak boyun da değil, ense kökü ağrıyor. Forumda fizyoterapist var mı acaba...?çok faydalı olurdu...:)

Geri