Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Scudo
Büyük konuşmayı hiç sevmem. Forumdan katılan 3 arkadaşı da tanımıyorum. Siz de senelerdir katılanları tanımıyorsunuz, eminim. El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış diye sözümüz var.
Büyük konuşmadan, kibirinize yenilmeden, başka tecrübelere saygı duymanızı öneririm. O yarışa katılmadan tecrübe etme şansınız yok maalesef.
Bence yarışı tamamlamak bile büyük başarı. Ben her arkadaşımın sağ salim yarışı tamamlamasını temenni ediyorum.

@kerem.erdogan
Zaten benim şahsi olarak hedefim sağ salim ve on beş günde finiş noktasına gelmek.

@mümtaz öztürk
Bence yarışa davetiye almak,maddi ve manevi,mental ve fiziksel olarak yarışa hazırlanmak,startta olmak bile başlı başına başarı.
Mümtaz Ağabey biraz heyecanlansın.:harika:
Ekran Görüntüsü (9).png

Sevgili tcrno 6 müsabıklarına şimdiden basarılar dilerim. Zor,mukavemete dayali ve psikolojik üstünlük gerektiren bir yarış. Bunu tcr yarışlarında birincilik kazanmış kristof allegaert ın yarıs performansına bakarak anliyoruz. Ben sahsen birol beyden bir derece bekliyorum. Birde şu sponsorluk olayını unutup yarışa odaklanmanız lazım diye düşünüyorum. Ekonomik olarak ic açıcı olmayan ve şirketlerin masraflarını kıstığı bir dönemde sponsor bulamazsınız. 4 yılda bir yapilan kış olimpiyatlarını bile tek kare seyretmeden bitti kim takar transcontinentali. Yolda kazasız belasız bir yarış gecirmeniz dileklerimle.

@Abdülkadir Ergin dün Gürkan gencin canlı yayınına katıldim. Ona sponsorlukları sordum. Oda çok zor bir iş sponsorlarim arkadaşlarım diye cevap verdi.

Bu hafta sponsorluklar işi için son kez görüşmelerim olacak ondan sonra bu konuyu kapatmak istiyorum. Zira hem işlerle uğraşıp hemde sponsorluklar la uğraşmak zihin yoruyor. Önümde Çanakkale kemer 1200 km'lik yarış var sonra İstanbul Niğde Elazığ 15 temmuz anısına yapılan sürüş var (alirlarsa) sonra tcr06 var yani zihnim boş olmalı.:) ;)

@birolcakir abi yapma yahu. Gürkan gençten nedense çok ümitliydim, üzüldüm. Bu yarış her anlamda extrem oluyor anlaşılan :kötü: inşallah bu hafta bir şeyler çıkar sponsor görüşmelerinizden..

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Özellikle ülke ekonomisinin durumu, sponsor arayışlarımızı da derinden etkiliyor. Öyle ya, çoğu şirket çalışanına gününde maaş ödeyemezken bizi mi düşünecek. Güneş çarığı sıkar, çarık ta ayağı sıkar. Sağlık olsun, bizler de imkanlarımız el verdiği ölçüde bir şeyler yapmaya çalışacağız. Sponsor olmaması her şeyin sonu değil.

Dün kendimi ufak yollu denedim, 175 km hafif bir non stop tur yaptım. 7 saat 10 dakika 24.42 km ort. ile ve en güzeli 114 hr ort ile Rize'ye gidip geldim. Hiç yorgunluk hissetmedim, ancak biraz boyun ağrısı ve önemli yerimde tahriş oldu. İyi bir jelli tayt almam lazım galiba. Asla sponsor aramıyorum...:D kendi imkanlarımla alacağım...:) bir de iyi bir sele lazım..boşuna biz alalım demeyin, katiyen olmaz...:D

@Abdülkadir Ergin Gürkan genç in arkadaşları parayı ben yiyemiyorum sen ye diye veriyorlarmis :)

Buradan bireysel olarak destek olmak isteyen Salim Öztürk ve Mustafa Gün kardeşlerime de çok selam gönderiyorum. Gönlü zengin arkadaşlarım. İyili varsınız.

@mümtaz öztürk abi az gitmişsin 250 km'den sonra o ağrılar birden kesiliyor. Tecrübeyle sabittir. 300 km'den sonra artık otomatiğe baglaniyorsun. 300 km'ye kadar dayanirsan gerisi kendi gelir.

@birolcakir
haklısın, boyun ağrısı biraz hafifledi ama öteki tam ameliyatlık durumda...:Dher halde bike fit olayına gireceğiz. O da dünya para kardeşim, nereye dönsek dötümüz arkada kalıyor...:D

@mümtaz öztürk abi bu güne kadar bile fit hiç yaptırmadim yeni aldığım bisikletlerle bile ağrı varsa bir milim kaydırıp 100 km surerim sonra yine agirirsa değiştirip bı 100 km daha surerim öyle öyle ağrı olmayana dek denerim. Belki de vücut kendi pes Edip alisiyordur :) :D

@birolcakir
evet, güzel bir yöntem. Bir de bike fit calculator diye bir program var, tüm istenilen ölçüleri doğru bir şekilde girince çok doğru bike fit yapılıyormuş diye duydum. Denemeli...ha bir de benim bisiklet 51 kadro, acaba 180 cm boya küçük mü geliyor...?

@mümtaz öztürk abi kadroyu emin olmamakla küçük diye düşünüyorum gerçi bu mtb yol bisikleti falan olunca ölçüler 3 aşağı 5 yukarı değişiyor. Arkadaşım 1.78 54 kadro kullanıyor diye hatırlıyorum. Mesela benim boyum 1.98, iç bacak uzunluğu 90 cm, 60-61 kadro yol bisikleti denedim çok rahat oluyor özellikle 60 olanı. Uzun boy ve ben gibi zayıf iseniz özellikle kıyafette çok sıkıntı çıkıyor L alıyorum bedene tam boya kısa geliyor bisiklette de aynı sorunum mevcut. Senin de dediğin uzunluğa göre hesaplama yapan şu siteyi buldum bir ölçüp denemek lazım.
(link)

@MakRo
aslına bakarsan benim kadro boyum 54, zamanında denk gelmedi, bu kadroyu sahibinden.com dan 53 kadro diye aldım. Adam yalan söylemiş ne yapayım bu tür adamlarla uğraşmaktan bıktım hayatım boyunca. Şimdi kadrosu büyük gelen birini bulup değiş tokuş yapmak lazım. O da biraz şans yani. Bakalım zaman ne gösterir...:)

Sponsor konusu ufaktan kapanmış gibi ama fikrimi söylemeden edemedim.

Forumunda üyesi olan ve şuan Afrika da turda olan bir arkadaş var adı Hasan SÖYLEMEZ.

Hasan arkadaşımız turuyla ilgili bir belgesel serisi hazırlıyor. Turuna başlamadan önce baya Medyada yer buldu çünkü kendisi de eski bir medya çalışanı. Belki Hasan ile görüşülürse bağlantılarını kullanıp bu konuya medyada dikkat cekebılır.

Bu konu medyaya yansırsa fazla efor sarfetmeden sonuç alınabileceği kanaatindeyim.

Şimdiden başarılar. Sizi takip ediyoruz. Kalbimiz sizinle.

kPoY7Y5YI6ZNM3imxQ77Yk2GxpMz-lWgEkrHwNW-CtZstgb6-gMltVW8CHLqiWgNFzrduAlHXiBTS4azCuRLd6NNKThJEqml2d47MxghDcQJQfx-ZrDGBWe7R4nRZen5KXiE=s0-d-e1-ft
Sayın MÜMTAZ ÖZTÜRK,

Öncelikle, Türk Hava Yolları'na gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sponsorluk teklifinizi, iletişim stratejilerimiz ve sponsorluk hedeflerimiz doğrultusunda hassasiyetle değerlendirdik.
Ortaklığımızın önümüzdeki döneme ait sponsorluk çalışmaları farklı hedefler üzerine kurulduğu için, teklifinize olumlu yanıt veremeyeceğimizi üzülerek bildirir, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
Saygılarımızla,
Türk Hava Yolları Sponsorluk Birimi

işin enteresan yanı sadece 2 adet bilet istedim...

@hamlet2006
Sağ olasın kardeşim, çok güzel bir kız dedesi oldum..:)

Geri