Rüyalarıma bile giren bu yarışa katılacak katılımcılarımıza gönülden başarılar diliyorum..
Her adımı ayrı bir heyecen olan bu yarış ile ilgili tüm hazırlık , antreman , malzemeler , hazırlıklar ve diğer detayları sizden okumak ,varsa YouTube kanalınızdan takip etmek isterim. Eğer kanalınız yoksa oluşturmanızı çok isterim. Önümüzdeki yıllarda bu tarz yarışlamalara katılmak isteyen bisikletseverlere müthiş bir rehber , torunlarınıza harika bir anı olacaktır.
Öz eleştiri de yapmam gerekirse , çoğumuzun arşiv ve data oluşturma hususunda çok bencil olduğumuzu , bizden sonra gelecekleri çok düşünmediğimizi ve çok da paylaşımcı olmadığımızı görüyorum. Çoğu konuda görsel kaynakların hemen hemen hepsi yabancı kaynaklı. Adamlar tahtaya çivi çaksa YouTube yüklüyorlar, paylaşım olayını küçümsemeyip arşivliyorlar. Bence çok da iyi yapıyorlar.
Forumumuzdan bu yarışmaya katılacak 3 yarışmacımızdan rehberlik, kalıcılık ,yol göstericilik ,görsellik ,ulaşılabilirlik ve paylaşılabilirlik açısından ; tüm hazırlık aşamalarından bitişine kadar YouTube paylaşımı yapmalarını içten bir şekilde rica ediyor,hatta yalvarıyorum
Syg.