Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

@MehmetAliB.
Evet sigorta kısa süreli olduğundan hesaplı olabilir.
Diğer konu derken trans troyu mu kastediyorsun...?

Scudo
@mümtaz öztürkyarisa giderken en azindan yurt disi seyahat sigortasi yapmaniz gerekecek.Bunu vize alirken de isteyecekler sizden. 15-20 eur civarinda birsey olmasi gerekiyor. Yine de Allah gostermesin bir kaza belaya karsi teminatlari biraz yuksek tutmanizi tavsiye ederim.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal
doğrudur kardeşim ancak söz konusu yarış için de sigorta yaptırma zorunluluğumuz var, aksi taktirde yarışmada start almamız mümkün olmayacak..

@MehmetAliB.
Heyecan bastı...:)

@birolcakir
derece yapınca üşüşürler, accel bisiklete yazdıydım, herhangi bir cevap bile vermediler...

Siz sponsor deyince aklıma geldi p&g firması milli sporculara sponsor oluyordu onlarada e posta atın belki sizede sponsor olurlar hocam.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Hepimiz bisiklet kıyafetlerimizi Kipao, Exuma, Jordanred,sora tekstil gibi firmalardan alıyoruz. TCR de yerli bir firmamızın, bisikletçilerimiz ile birlikte yurt dışında boy göstermesi çok hoş ve gurur verici bir olay olacağını düşünüyorum. Bu formu takip eden firmalar da var, ben bir tanesine sizin için mesaj atacağım. Özelden sponsorlara attığınız bir yazı metin varsa bana gönderin seve seve iletebilirim.

(link)
(link)
(link)
(link)

@BerkEvren Yaani hiç olmazsa dimi. Benim beklentilerim çok daha yüksek ama, koskoca Delta bisiklet diyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: makifir
Bence problem reklam. Bu organizasyonu bilen insan sayısı çok az. Ana akım medyada yer bulsa sponsor bulmak da kolay olur. Haber kanallarına sosyal medya üzerinden yardırsak, birinin ilgilenmesi bile yeter.

@Abdülkadir Ergin
çok iyi olur..
@BerkEvren
yakarlar ama vermezler gibi geliyor bana...:)
@Abdülkadir Ergin
Evet koca Delta bisiklet, vermeye mecbur değil ya...:DAncak emaneten de olsa bir kaç ekipman verebilirler..
@kerem.erdogan
İşte bu tespit çok yerinde. Çok fazla bilinmediğinden taraftarı da yok...Bir şekilde duyurmak ama nasıl..

@mümtaz öztürk
bu organizasyonda kürsü yapmak olur galiba;) birde iyi bir youtubeur olmak lazım kanımca.

• Beğen
Tepkiler: sabit
@el_Aksa_1903Kürsü yapılırsa haber siteleri-kanalları değerlendirir bence bunu zaten. Hatta 'tık' alabilmek için koyacakları başlığı görebiliyorum. 'Avrupa şampiyonluğu geldi!' [emoji23] Youtuberlarla alakalı olarakta halihazırda var olan bisiklet videocuları yer verirler diye düşünüyorum.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@trainspotting35
Biz konuyu aktardık, daha fazlası bayar artık. İsteyen ulaşır verir. Benim lastiğim var, sağ olsun M.Ali kardeşim de destek çıktı.Geçen yıl katılan Yusuf Akkuş'a yazdım, bazı konularda deneyimlerini aktarabilirmisin diye, cevap verme gereği bile duymadı sağ olsun. Bizler bu yarışa sadece kendimize güvenip baş vurduk gerisi çok ta tın yani...:)

@mümtaz öztürk abi sizin gibi popilist yaklaşımlarla bu yarışa katılmayanlar için sponsor bulmak zor iş. siz artık kendiniz için yarışacaksınız. kürsü çok da önemli değil. önemli olan o havayı soluyup en azından süresi içinde yarışı tamamlamak. yeter ki mental ve fiziksel dayanım üst seviyelerde olsun. vlog derdinde olmayın yani;)

@yusufgs36
Tamamen katılıyorum, aynen benim duygularımı aktarmışsın...:) Özellikle mental dayanım bu işin kırılma noktası, çok dirençli olmak gerekli...

Geri