Scudo Sports

Trans Continental Tcr 6

Yani ilginç olan ne biliyor musunuz. İsteğimize karşı olumlu veya olumsuz geri dönmemeleri. Beni rahatsız eden durum bu.
Kimseden zorla bir sey istemiyoruz ki. Alacaklı degiliz borçlu değiliz. Yoksa alacakliyizda bizim haberimiz mi yok :)

Scudo
@trainspotting35
Sağ ol, var ol kardeşim seni çok iyi anladım...:)

Lafa gelince biz boyleyiz biz söyleyiz surada şunu yaptık burada bunu yaptık derler. Hadi buyur deyince hoop kaybolurlar. Hadi ordan hadi ordan :) :) :)

@birolcakir
Evet benim de kızdığım nokta bu...olumlu ya da olumsuz uygun bir dille geri dönüş pek de bir şey eksiltmez kimseden...

Eskiden tuttuğum spor takımının önemli maçı olduğu zamanlarda heyecanlanırdım. artık o heyecan kalmadı. Fakat bu sene bu yarış bende aynı heyecanı yarattı. Umarım başarılı olarak sponsorluk veya herhangi yardım konularında size dönüşleri olmayanlara tokatı indirmiş olursunuz.
Sponsorluk işlerinden anlamam ama futbol klüpleri denenebilir belki. Trabzonspor'dan yana umut var içimde. @mümtaz öztürk

@volkan ismail
Ben söz konusu klüpte 5 ay basketbol alt yapı kondisyonerliği yaptım hak ettiğim paramı alamadım...:)

İşletmeler; tek amaçlarını kârı maximize edip , maliyetlerini minimize etmek üzerine kurarlarsa ancak para kazanırlar; başka bir şey değil.Bu işin bir de múşteriler ve kamuoyu tarafından sevgi ve saygı ile kabul görme boyutu da varki işte bu kurumsallaşma oluyor.Kârını sponsorluklar la sosyal sorumluluk projeleri ile etrafınla paylaş ki gerçek anlamda" büyü".Bizim ülkemizde bazı şeyler gerçekten zor.Allah kolaylık versin katılımcı ağabeylerime.

@birolcakir

Evet bu olay iş başvurularında da sıkça karşıma çıktı. Haber gelecek diye beklerken arada gelenleri de kaçırmak kötü oluyor. İnsan yerine koyup olumlu yada olumsuz cevap yazmıyorlar. Bundan 2 hafta önce bir arkadaşıma Salsa firmasına ait bir modeli gösterdim "bunu buraya getirmek kafadan 15 bine gelir yine hayallerimiz de kalır" falan dedi. 2 gün sonra mail attık adamlar mailden 2 gün sonra. "Kusura bakmayın bu sene ki sponsorluklarımız doldu ama sizin için bu maili diğer bisiklet firmalarına göndereceğiz" diye yazmışlar, yani göndermeseler bile verdikleri cevap yeterince tatmin ediciydi. Çoğu şirket reklam için atıp tutuyor iş ciddiye gelince cevap bile yok. İnşallah gerekli destekleri bulursunuz. Maddi olmasak da manevi olarak sizi destekliyoruz.

@birolcakir telefonlara bakmayan malum kişinin ofisine gidelim reis,başkan o kişiden için halleder deiğini söyleyelim

Ya aklıma Gürkan Genç geldi. Onunla iletişime geçseniz eminim ilgilenir, belki bir yere yönlendirir, ya da kendi sponsorları yardımcı olur ne bileyim. Bir gelişme olabilir denemekte fayda var. Nasrettin hoca eşekten düşmüş, etrafına toplananlara "Siz bana eşekten düşen birisini getirin, eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar" demiş ya o hesap sponsor arayanın halini sponsorla dünya turu yapandan daha iyi kimse anlayamaz.

Tekrar merhaba herkese.
Bugün sabah tura hızlı ve pedallı ekibi ile çıktım. Tcr 2016’ya katılan Sertaç ve bu sene katılacak olan Bay Aynakol Aydın ve Alper arkadaşımız ile beraberdik. Molada konu elbette tcr’a geldi. Sertaç arkadaşımızın söyledikleri dikkatimi çekti. Her gün çıkıp 300 400km antrenman bile yapsanız eve dönüp yattığınız için, recovery için masajdır, soğuk duştur yapma lüksünüz olduğu için yarış asla buradaki gibi olmayacak. Ne kadar az eşya alırsanız alın bisikletiniz yüklü olacak. Burada her gün bindiğiniz yollar, artık ezberlediğiniz yollar. Belki de hiç gitmediğiniz, geçmediğiniz ülkelerde, yollarda bisiklet süreceksiniz,aynı günde 4 mevsimi birden yaşayacaksınız ve psikolojiniz kondisyonunuzdan daha önemli olacak.

Aydın kendi blogunda tcr la ilgili bir çok yazı yazmıştı. Bulup okumanızı tavsiye ederim.
(link)

Ayrıca 2016 tcr sonrası Gürsel abinin yaptığı programda Sertaç ve yarışı bitirip direk programa gelen Berk var. Bunu yarış sonrası izlemiştim, bugün tekrar aklıma geldi. Bunu da izlemenizi tavsiye ederim.

Yarıştan önce de, 3-4 günlük yarışın bir simülasyonunu yapmak gerekir diye düşünüyorum. Geçen yıl yarışanlardan, bu şekilde antrenman yapanların olduğunu okudum. Bu şekilde Nazilli'ye gelen olursa, her zaman misafir edebilirim. Tüm yarışmacılara bol şans.

@kerem.erdogan çok güzel ve etkileyici bir video benim için. Gerçekten de bizi çok büyük zorluklar bekliyor, Allah yardımcımız olsun...:)

Kendi adıma konuşuyorum. Beni tanimayanlat icin soyluyorum. Sehirlerarasi yola çıkarken şuraya gideceğim şuradan geçeceğim diye bir planla yola cikmam. Yanıma sehiricinde yanima aldigimdan fazlasını da almam. 42 saatte İstanbul'dan Antalya'ya gittim. Antalya'ya gideceğime Sakarya'da karar verdim. Daha önce hiç görmediğim yıllardı. Gece sürdüm gündüz sürdüm bir iki saat yatmış olabilirim tam hatırlamıyorum. 42 saat sonrası Antalya ya geldiğimde kendime daha giderim ama nereye gideyim dedim. Başka bir yer bilmediğim için ve evden işten habersiz ciktigimdan otobusle geri döndüm.
Kısacası sehiricinde bile bilmediğim yollara sapıp yolu uzatan bir tipim. Yaz kış bahar yağmur çamur beni bisikletin üzerinden indiremedi. Beni bisikletin üzerinden indirecek iki şey var biri cozemeyecegim teknik problem digeri ise isim.

Geri