Trakya Bisiklet Turu

Cycleone

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Nisan 2009
Mesaj
890
Tepki
552
Şehir
İstanbul-Erenköy
Tekirdağ Gençlik ve Spor Müdürü Şevket Demirkaya, geçen yıl Balkan Bisiklet Yol Şampiyonası geçekleştirilen Tekirdağ'da bu yıl da 21-28 Mayıs tarihlerinde Trakya Bisiklet Turu'nun düzenleneceğini bildirdi.

Trakya Bisiklet Turu'nun 1980'li yıllarda başladığını ve daha sonra uluslararası boyut kazandığını ifade eden Demirkaya, şunları kaydetti: “Bu turnuvaya ev sahipliği yapacak olmaktan gurur duyuyoruz. Geçen yıl Balkan Bisiklet Yol Şampiyonası'nı başarıyla gerçekleştiren ilimiz, bu yıl da bisiklette büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu organizasyonla sporcusundan antrenörüne, idarecisinden hakemine yaklaşık 500 kişiyi 5 gün süresince ilimizde ağırlayacağız. Bu tür organizasyonlar kentler için büyük bir şanstır ve ev sahipliği yapabilmek çoğu zaman ciddi yatırımlar gerekir.”

Bisiklet Federasyonu Teknik Kurul Başkanı ve Tekirdağ İl Antrenörü Mutlu Erçevik ise 2010'un Türkiye'de bisiklet sporu açısından son derece önemli bir yıl olacağını bildirdi.

Bu yıl Türkiye'de ilk kez Avrupa Yol Bisikleti Şampiyonası'nın düzenleneceğini anlatan Erçevik, “Avrupa Şampiyonası öncesinde ilimizde düzenlenecek Trakya Bisiklet Turu da bizim için önemli bir sınav niteliği taşıyor. Çünkü bu yarış 2010 Dünya Bisiklet Birliği takviminde de yayınlandı. Bu tür organizasyonların ilimizde sporun gelişmesi açısından son derece önemli olduğuna inanıyorum.” dedi.

www.kesanfm.com.tr'den alıntıdır.
 
Scudo

Cycleone

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Nisan 2009
Mesaj
890
Tepki
552
Şehir
İstanbul-Erenköy
1980’li yılların klasikleşen yarışı Trakya Bisiklet Turu, yıllar sonra uluslararası boyut kazanarak, 28 -31 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tekirdağ’da yapılacak. Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya, böylesine büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmanın Tekirdağ için her yönden büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl Balkan Bisiklet Yol Şampiyonasını başarıyla gerçekleştirdik. Başarıyla gerçekleştirilen her büyük organizasyon bir ölçüde bir sonrakinin de yatırımı oluyor. Elbette burada İlimiz antrenörü Mutlu ERÇEVİK’ in de başarılı çalışmaları söz konusu. Federasyon nezdinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ilimiz için de gurur kaynağıdır.” dedi.
Uluslararası Trakya Bisiklet Turu’nun 28 Mayıs 2010’da gerçekleştirilecek ;

28 Mayıs 2010 1. Etap = Tekirdağ-Malkara-Hayrabolu-Tekirdağ (161 km.)
29 Mayıs 2010 2. etap = Tekirdağ-M.Ereğlisi-Çorlu-Tekirdağ (110 km.)
30 Mayıs 2010 3. etap= Tekirdağ-Hayrabolu-Alpullu-Lüleburgaz-Muratlı-Tekirdağ (166 km.)
Son etap olan 4. etap =Tekirdağ –Şarköy (85 km.)
 

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Şubat 2010
Mesaj
3.436
Tepki
5.370
Şehir
İzmir
Yarışın derecesi nedir?

İnşallah basından takip etme imkanı olur

Web siteside vardır inşallah
 

cemm

Aktif Üye
Kayıt
6 Aralık 2007
Mesaj
137
Tepki
114
Şehir
Kocaeli-İstanbul/G.O.Paşa
Yarışın derecesi 2.2
Türkiye'den Konya Şekerspor ve Brisaspordan başka takım katılacakmı acaba..

Ayrıntılı bilgi:

(link)
 

Cycleone

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Nisan 2009
Mesaj
890
Tepki
552
Şehir
İstanbul-Erenköy
-Trakya Bisiklet Turu başladı-

YARIŞLARA 7 ÜLKEDEN 74 SPORCU KATILIYOR

Bisiklet turuna, Türkiye'den A ve B Milli Takımları ile Konya Şekerspor ve Kocaeli Bilisa Spor Kulüpleri, İsrail'den Telaviv ve Cycling, Sırbistan'dan Zelez Nicar, Almanya'dan Team Egn Nrw, Gürcistan'dan Georgian Milli Takımı, Arnavutluk'tan Tirana Cyvling Albania, Bulgaristan'dan Akadzar Simeon Bisiklet Kulüpleri katılıyor.

Organizasyona Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Belediyesi ev sahipliği yapıyor. 4 gün, 4 etap 524 km olarak düzenlenecek 1.Trakya Bisiklet Turu'na 11 takım , 77 bisikletçi katılıyor.

Trakya Bisiklet Turu (Tour of Trakya) Start aldı. Dört gün dört etaptan oluşacak Trakya turunun ilk etabı olan 161 km'lik (Tekirdağ - Malkara - Hayrabolu - Tekirdağ) etap bugün koşuldu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Unden

Cycleone

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Nisan 2009
Mesaj
890
Tepki
552
Şehir
İstanbul-Erenköy
1. Trakya Turu (1 st Tour Of Trakya) Tekirdağ’da başladı. Atatürk Bulvarı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde saat 14.00’da start verildi. Vali Yardımcısı Mesut Sarıkaya’nın damalı bayrağı kaldırmasıyla başlayan Malkara-Hayrabolu-Tekirdağ üçgeninde 161 kilometre mesafeli yarışın ilk birinci kilometresinde 6 sporcu, guruptan kaçarak öne geçti. Türk Milli A takımından Mustafa Sayar, Kocaeli Brisa Spor’dan Stefan Koychev Hristov, Mert Mutlu, Georgi Petrov Georgiev, Bulgar takımından İvanov Borislav, Arnavut takımından Besmir Banushi’den oluşan 6 sporcu yarışın sonucunu belirledi. Guruptan kaçarak önde koşan sporcular arasından Mustafa Sayar koparak öne geçti. Diğer sporcular arasından Stefan Koychev Hristov, kaçarak yarışı tek başına önde götürürken, bitiş çizgisine 2 kilometre kala Mert Mutlu öne geçti. Hristov ile Mutlu arasında birincilik için çekişmeli geçen yarışta bitiş çizgisini 04.08.36 süreyle etabın galibi Stefan Koychev Hristov oldu. Mert Mutlu, 04.10.02 süreyle ikinci, 04.10.10 süreyle ise İvanov Borislav üçüncü oldu.
Sprint primi ile Yokuş Primlerinde ise sarı ve kırmızı mayonun sahibi Stefan Koychev Hristov, yeşil mayoyu ise Georgi Petrov Georgiev oldu.

Yarış sonunda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen ödül töreninde etap klasmanlarının madalyalarını Tekirdag Vali Yardımcısı, Mesut Sarıkaya, Belediye Başkanı Adem Dalgıç, TBF Başkanı Emin Müftüoğlu taktim etti.
Yarın gerçekleşecek olan 113.5 Km. 2. etap yarışında Sarı, Kırmızı ve Yeşil Mayoyu giyecek sporculara mayolarını ise TBF Başkanı Müftüoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya giydirdiler.

Not=Türkiye Bisiklet Federasyonu facebook grubundan alıntıdır.
 

gokhan erdogan

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Mayıs 2009
Mesaj
973
Tepki
1.194
Şehir
Luleburgaz
ne talihsizliktir benim için sınav zamanıma denk geldi lüleburgaz ayagınıda ızleyemıycem malasef hiç bir kanalda vermıyor sanırım
 

ali alper uyar

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Nisan 2009
Mesaj
489
Tepki
751
Şehir
Edirne
benim de sınavlarım olduğu için gidemiyorum ama muratlı sapağı, tekirdağ arası yol bisikletine hiç gitmeyen bi yolu var bakalm yarış nasıl olacak..
 

Akif Bozkurt

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Kasım 2008
Mesaj
1.289
Tepki
168
Şehir
ANKARA
Bisiklet
Giant
saldırmakta çok ıyı yapmışlar durdurup dovselerdi israil bizim YARDIM gemılerine saldırdı onca ınsanımız yaralı ve 6 tanede ölü var gemilere çıkıp onca ınsanları oldurup yaradılar onların ne suçu vardı yardım etmeye gidiyolar israilin yaptıgına bak insanmı onlar israillı deılmı hepisi yook olsun isralli vatandaşlar bu yapılanı kınıyolarmı acaba işallah yakın zaman da oyle ulkeleri allah yok eder
 

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Şubat 2010
Mesaj
3.436
Tepki
5.370
Şehir
İzmir
Biz insanlığımızı koruyalım . Onlar gibi hayvan olmayalım
 

Cem Unden

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Şubat 2010
Mesaj
3.436
Tepki
5.370
Şehir
İzmir
Ülkeye ne çok zarar verdiğinizin farkında mısınız? Gelecek sene görürüz artık Tour of Turkey olur mu olmaz mı? UCI'dan ceza yedik mi aklımız başımıza gelir.

Peygamber efendimize insan pisliği bile attılar da "Ya Sabır" dedi.

Avukat kılıklı şeytan Türkiye'ye ne çok zarar verdi . Allah onu bildiği gibi yapsın . Adam İsrailli sporcu diye vahşeti mi hak ediyor .Gelmiş senin ülkene saygı duymuş , bu topraklarda spor yapmaya çalışıyor . Ayıp ayıp ne müslümanlığa ,ne türklüğe , ne de insanlığa yakışır bu hareketler
 
  • Beğen
Tepkiler: ali alper uyar

ali alper uyar

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Nisan 2009
Mesaj
489
Tepki
751
Şehir
Edirne
arkadaşlar son günün ve 3.günün fotoğrafları, sadi abinin makinasından çekilmiş buraya upload etmişler 225 fotoğraf var, link vermek yasak mı bilmiyorum yasaksa şimdiden özür diliyorum..
(link)

Görünüşe göre trakya insanı, tour of turkey'de geçilen şehirlerden daha fazla ilgi göstermiş bisikletçilere..
 

memocy

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Eylül 2004
Mesaj
962
Tepki
714
Şehir
ANKARA
@ali alper uyar

link için teşekkürler,böyle linklere kurban olur insan. çok güzel fotoğraflar gerçekten..
 
  • Beğen
Tepkiler: ali alper uyar