Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Akıllı trainer denilen şey, evde antrenman konusuna çağ atlatmış bir şey. Daha önce inRide, Qubo gibi akılsız trainerlar kullandım ve hepsini 2 ay içinde sattım. Bu sene, ayağımı kırdım ve iyileşme sürecinde, "lan hadi bir kere daha deneyeyim" diyerek bir Kickr Core aldım. MyWhoosh ile eşleştirdim ve haftada 5 gün kullanıyorum. Muhteşem bir şey. ERG modu harika bir özellik, hiç vites değiştirmeden gücü ayarlıyor. Yemin ederim aklım çıktı. Trainer alınacaksa, paraya kıyıp, akıllı bir trainer alınmalı bence.

Scudo
Selam

dahon için kışın evde sürüşe devam etmek istiyorum. Elite Qubo tranier hakkında yardımcı olabilirmisiniz ses konusunda çok şikayet görüyorum forumlarda 20 inc için uygu olduğu yazıyor haftada 100km yapıyorum dahon ile bu kondisyonu kışın devam ettirmek istiyorum. şimdiden teşekkürler
Lastik ile kullanılan birçok trainer malesef ses yapıyor. Ama bunu bir nebze engelleyecek, ses önleyici mat'lar bulunmaktadır, bunlardan bir tane alırsanız işinizi görecektir. Zaten kullandığınız bisikleti göze alırsan performans antrenmanı yapmayacağınızı sanıyorum, normal sürüş seviyesinde süreceğinizi tahmin ederek, fazla ses çıkacağınıda sanmıyorum, zira ses hız arttıkça daha artıyor.. Kısacası Elite Qubo işinizi fazlası ile görecektir.. Ayrıca, konuda sürekli tavsiye edilen akıllı trainerlardan almak gibi bir düşünceniz olursa, yanında bir tanede bisiklet bakmalısınız, çünkü elinizdeki bisiklet akıllı trainerlar için uygun değil.

Geri