yunus42
Üye
- Tepki
- 103
- İsim
- Yunus
@yusuf tunçer Cihazı ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Lastik ile trainer silindirinin sıkılık ayarı çok sıkı veya çok gevşek mi acaba.
Yaklaşık 200 km dir kullanıyorum Yunus bey, gevşeklik sıkılık konusunda çok emin olmamakla birlikte boşa dönmüyordu lastik. Bir saatlik sürüşlerimde 30 ortalama tutturuyordum sıkılık olarak normal bir değer sanırım,@yusuf tunçer Cihazı ne zamandan beri kullanıyorsunuz? Lastik ile trainer silindirinin sıkılık ayarı çok sıkı veya çok gevşek mi acaba.
merhaba,Tacx Neo 2T kullanıyorum ses çıkartmıyor gibi birşey, titreşimi kesen mat'lardan kullanırsanız rahatsız edeceğini sanmıyorum. Ama dediğiniz gibi komşunuz ultra cins ise siz ne yapsanız rahatsız olacaktır.
Bende bahsettiğiniz gibi durum yok. Kullandığınız ruble oranları bisikletinizdeki ruble ile aynı oranlarda değilse vites ayarı yapmayı deneyin. Genelde zincirin her baklası hissedilme olayı vites ayarsızlığından kaynaklı oluyor diye biliyorum.merhaba,
forumda yeni sayılırım.
tacx neo 2t geçen hafta geldi sonunda wiggle'dan ve dün kurdum.
rubleyi takarken tam bi oturmuş hissi vermedi bana ama pedal çevirince de ürün çalışıyor. yalnız zincirin dönerken herbir parçasını hissettiriyor. normal mi? senin deneyimin nasıl?
Bende bahsettiğiniz gibi durum yok. Kullandığınız ruble oranları bisikletinizdeki ruble ile aynı oranlarda değilse vites ayarı yapmayı deneyin. Genelde zincirin her baklası hissedilme olayı vites ayarsızlığından kaynaklı oluyor diye biliyorum.
@necatiekiz Üstündeki ruble yeni, zincir aşınmışsa da her baklayı hissedersiniz.(veya tam tersi). Kendi bisikletinizin üstündeki ruble ve zincir beraber çalışmıştır uzun süre o yüzden bisiklette hissetmezsiniz bu durumu.
Merhabalar. Bir konu hakkında sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. İnride 100 trainer sesli çalışma konusunda Decathlon değişim,iade teklif etmisti ama stokta olmadığı için değişim yapılamadı, ben belki gelir diye değişimi yaparim diye bekleyip iade etmemistim. Bugün tekrar aradim fakat stok yok ve büyük ihtimal gelmeyecek dendi. Sizce ben biraz daha beklemelimiyim belki gelir diye yoksa iade edip 700tl nin üstüne biraz ekleyip başka bir trainer almalimiyim? Ne almaliyim? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
12-30dan 11-25e gecmek bisiklette zorlamayacak mi ozellikle sert yokuslarda? Ben 34ten 28e geçince bacaklar biraz zorlandı. Hala %10 üstünde kadansi 70in ustune atamıyorum.Hem Engin Bey, hem Semih Bey teşekkürler.
Aslında şuanda ikiside var.
bisiklet orjinal 105 grupset olsa da rublesi Tiagra 12-30 ruble çıktı.
bende sürekli tak çıkar yapmamak için hem trainer a hemde bisiklete aynı ebatta olsun diye 2 tane 11-25 (1 ultegra, 1 tiagra) ruble aldım.
böylelikle bisikletin rubleyi de upgrade etmiş olmak istedim. (Tiagra'dan, Ultegra'ya)
şuan hem yeni olması hemde 12-30'dan, 11-25'e geçme durumu yani vites ayarsızlığından yapabilir o zaman. ilk fırsatta ilgilenceğim.
yorumlarınız için teşekkürler.
@TrEddieMercury aletten çok memnunum aslında. Bu fiyat aralığında bi özelliklerde baska hic yoktu bende bunu tercih ettim ve memnun da kaldim. Fakat çıkan arızalı durum nedeniyle garantiden değişim istedim, yaklaşık 2 ay önce başladı bu durum o zaman da para iadesi yapalım demişlerdi hatta ben memnun olduğum için değişim istemiştim ama olmayacak gibi. Yerine baska bir trainer bakıyorum ama cok da anlamadığım bir konu. Delta bisikletin trainerleri var mesela en uygun fiyatlı gördüğüm, en uygunu 962tl. İade edersem bunu düşünüyorum mesela ama iyimidir kötümü dür hiçbir fikrim yok