Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Scudo
  • Hahaha
Tepkiler: trainspotting35
@a.valverde Senin için paylaştım. Sonra decathlon stokları nasıl gelir gelmez tükeniyor diyorlar.

(link) Param olsada ben alsam.

şimdi biri gelip “sörbös pöyösö söz ölön dö söz sötön ö zömön” yazar. Ticaretin kuralları, ekonomi 101 fln derken çarşı pazar karışır. 🥱

@Linwelin "serbest piyasa" sozu ve mantigi burada islemiyor , bu urun icin kullanilamaz , bu tamamen kisa yoldan koseyi donme calismasidir.

• Beğen
Tepkiler: Linwelin
@Linwelin "serbest piyasa" sozu ve mantigi burada islemiyor , bu urun icin kullanilamaz , bu tamamen kisa yoldan koseyi donme calismasidir.
Adam keriz mi kardeşim, piyasada bulabiliosan al o zaman, benim malım benim kararım, çalıyorlar ama yol yabtılar, bak adam yazmış britanyadan daha zengin fiyatlandırma.

Amaan sıkıldım, trolleyemedim yeterince:(
Şu üsttekini mesai olarak donanımhaberde yapan bi tayfa var bi de 1500-1900mesaj sayıları, ne zor iş ha valla temiz para kazanıo olmalılar, yoksa yapılmaz.

Bu inride 100 ile ilgili son haftalarda fazla şikayet var forumda. Almayı düşünüyordum fakat soru işareti oluşturdu. Alacak olsak da stok yok zaten :D
Roller alıp yere yapışmam inşallah :D

Adam keriz mi kardeşim, piyasada bulabiliosan al o zaman, benim malım benim kararım, çalıyorlar ama yol yabtılar, bak adam yazmış britanyadan daha zengin fiyatlandırma.

Amaan sıkıldım, trolleyemedim yeterince:(
Şu üsttekini mesai olarak donanımhaberde yapan bi tayfa var bi de 1500-1900mesaj sayıları, ne zor iş ha valla temiz para kazanıo olmalılar, yoksa yapılmaz.
kusura bakmayin inanin anlayamadim , sizin yazdiklarinizi ? donanim haber ?mesaj sayisi ? temiz para ?

@a.valverde Boşverin, mizah anlayışımız tutmadı. Görmemiş gibi yapın.

@a.valverde Ufukla ilgili bişey değil ki ben sizin ufkunuzu açabilecek kişi olayım. Şöyle anlatayım, osuruğa gülen vardır bi de “bu mizah mı kardeşim, kabalık“ diyen. Onun gibi işte, bi espri açıklanmaya ihtiyaç duyuyorsa komik değildir.

Trollerin forumlara yazdıklarını birleştirip yazdım, sonra çok çabuk sıkıldım ve trollüğü meslek olarak yapan tayfa içinde düzgün bi paraya yapmaları gerekli dedim. Buna da türkiyenin en büyük teknoloji forumlarından birinden örnek verdim.

söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil. :harika:

yurt dışından trainer alan varsa bana özel mesaj atabilir mi? şu yılbaşı kapanması başlamadan önce trainerıma kavuşmak istiyorum da, gümrük süreci nasıl işliyor bilginize danışmak isterim.

Kargoyu takip edip, kargo PTT işyerine geldikten sonra PTT'ye giderek almak en kısa yolu. Gümrük ücretini elden teslim sırasında veriyorsunuz, herhangibir aksilik olmadığı müddetçe gümrükle ilgili bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor.

(link)
Decathlon'a yeni trainer gelmiş, ilgilenen arkadaşlar bakabilir. Fiyatı uygun mu değil mi bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri