trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.705
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Ceasar Bravo Oradaki 2040 değeri mm cinsinden tekerin çevresi. En gerçekçi verile powermetre ile olan veriler beraber zwift sürüşü yaptığımız arkadaşta powermetre var ben değerlerimi biraz ona bakarak ayarlamaya çalışıyorum 3-4 kişi sürüş yaparken normalde bu arkadaşın dışarıda sürdüğümüzde nalını toplayacak arkadaşlar basıp basıp gidiyorlar. Daha önceden de belirttiğim gibi ben 0 eğimde km saatimde gözüken hızla zwift te gözüken hızı eşitlemeye çalışıyorum elbette mantıklı bir kalibrasyon olmayabilir ama aşağı yukarı istediğim değerleri yakalıyor gibiyim.
Ben Decathlon'da bulmuştum.O kırmızı trainer tekerini nereden buluyorsunuz? Decathlon'daki ise stok denk gelmedi hiç.
27,5 olanı var da diğeri online stokta hiç denk gelmedi. Mağazaya gidip kontrol etmedim tabii.Ben Decathlon'da bulmuştum.
@Abdülkadir Ergin 27,5 olur mu acaba aklımda deli sorular.
@Rhodiumm Giant stok jantlarımı lastikleriyle beraber satacaktım Allah tan vazgeçmişim. Şimdi hem tranier da hem de dışarıda aynı jant lastiği kullanıyorum. Cole Rollen ve lastiklerini kenara ayırdım tam olarak sezon açıldığında rubleyi değiştir devam et moduna geçeceğim.
@Abdülkadir Ergin bey, siz yurtdışında mi ikamet ediyorsunuz? Merakımı mazur görün lütfen...@Abdülkadir Ergin sen lazım dersin ben burdan yollarım sana,