Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Scudo
arkadaşlar dün decathlon'dan in ride 100 modelini aldım satıcının tavsiyesiyle. ilk denememi de dün akşam yaptım ses, ısınma, sağlamlık ve direnç ayar konularında yeterli geldi bana. çok profesyonelce antreman yapmayacaksanız çok para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Merhaba;

2 ay civarı kemoterapi alacağım. Dışarda da soğuktan vs. dolayı çok bulunamam muhtemelen. Tur bisikletine çevirdiğim bir Mosso Legarda 1527 bisikletim var. Evde hafif tempolu antrenman amaçlı, tercihen zwift'e vs. bağlanabilen bir trainer tavsiyesi olan varsa açığım. Kemoterapi vs. sürecinde kullanıp iyileşince satarım muhtemelen.

@Buğra Ccok gecmis olsun,insallah en kisa surede sagliginiza kavusmaniz dilegiyle.
Decathlon da tacx in blue motion serilerine bakabilirsiniz.zwift i destekliyor (ant + veya bluetooth lu sensorlerle baglanabiliyorsunuz).

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Buğra C cok bir sey aramiyorsan ben bu sene inride 100 aldim. gunasiri cikiyorum. isimi fazlasiyla goruyor. televizyon karsisinda cok zwift aramiyorum. acikcasi zwiftle de cok eglenceli olacagini sanmiyorum trainerin. o yuzden cok para harcamanin anlami yok bence.

@Buğra C geçmiş olsun , zwift ile kullanmak için f/p olarak tacx bluemotion smart tercih edebilirsin , decatlonda 599 tl ye satılıyor , senörlerde içinde olduğundan apple ürünlerinde bluetooth ile sorunsuz bağlanıp kullanabilirsin ama android varsa pc ye bağlanıp kullanmak sıkıntılı oluyor , birde ant+ usb stick almak gerekiyor sorunsuz pc ye bağlanmak için , decatlondaki btwin rider 100 alına bilir ama zwift için senörde alman gerekiçeği için aynı fiyat seviyesine çıkıcak hemen hemen zaten , tercih senin burada zwiftte kullanmıcam dersen en ucuzundan bir trainer işini görür , zwift ve buna benzer uygulamalarda kullanıcam dersen sensör dahil trainerlara yönelmen daha mantıklı olur

Herkese merhaba
ben de trainer amak istiyorum ama nasil bir trainer almaliyim cok kafam karisti

Tacx Flux
Elite Direto
Bkool Pro II

Arasinda kaldim acikcasi...

is yogunlugum sebebiyle cok fazla fisarida pedal ceviremeyecegim icin, disarida suruyormus hissini interaktif olarak yasamak icin onerilerinize acigim...

@olgunz selam
Elite Qubo Fluid kullanıyorum çok memnunum sanki sokakda gidiyorum.Fakat kullandıkça arka lastik ısınıyor ve lastiği yiyor. original arka lastiği aldım şimdi ısınma çok daha iyi birde tavsiyem ön lastik için yastık satıyorlar al bisikletin kullanırken düz olur hep öne doğru yatık olmazsın.
İyi pedaller

@olgunz

Bütçeniz müsaitse kesinlikle Elite Direto'yu tavsiye edebilirim. Üzerinde dahili power metre barındırıyor. %14'e kadar eğim simülasyon desteği sunmakta. Ben de 1 hafta önce sipariş verdim gelmesini bekliyorum. İstanbul/Pendik Efor Bisiklet çok uygun fiyata satıyor. Telefon ile fiyat sorun mutlaka.

(link)

Merhaba arkadaşlar,
Elite Direto almak istiyorum, taksitli olarak şuan alabileceğim en uygun fiyatı ne kadardır acaba?

@VOLKAN ÇELİK

İstanbul/Pendik Efor Bisiklet-Şenol Kızılay
Elite Direto’yu satın alabileceğiniz en uygun mağazadır. Ben yaklaşık 1,5 ay önce satın aldım. Fiyatı telefon ile görüşüp sorunuz, malum döviz yerinde durmuyor.
‭+90 (536) 481 47 20‬

Herkese Merhaba eski teknoloji olan supercrono trainerimi sattım trainerde zaman geçirmeyi ve zwift i seviyorum piyasada çok farklı model mevcut bir çok inceleme videosu izledim incelemesi okudum şuan için iki model arasında kararsızım
Elite Rampa
Elite Direto
Bunların ikiside interactive önereceğiz başka model var mı ve neden Direto?
Teşekkürler

Trainerda zwift alternatifi diğer yazılımlar nelerdir ? Hem ücretli hem de ücretsiz olarak.

Merhaba. Decathlonda satılan bu Elite Aleno Smart modeli nasıldır acaba? Fiyat olarak da uygun göründü. Ya da bunun yerine 200 lira fazla ver Tacx Blue Twist T2675 al der misiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?
Screenshot_20180725-103651_Chrome.jpg

• Beğen
Tepkiler: apocalypse
@Deniz Yavuz Ellite her zaman Tacx tan daha sessiz ve kalitelidir.
Tecrübeye tabidir.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Yavuz
Geçen yıl sıcaklar ve soğuklardan dolayı evde antrenman yapmayı çok düşündüm, decathlon'daki fiyatı en uygun olan antrenörden alayım dedim ama iyiki almamışım. Çok sesli çalışıyorlarmış galiba, apartmanda oturuyorum komşularla sorun yaşamayayım dedim. En iyisi açık hava ama bazen havada sapıtıyor.

Bence alınırken iyi ve sessiz birşey alınmalı, yoksa komşularla davalık olursunuz. :D

@Vedat_Çakar
Siz bir de diğerlerini görseniz hocam, canavar gibi ses çıkarıyorlar. :D Bu yine sessizmiş, özellikle sadece görüntü olarak yapılmış olanları ciddi manada paldır küldür çalışıyor.

@KitapSever Kesinlikle katılıyorum gürültü önemli bir etken, ben oğlumu uyutup yan odada antrenman yapabiliyorum şuan beni kurtaran trainer oldu diyebilirim :harika:

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri