Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

trainer kullanan arkadaşlardan çalışma esnasında terlemeyi azaltmak için fan veya benzeri kullananlarınız varsa hangi tip ürün kullandığınızı belirtebilir misiniz? Kullanmayanlardan da şu şekilde çözüm buluyorum diyenler varsa önerilere açığım :) teşekkürler şimdiden

Scudo
Arkadaşlar Elimde
.::.
Elite Supercrono E Force 8 var
.::.
Acaba bununla zwift kullanmak için hangi parçaları almam gerek? Anladığım kadarı ile kadans ve hız sensör ile telefon ile bağlantı yapabiliyorum ama acaba dongle da alıp pc ye bağlayınca zwift kullanabiliyormuyum?
Yoksa boşuna kendimi yormayıp akıllılarından mı alayım?

@Pureal

Pencereyi tam açıyorum. Ve ufak bir fan işe yarıyor.
IMG_20171128_142707.jpg

• Beğen
Tepkiler: Pureal
@Sıradan Çinko Pil teşekkürler, başlangıç olarak ben de böyle bir sistem kurayım sonrasında gerekli olursa yükselteyim.

@mubeac
Lastik basıncı 80-90 psi olmalı trainer'da. Ayrıca direnç uygularken genelde trainer 2/10 3/10 dirençte tutuyorum bisikletin kendi vitesini büyültüp küçülterek direnci ayarlıyorum. Ha bir de tabi arka tekerde hiçbir şekilde fren kullanmamak gerekiyor trainer'da. Ona da dikkat etmek lazım

@Gixxer

Dışarıda kullandığınız lastik basıncı ne olması gerekiyorsa, Trainer üzerinde aynı basıncı kullanmalısınız.

Düşük basınç aşırı ısınmaya ve silindir üzerinde kaymaya sebep olur.

Lastik basıncı lastiğe göre değişir, her lastiğe aynı havayı vurmaya kalkarsak bu bize pahalıya mâl olur. Fren kullanmıyorum zaten, fakat sanırım sorun basınç ile alakalı. Çünkü el pompası ile göz kararı hava basıyorum. Göstergeli araç pompası var bir de onunla deneyeceğim. İnşallah problem olmaz.

Smart trainer almak isteyenler için bence güzel bir fiyat decahtlin Brandium AVM'de gördüm tacx almasaydım bunu kesin alırdım.
20171201_141050.jpg

@Erdal Yılmaz
dışarıda kullanılması gereken lastik basıncı 80-115 psi arasıdır. Trainer'da 115 psi kullanırsanız lastiğinizi kısa zamanda haşat edersiniz. Trainer'da düşük değeri yani 80-90'ı tercih edin diyorum. Sanırım anlamadınız beni

@Gixxer vittoria da yanlış hatırlamıyorsam 6 bar yazıyordu. Ona göre hava basıp tekrar denemek lazım.

@mubeac
6 bar da 85 psi'a karşılık geliyor zaten. Tüm lastiklerde aşağı yukarı aynı. 80-115 arası kullanmak gerekiyor

Way arkadaş kimse zwift kullanmıyor sanırım alakasız konular konuşuluyor.

lastik basıncı fazla olmazsa olmaz. Dışarda ne ise o bu arada .

Trainer alacaklar mutlaka ZWİFT uyumlu alsınlar aksi halde çöpe atarsınız.

Trainer alacakları ilgilendiren çok güzel bir konu mutlaka okunmalı bence

(link)

Arkadaşlar bende wahoo kickr snap ve tacx indoor lastik getirttim Almanya'dan. Bike 24 sağ olsun 10 gün içinde sorunsuz geldi. Bisikletime daha yeni cole rollen elite jant seti taktım. Trainer da kullanmak için ayrıca arka jant ve ruble almalımıyım. Siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ben elite novo force trainer'ımla arkadaşlarımdan aldığım bitik yol lastiklerini kullanıyorum, trainerı en düşük kademeye alıp bisikleti en son vitesde kullanmak düz yolda sürüş hissi veriyor ama teker çok hızlı döndüğü içi apartmanda çok ses çıkarıyor, eğer trainerı en zor kademeye alıp bisikleti yumuşak vitese alırsam bu seferde ses fazla çıkmıyor ama kadans çok düşüyor hep yokuş çıkıyormuş gibi epey zevksiz bir pedal çevirme hissi oluyor ve eklemlere çok yük biniyor,

Demek istediğim bitik yol lastiğine para vermiyorum ama sorunum ses, ve merak ettiğim nokta trainer lastiğine para vermeye değecek kadar normal yol lastiğine göre trainer lastiği çok daha sessiz mi?

• Beğen
Tepkiler: cckaraduman
@Emrah Demirci Daha sessiz. Para vermeye değer.

Trainer ın tam altına yoga matı, onun üzerine battaniye, onların üzerine de trainer matı şeklinde trainer lastiği ile kullanıyorum. Alt komşudan şikayet kesildi. Ki kendisi pimpirikli biridir.

@Emrah Demirci
Bunu ben de merak ediyorum. Yok mu bir bilen, tecrübesi olan?

@NKurtuldu
Bu cevap ben mesaj atarken yoktu :koptum: teşekkürler :harika:

Tacx t2200 buldum satılık 600 tl diyor sahibi sizce nasıl bu trainer yanında mat yada lastik yok birde ona para vereceğim ve zwift desteği var mı ?

Geri