Vittoria Zaffiro Pro trainer lastiği bazı decathlon mağazalarında mevcut. İstanbul anadolu yakası maltepe mağazasında 3 gün önce 2 adet vardı. Araştırmak lazım. Bahsettiğim bu lastiği kullandım, çok sert dağılmayan ve sessiz bir lastiktir.
@Erdal Yılmaz 26 inç için olan vardı maltepede ve diğer dechatlonlarda 28 inç olanı bi süredir getirmiyolar , bakalm olmadı schwalbe alıp , vittoria yurt dışından sipariş ederim
teşekkürler bilgiler için
@Bülent Kavakkorumaltepe ritm istanbul magazasinda 3-4 tane vardi.Fiyat 599 TL.İnternet sitelerine koymuyorlar malesef niyeyse.Elite in de smart bir modeli vardi onun fiyati da 799 TL'ydi.
@Bülent Kavakkoru ritim istanbul dechatlondan aldım , sonuncuydu aldığım depolarında varmı yokmu bi bilgim yok arayıp stok durumunu sormak lazım ,599 tl ye aldım evet
brandiumda 1 ay önce 5-6 kutu vardı ama hangisiydi bakmamıştım blue motion modelide olabilir ordaki , o modelde speed ve cadance sensörü yok yalnız
@hayriünal evet elit alone mu neydi ama onda sensörler dahil değildi sanırım kutunun sağına soluna baktım ama kutu içeriği belirtilmemişti yada ben göremedim
@Sandozix Decathlon'un B'twin Inride 100 modeli (eski 300 ile aynı imiş) artık Zwift ile kullanılabiliyormuş.Zwift'in desteklediği standart trainerlar listesinde yer alıyor. Fiyatı 399tl. Bende inride 300 var bunun yanına da hem kadans hem hız sensörü olarak çalışabilen bi sensör buldum aliexpress'ten. 2 adet ondan sipariş verdim. Bir tane ant+ usb stick siparişi verdim. Birde göğüs nabız bandı siparişi verdim. onlarda linklerdeki ürünler:
(link)
(link)
(link)
Toplam yaklaşık olarak 650TL civarında bir fiyata çözmüş oldum. Sensörleri daha bana ulaşmadığı için deneme şansım olmadı henüz. Bakalım umarım sağlıklı çalışır. Ama youtube'da gördüğüm kadarıyla iyi çalışıyorlar.
@Sandozix ben dechatlondan tacx blue motion smart modelini aldım geçen hafta 599 tl ,speed ve cadance sensör kutunun içinden çıkıyor , ipadten direk zwift ile bağlantı yapıp kullanılıabiliniyor zwift te , pc den kullanıcksan ant+ alıcı almak gerekiyor onuda aliexpresten sipariş geçtim , 600 tl + zwift aylığı ile bu işi bitrebiliyorsun , kap bandı ve sensörü de istiyosan birazdaha vermek gerekiyor ben de polar spor saatinin hr bandı var ama daha zwift ile eşleşiyomu denemedim
Klasik trainerlarda tek sorun smart olanların sertliği zwift verisine göre değiştirmesi. Klasik trainerlarda bunu elle yapmak gerekiyor. Btwin in bir uygulaması var onda da parkurun eğimine göre sizi yönlendiriyor.
Bende Btwin 100 modelini aldım. Elime ulaşmasını bekliyorum. Mevcutta kullandığım speed/cadance sensörü ile kullanmayı düşünüyorum. Uygulama olarak btwin connect kullanabilirim ya da GCN videoları ile antreman yaparım.
@Erdal Yılmaz trainer ile dün antrenman yaparken birden arka teker takır tukur yapmaya başladı, baktığımda lastiğin patladığını gördüm. Sürüş sırasında lastik epey ısınıyordu, Acaba neden patlamış olabilir, böyle bir şey ile karşılaştınız mı hiç ?
Merhaba,
Ben wiggle dan 211$ a tacx satori smart aldım + 19.35$ a Vittoria Zaffiro Pro Home Trainer Tyre (Road) aldım. Dün tacx in utility programını kullanarak kalibrasyon işlerini tamamladım.
Zwift bağlantısı için illa ant+ gerekmiyormus. Telefona kurulan ZMobile Link uygulaması üzerinden bilgisayara tanıtılabiliyormus.(telefon bluetooth ile sensorleri görüyor, bilgisayar bağlantısı wifi üzerinden yapılıyor)
@Ersin savaş ritim istanbul avm den aldım ama son kalan üründü sanırım , ben aldıktan sonra fiyatını kaldırdılar , mall of istanbuldada vardı arkadaşım foto atmıştı , telefon ile mağazaları arayıp olup olmadığını öğrenebilir ayırtabilirsin veya sırayla hepsine uğramak gerekiyor.
@karanfill apple ürünlerinde direk kullanılıyor , androidlerde zwift mobil link var pc ile bağlanıyomu denemedim , zaten evdeki pc zwift i kalırmadı görüntü baya bi sekiyo , ipad ile devam edicem şimdilik
@Ertan M.
Lastikte sıkıntı var gibi. Ben schwalbe lugano yol lastiği ile kullanıyorum trainer'ı. Yaklaşık 2 aydır haftada 4 saat trainer kullanıyorum, lastik baya aşındı iplik attı vs. ama böyle bir toz tabakası olmadı. Sizin lastikte sıkıntı var gibi. Trainer lastiği yerine yeni bir Lugano lastik aldım eskisini trainer'da kullanıyorum. 0 km lastiğim oldu
@Gixxer ben vittoria kullanıyorum, onda da bu sıkıntı var. Ama bu kadar aşırı derecede dökülme olmadı. Biz farkında olmadan yanlış bir şey mi yapıyoruz yoksa ?
Silindirim lastiğe uyguladı basıncı ayarlayan vida var. Onu biraz gevşetin.
Aşırı ısınma, trainer lastiğinde döküntü olması normal şeyler değil. Önceki mesajlarımda bahsetmiştim; aşırı ısınmadan trainer silindir yuvası eridi ve trainer kullanılamaz duruma geldi.( tacx blue motion)
Elite'in modellerinde lastik-silindir arasındaki basınç sürücü ağırlığı ile sağlanıyor. Bence mantıklı, Yolda sürerken de öyle sonuçta.