Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

@Ertan M. Silindiri tutan beyaz dolgu maddesi benimkinde tamamen eridi. Hatta tekere kadroya falan sıçrayıp yapışmış. İlk başta gördüğümde sakız sakız yapışmış zannettim. Ama trainer erimiş.
Eriyik materyal soğuyo donunca silindir dönmemeye başladı.
Decathlon o halde görünce direk aldı. Test falan yapmadılar.
Hediye çeki alıp elite supercrono almıştım.
O silindirin o derece ısınmaması lazım. Üründe bir şekilde hata var.

Şu an tacx bushido kullanıyorum. Bunda da silindir var; şu an daha da fazla W basmama rağmen neredeyse ısınmıyor. B. Motion ile kullandığım trainer lastiğini kullanıyorum.

@MickeTuncer gevşek bırakınca lastik silindirde kayıp patinaj yapıyor.
Ben patinaj yapmayacak şekilde sıkmıştım.

Scudo
@pikniktupuBtwin yeterli gelir bu amaç doğrultusunda veya bir roller daha iyi olur.

Casper_VIA_V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EE_730377.jpg

Trainer'ın karşısına böyle bir fan almayı düşünüyorum. Hatta hepsiburada.com üzerinden böyle bir şey buldum. Kullanan arkadaş varmı tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler

Karbon bisiklet kullanan arkadaşlar trenir alırken iyi düşünün derim,bir cok insan trenirda kadro arka bacaklarını kırıyor yada zarar veriyor,bu tarz konulari duyorum hep.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@mubeac tüm trainer modelleri standart olarak 220v şebeke geriliminde çalışacak şekilde Alman standartı fiş uçları ile donatılmıştır diyor ; yani rahatlıkla alıp Türkiye'de kullanabilirsiniz...

@flat-6 çok geç ;) farklı model trainer aldım, ama soracak arkadaşlara yardımcı olur. Teşekkürler

Tüm smart trainerların gürültü dahil detaylı karşılaştırması yapılmış;
(link)

• Beğen
Tepkiler: soulless
Arkadaşlar merhaba Tacx Flow marka trainer aldım bir arkadaşımdan arkadasında kilit mandalı var fakat sağlıklı olarak çalışmıyor mandalı indirip kilitlemem gerekiyor ama beceremedim bir türlü yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

iyiakşamlar,
tacx blue twist t2675 trainer ve schwalbe insider katlanabilir trainer lastiği kullanıyorum ilk antrenmanımda lastiğin yarısı parçalanarak sırtıma yapıştı :( bu sorunun lastikden mi yoksa trainerdan mı kaynaklandıgını nasıl anlarım lastik basıncıyla veya lastik-trainer temas hasssasiyetiyle alakası var mıdır ? teşekkürler .

Arkadaslar trainer yerine spin bike almak daha mantikli degil mi ayni randimani vermez mi? lastik aşındı derdin yok, ekstra lastik al sök-tak derdin yok. Dursun kosede tum aile bireyleri de kullanabilir. Gittigim fitness salonunda var bire bir yol bisikleti simulasyonu gibi muthis ter akitiyor:) ustelik elektriksiz ve sessiz. spin bike nedir diyenler icin: (link)

• Beğen
Tepkiler: A.Tahsin
@televole2
Evinde yer sorunu olmayanlar için güzel bir seçenek. Hem fiyat olarakta uygun görünüyor. Tabii trainer'da zwift'te olsun diyenler için ne kadar cazip gelir bilemiyorum. Kendi adıma aklımın bir köşesine yazdım bunu...

@mutlu07

bu bilginin kaynağı nedir ?

Kullanılan bisiklet teker çapına göre silindirin baskı ayarı yapılması gerekiyor. Yani 26’ ayarı 28’ tekerinize göre yaparsanız çok fazla baskı olur ve lastiği yer bitirir.Aşırı ısınır ve aşırı ses yapar. Mağazanın iade alması mucize :)
Karbon kadronun trainer da kullanılmasın da bir problem yaşamadım. Doğru ayarlanmasına dikkat etmek gerekir.

Merhaba arkadaşlar , bende dechatlondan tacx blue motion smart modelini almış bulunuyorum , dün akşam zwift ile deneme fırsatım oldu 5 dk denicem diye sürüşe başladım 25km sürüş yaptım , gayet başarılı 400w üstüne çıkınca ses biraz artmaya başlıyo, 200w civarında normal bir ses oluyo gibi geldi bana daha önce trainer kullanmadığım ve test etmediğim için ses konusunda birşey söyliyemiyorum acıkcası
WhatsApp Image 2017-11-15 at 12.45.53.jpeg
WhatsApp Image 2017-11-26 at 13.19.00.jpeg
WhatsApp Image 2017-11-26 at 23.03.15.jpeg

Bende tacx satori trainer var. Sıkıcı oluyor. Zwift ile entegre edebilirmiyim bunu. Yoksa yeni bir trainer mi almam gerek.

@re_death

Trainer lastiği ile kullanırsanız, çok daha sessiz çalışacaktır.

@Emrah Özşahin

Tacx Satori modeli Blue Motion modeli ile dizayn hariç aynı ürün. İkisi de 950 watt güç üretiyor. Zwift uyum listesinde eski model olduğu için görünmüyor, ancak ant+ destekli hız sensörünüz ve pc bağlantısı için usb ant stick alırsanız, zwift ile kullanabilirsiniz. Zwift'e tanıtırken Blue Motion modelini seçmeniz yeterli, sonrasında zorluk seviyesini trainer direnç kolunda 4'e alıp, sürüşe başlayabilirsiniz.

@Erdal Yılmaz evet trainer lastiği alıcam ilk fırsatta

@Emrah Özşahin arkadaşın yazdığı gibi speed ve cadance sensörü takarsanız kullanabilirsiniz , zwift in sitesinde satori modeli gözüküyor , ama zwift kurarken varmı yokmu dikkat etmedim yoksa bile bluemotion modelini seçip kullaılabilir , yeni bir trainera gerek yok yani

Geri