Emrah Özşahin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.645
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Trainer ile kilo vermeye başladıktan sonra dışarıda bisiklet sürmeye başladım ancak 1 aydır kilo veremediğim için tekrar evde trainer ile çalışmak istiyorum.
100 Kg'dan 87'ye kadar düştük bir 12 kilo daha vermem gerek.
Tacx sitesinde çeşitli programlar var. Bu programlardan hangisini uygulamam gerek
Ayrıca, bu programlarda yer alan RPM ibaresi dakikada çevirmem gereken pedal sayısını ifade ediyor sanırım.
Ben polar saat bandını göğsüme takarak 125-145 arası nabız değerinde pedal çeviriyorum. (Bu nabız aralığında yağ yakımı daha iyi olduğu için)
Eğer tacx programlarında yazan RPM sayısına göre çevirirsem nabız değerim oldukça yükselebilir.
Nasıl antrenman yapmam gerek acaba. Nabıza göre mi? yoksa kadansa göre mi?
100 Kg'dan 87'ye kadar düştük bir 12 kilo daha vermem gerek.
Tacx sitesinde çeşitli programlar var. Bu programlardan hangisini uygulamam gerek
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
- (link)
Ayrıca, bu programlarda yer alan RPM ibaresi dakikada çevirmem gereken pedal sayısını ifade ediyor sanırım.
Ben polar saat bandını göğsüme takarak 125-145 arası nabız değerinde pedal çeviriyorum. (Bu nabız aralığında yağ yakımı daha iyi olduğu için)
Eğer tacx programlarında yazan RPM sayısına göre çevirirsem nabız değerim oldukça yükselebilir.
Nasıl antrenman yapmam gerek acaba. Nabıza göre mi? yoksa kadansa göre mi?