Scudo Sports

Trafik canavarları çarpıp kaçmışlar

Tuars07

Forum alüminyumbaşı
Tepki
542
İsim
Tunahan Arslan
Bisiklet
Mosso
Milli Takım Sporcusu Ölümden Döndü
İzmir'in Konak ilçesinde, bir otomobil, milli takım sporcusu olan bisikletçiye çarparak kayıplara karıştı. Kazada yaralanan genç sporcu, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi 98. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak yönünden Güzelbahçe istikametine seyir halinde olan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen beyaz bir otomobil, iddiaya göre hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen bisiklet sürücüsü 17 yaşındaki Deniz D.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Deniz D. yaralanırken, kullandığı bisiklet ikiye bölündü. Kaza sonrası otomobil sürücüsü hızla olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

milli-takim-sporcusu-olumden-dondu-10448941_amp.jpg

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Deniz D., ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Dokuz Eylül ÜniversitesiHastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Deniz D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - İZMİR

Haber Yayın Tarihi : 2018-01-13 08:55:00
Kaynak: sondakika.com

Scudo
Geçmiş olsun. Tez zamanda Faili bulunur inşallah. Muhtemelen alkollüdür. Kaza yerini terkeden sürücülere direkt alkollü muamelesi yapılması gerekiyor bence.

@atasoy
Ben de sizin gibi düşünüyorum.Büyük ihtimalle alkollüdür;vicdansız olduğu şüphe götürmez de.Alkollü araç kullanıp milletin canını yakanlar bilinçli taksir yerine en az olası kasttan yargılanmalı.Kimsenin yaşam tarzına karışma hakkımız elbette yok ancak alkollü iken kimse de direksiyon başına geçmesin.

Allah belasini versin ! Ve arkadasimiza gecmis olsun :tskler:

Yine ölüm yok çok şükür. Biz bile zevkine, amatörce bu işi yaparken bir çok badire atlatırken pro'lar ne yapsın.

Her gün kaza haberi görmek güzel ülkemde sıradan bir hale geldi umarım birileri en kısa sürede taşın altına elini koyar ve biz de rahat rahat bu sporu yapabiliriz :ckskc::kötü:

Geceleri yaya olarak bile tehlikeli.bisiklletle, sarhos suruculere yakalanabiliriz.bununla gecmis olsun.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
@Serkan Mıstınoğlu

Yeni başlayan arkadaşları korkutuyorsunuz :eek:ops: gündüz 3 kere çarpılmak ne demeko_O

tez zamanda yakalanır inşallah. madem milli sporcu takımı bu işin peşini bırakmaz. artık her yerde kamera var illa bir yere kayda geçmiştir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Önceden yol bisikleti kullanan birisine araba çarpınca pro oluyordu artık milli sporcu oluyor. Araştırmama rağmen milli bisiklet takımı var mı bulamıyorum.

Kazadan sonra bisikletin hali
142295 dosyayı görüntüle
Fotoğrafa bakınca bile kazanın ne kadar şiddetli olduğu anlaşılıyor

Dura-ace aynakol pert, ön jant pert, kadro pert

Böyle bir kazadan sonra bisikletlinin durumu nasıl iyi olabiliyor. Öldürmeyen Allah öldürmüyor diyorum sadece.

Taksi çarpmış deniliyor. Hatalı sollama yaptıktan sonra önüne çıkan arabaya çarpmamak için bisiklete çarpmış.

Ülke değil de,''the walking dead'' sahnesi sanki..
Vurmuş,kaçmış filan..

Yakalansalar da bir şey olmuyor aslında..
Arabayla veya kamyonla vurup öldürüyor(var böyle tanıdıklarım) ama ceza almıyor..Böyle bir ülke burası..
Bu trafik konusuna birileri el atmazsa,böyle haberler hiç bitmez..

Cok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Eğer bu sporcu kardeşimiz yalnız ve tenha bir yerde olsaydı ozaman belkide hayatını kaybedebilirdi ama o sorumsuz yaratık şimdi bir yerlerde kanunlara hakim olan biriyle ( mesleği kötülememek için yazmıyorum) nasıl ceza almam yada en az cezayı nasıl alır diye ifade düzüyorlardır

Sürücü yakalandı, serbest bırakıldı. (Trafik kazalarında ölüm olmayınca kanun maalesef böyle, kaçtığı için kasıt vs. uğraşabilirdi belki savcı bilemiyorum).

Deniz'in sağlık durumuna kendi facebook sayfasından bakalım ( (link) )

Arkadaşlar atlattığım çok büyük kazadan Allah’ın izniyle kurtuldum. Kalçamdaki leğen kemiğimde ve sağ elimin parmaklarında kırıklar var. sağ iç bacağımda ve çenemde dikişler var parmağımdaki kırıklar nedeniyle pazartesi ameliyat olabilirim, mesajlariniza bazen cevap veremiyorum sizleri bu şekilde bilgilendirmek istedim hepinize çok teşekkür ederim.
Benim bu zor günümde telefonla arayarak bana destek olan sayın gençlik ve Spor bakanımız @oaskinbak a, hastaneye gelerek ziyaretinde bulunan 9 Eylül Üniversitesi hastanesi Başekim yardımcısın sayın @sedatyanturali ya, gençlik hizmetleri Spor il müdürü Sayın muammer uslu ya, İzgem kulüp başkanımız @emresahinizm e, Beni arayan mesaj atan tüm arkadaşlarıma, bu süreçte ailem kadar yakın takım arkadaşlarıma, Kaza anında yanımda olan can arkadaşım @melikgazitr ye ve Bu süreçte hiç yanımdan ayrılmayan Antrenörüm @borabayraktarlar a çok teşekkür ederim.

İlgili bakanın da kulağına gittiğne ve ana habere çıktığına göre buradan bir kamuoyu oluşturmanın zamanıdır. Umarım İzmir'deki bisiklet grupları organize olmayı başarıp buradan bir farkındalık yaratmayı başarabilirler (Gerçi geçen sene ölümlü kazadan sonra bir protesto eylemi yapmak için 2 hafta düşünen ve birşey yapamayan, hayalet bisiklet asmak için bile hala belediyeden izin bekleyen bir güruhuz. Organize olmayı beklemek yerine mahkemeyi izlemeye bisikletle gidecek 5 10 kişi 1 adet de basın mensubu bile olayı gündemde tutmaya yetebilir.)

Geri