A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 18 Ocak 2018 #41 @hidromek Valla doğru,bostancı kartal bisiklet yolu yazın aman aman milli felaket,mangalı bisiklet yolunda görmüş idim ,bir daha uğramadım .
@hidromek Valla doğru,bostancı kartal bisiklet yolu yazın aman aman milli felaket,mangalı bisiklet yolunda görmüş idim ,bir daha uğramadım .
hidromek Forum Bağımlısı Kayıt 10 Mayıs 2015 Mesaj 805 Tepki 1.076 Yaş 50 Şehir istanbul İsim Vedat S Bisiklet Carraro 18 Ocak 2018 #42 @Kudret Kurtcebe O hatayı bir kez bende yaptım abi adamlar bisiklet yoluna mangal kurmuşlardı belediye topladığı ağaç yapraklarını poşetlere doldurup bisiklet yoluna yığmıştı bir daha da sahilde bisiklet yoluna girmedim
@Kudret Kurtcebe O hatayı bir kez bende yaptım abi adamlar bisiklet yoluna mangal kurmuşlardı belediye topladığı ağaç yapraklarını poşetlere doldurup bisiklet yoluna yığmıştı bir daha da sahilde bisiklet yoluna girmedim
Caner Geyik Daimi Üye Kayıt 12 Nisan 2016 Mesaj 260 Tepki 842 Yaş 42 Şehir İzmir İsim eski rumuz: luneris Bisiklet Carraro 20 Ocak 2018 #43 @luneris Eylem bugün arkadaşlar. İzmir'de olan herkes gelmeye çalışsın. Ülke basınına da yansıdı olay, bugün kalabalık bir görüntü önemli olacaktır.
@luneris Eylem bugün arkadaşlar. İzmir'de olan herkes gelmeye çalışsın. Ülke basınına da yansıdı olay, bugün kalabalık bir görüntü önemli olacaktır.