Scudo Sports

Trabzon

Sanırım ben tura katılamıyacam mtb bir bisikletle bu turu tamamlamam benım için cok zor olur dıye düşünuyorum yol bısıkletı olsa bende gelmek isterdım sızlerle beraber...

Scudo
Ben Herhalde Yİne Hamdullah Abİlere TakilacaĞim Bİsİkletİm 280 Km İÇİn Uygun DeĞİl...geÇen Hafta Forum Sİtesİne HİÇ GİrmemİŞtİm Aklimda Kalmadi Desem Yalan Olur...tÜm ArkadaŞlara Selam Ve Sevgİler

:D sorun değil müslüm arkadaşlar gene 130 km yol yapmışlar hazırlıkları tamam sanırım. şimdi senden istediğim iyi bir proğram yapman. planı hazırla bakalım geri kalan rötüşları yaparız başlangıç saaati falan kolay gelsin teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
tamam eynesil sınırına kadar arabayla gidelim giriş çıkış yapalım trabzon ok.. nasıl::))) şaka bi yana 140 gidiş 140 km. geliş 280 km. bunu dikkate alın az km değil ..bu

Evet durumlar nasil..Trb de kiminle antraman yapabilirim bir ay sonra?

bisiklet canavari baya iddialısın he sevdim seni ama asıl sorun şu senin bisikletin ne mtb mi yol mu yarış mı ? nedir onu soyle önce dostum:)ben giresundayım en uzak mesafem su ana kadar 80 km malesef genciz ama kondisyon az delikanlı olalım altımdaki bisiklette 2007 model bianchi hunter beni anlayılşla karşıla.

@orinafore7

Selamlar arkadaşım,
İddialı olduğumu yazdığımı hatırlamıyorum. Ki iddialı olunacak bir durumda yok açıkçası. Normal koşullarda ortalama düzeyde antrenmanı olan her sürücü, bir günde 280 km mesafeyi katedebilir. Bisikletim mtb bisikleti fakat bunun yol ile tam olarak alakasını kuramadım açıkçası. Öncelikle gidilecek mesafeyi sürücünün kafasında yapabileceğine inanmalı, bunu başaramadığı taktirde 20 km bile o insana dünyanın öbür ucuna gitmiş hissi verir.

Hava ve yol şartları uygun olduğu taktirde, bisikletinizde de mekanik veya ergonomik bir ayarsızlık yoksa, sürücüde de herhangi bir sağlık sorunu yoksa biraz idmanlı bir sürücü için bir günde 280 km yol katedebilir. Bunda o kadar büyütülecek bir durum göremiyorum. Bu yolu gitmek bir çoğumuz için imkansız olabilir. Bunda sağlık sorunları olabileceği gibi çevre şartları nedeniyle yeterince antrenmanı alt yapısı yapılamayışıda olabilir. Bu konuda kimseyi yadırgamamak gerek. Fakat herhangi bir sebepten dolayı bu akdar yolu katedemeyeceğini düşünen arkadaşların, bu turun imkansızmışçasına yorumlar yazmasını doğru bulmuyorum. Lütfen bu turu yapabilecek gücü kendinde görmeyen arkadaşlar, bu turu kafasına koyanlarn hevesini köreltmesin ;)

Not: Yukarıdaki yazılanları ''bu turu kesin yapacağım'' diyerek yazmadım.Ama imkansızmış gibi lanse edilmesi de hiç doğru değil bence. Katılsam dahi, şimdilik Ordu-Trabzon 181 km/gün olarak katılabilirim. Çünkü şuan dha başka hedeflerim var. Ama ilerleyen vakitlerde 250+/gün şeklinde bir deneme yapmak istiyorum. Gerisini zaman gösterecek ;)

@sebo

ALLAH razi olsun..tamam..boyle hayirli haberleri severim ben...

merhaba arkadaşlar
uzun bir aradan sonra ancak gelebildim.Bn şahsen enes arkadaşımın dediklkerine katılıyorum. Çünkü kişinin önce bu yolu kafasında bitirmesi gerekiyor. bizler bu yolun yapılacayına inanan insanlarız. ve bunu başaracağız. Bu konuda ne kadar kararlı olduğumuzu tur bitiminde inşallah göreceğim.:boese157:

Selam bisiklet dostları
turumuzu tamamlamak için herkesin tam bir koordine içinde çalışması gerekmektedir. Sabah 5 Ataparkta buluşup yola çıkmamız gerekiyor. Burada şunu belirtmek istiyorum: gelmek isteyen herkesin 5 te orada hazır bir vaziyette bekleyip, beraberce yola çıkılacaklatır.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
müslüm dün samsuna gidiş dönüş yaptım arabayla yolda sık sık çamur yağmuruna ama sağanak şeklinde yağış vardı muhtemelen pazar günü de yağışlı olacak ayrıca yarın cumartesi ataparkta toplanacak belediyenin bir organizesi var katılmak isteyen arkadaşlar dokuzda orda olmak kaydıyla beraberin de camili civarlarında yemek organizesi şeklinde olacak

Hepinizi yorumlarını okudum hepsi çok güzel . Bende bisikleti almadan önce hayalimde SAMSUN-TRABZON'a gitmeyi çok istiyordum ve hala da istiyorum.Keşke Okul engeli önümde olmasa bir çırpıda yanınıza gelip sizle beraber Trabzon'a pedallayabilmek.Ama okul bitince bu hedefi kamplı bir şekilde gerçekleştirebilmek belki sizde katılırsınız.Allah hepimize uzun ömürler versinde inşallah görürüz o günleri.Ben Samsun'dan Çağlar sizlere de iyi pedallar Trabzon'a kazasız belasız gidip gelin forumada girin.Resimlerinizi görmek isteriz.İYİ FORUMLAR!!!!!!!!!!!!!!!

yarın ki tur için bugün son hazırlıklarımı yapıyorum mekanik ve fiziksel olarak hazırım. yağış engeli olacak muhtemelen araziye çıkmadan çamur yağmuruyla bi güzel kamufle olacağız sağanak yağış tehlikesi var arkadaşlar yağmurluk mutlaka alınsın ışıklar da hazır olsun. yol bisikletiyle çıkacaktım ama yolun uzun olması nedeniyle rahatlığı açısından mtb ile yola çıkacam biraz beni yoracak fakat daha iyi olduğunu düşünüyorum hem gruptan kopmamış oluruz toplu ve güzel bir seyahat olacağına inanıyorum. kenancım bi fikrim var ama sadece senin için dizindeki problem yüzünden sana bir teklifte bulunucam. senin boş minübüsle göreleye yada eynesile kadar gel ordan birlikte trabzona gidiş dönüş yapalım eğer grubun performansında yada diğer aksaklıklar diz ağrısı yada kondüsyon eksikliği gibi faktörler gene haberleşiriz. iyi bir gezi olmasını diliyorum bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum

selam bisiklet tutkunları;
yarın yapacak olduğumuz tur için çok umutluğum ve bir o kadar da heyecanlıyım.
Tur yarın 5 te Giresun Ataparkta start alacak. diğer arkadaşların da yazdığı gibi yorucu bir tur olacak ve büyük bir ihtimalle yağmura yakalanacağız. Ancak hava durumunda bunun lokal olacağı belirtiliyor. bu yüzden turra katılacak olan arkadaşların yağmurluklarını yanında taşımaları gerekecek.

Tura katımak isteyen arkadaşlar yarın sabah 4.30 ataparkta olmaları gerek. Çünkü 5 te yola çıkıyor olacağız. Bu kadar erken çıkmamızdaki amaç belirli bir tempoda pedal çevirmek ve gruptan kopmaları önlemektir

Geri