Scudo Sports

Trabzon

@nuhcan

memnun olurum. Tanismak problem degil görüsmek biraz zor.
Dis devlette kaliyorum. Ama oda cözülür. ilk etapta msn de görüsebiliriz.
gerekirse 2-3 günlük bir tur ayarlanir. önemli olan gönüller bir olsun

her seye care bulunur ;)

Scudo
Tur fikri super, ben de bu aralar bi tur arayisi icindeyim :)) Temmuz sonlari sicaklar acisindan biraz zor olmaz mi ? Mayis civarlarinda olsa ne guzel olurdu :))

@makaw

merhaba,
haklisiniz zaman acisindan dogru, en erken mayisin sonu olabilir.
Sorun antramanlar. Simdi hazirlamanin ortasindayim. Hava burada
soguk gittiginden haftada 120-150km sürebiliyorum. Böyle bir durumda
antramanlari yogunlastirmam gerekir. Tabiki böyle bir TURU yaparken
görüsülür ve bir orta yolu bulunur diye düsünüyorum. Önemli olan Talep
olan arkadaslarin bir araya gelmesi.

merhaba arkadaşlar bende trabzon da yaşıyorum esnafım kendi iş yerimizde çalışıyorum eğer gezi etkinliği olursa katılmayı çok isterim

Arkadaşlar 30 mayısta Trabzona geleceğim,31 mayısta Trabzon Tirebolu Trabzon turu yapacağım katılmak isteyenler lütfen mesaj atsın.Benzer bir rotayıda gidebiliriz.

katılmayı isterdim ama o tarihte trabzon da olmam mümkün değil.başarılı geçmesi dileğimle.....

Merhabalar,

Trabzonlu hemşerilerim var ise bir konuda yardım istiyorum. Şu anda İsrail'li bir arkadaşımız Trabzon'da bisikleti ile Avrupa turunda..Trabzon'dan İstanbul'a geçicek İstanbul'dan da avrupaya..

Yalnız bisikletinin vitesi ile ilgili bir sorunu varmış. Birkaç malzeme de eksiği (Heybe taşıyıcı vs). Kendisine Trabzon'da yardımcı olacak birileri olursa benimle kpirasoglu@gmail.com üzerinden iletişime geçerse memnun olurum. Yada bildiğiniz bisiklet, bisiklet tamiri gibi işlerle uğraşan mağaza vs. varsa adres bilgilerini paylaşırsanız çok memnun olurum..

Onlarin her yerde adami olur genellikle..Mossad a bir sorsaydi

Bu ne ırkçı ve faşizm kokan bir düşünce şekli her İsrailli ve Yahudi potansiyel Mossad ajani değildir. Bilgine...

Benim cocuklugum onlarla beraber gectigi icin..sen hepten sussan daha iyi olur..senelerce onlarin Hollandada en cok oldugu yerde yasadigim icin sukut etmende fayda vardir..

Önce terbiyeni takın, öyle sus pusla olacak şeyler değil. Yaşadığın olumsuzluklar yüzünden tüm bir halkı potansiyel ajan olarak görmen çok yanlıştır. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama sende anlayacak durum pek yok gibi.

arkadaşlar arkadaşımız sadece yardım istemiş konuyu başka yerlere taşımayalım kardeş trabzon meydan da yıldız bisiklet var oradan ihtiyaçlarını giderebilir

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
Selarmlar,
Trabzonda okuyan arkadaşım var.Yakın zamanda görebilirsem kendisini bi sorarım . Eğer Ordu'dan geçecekse yeterli teknik imkanı sağlayabilecek bisikletçi abimiz var. Heybeçanta+bagaj bisikletçimizde şu an yok fakat bende var 2 defa kullandım (toplam 6-7 gün kullanıldı) Eğer Trabzon'da ihtiyaçlarını gideremezse benimle irtibata geçiniz ;)

meydanda kuzey bisiklet te wardı sanırım yanlış değildir umarım orada yardımcı olabilirler...

Trabzonlu kaç tane bisikletçi var acaba ¿ :)
Bi tane ben varım başka var mıı ¿

Bildiğim ve duyduğum bisiklet severler var.Bende onlardan sayılırım.

@estante

ben trabzonluyum ama istanbulda oturuyorum.yazları 15 günlüğüne geliyorum.iş içinde önümüzdeki ay ordayım.yazın bisikletimle geliyorum.inşallah tanışırız.

Tanışmak dileğiyle....Trabzon'dan İstanbul'a selamlar.

Trabzon'da günübirlik turlar yapabileceğimiz arkadaşlar aramaktayım.Bu güzelim coğrafyayı boş geçmemek lazım diye düşünüyorum.Umarım burayı takip eden arkadaşlar vardır.

• Beğen
Tepkiler: sinan hoçur
Geri