Scudo Sports

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

Mustafa yı tebrik ediyorum, dağın başında bisikletçileri destekleyen vatandaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum.

Scudo
Mustafa Sayar ı tebrik ediyorum bu yarışı kazanabilirdi. Bence kendi hatasından kaybetti.
Son 3-2 km kala Ön tarafa geçmemeliydi ve arkada kalıp gücünü korumalıydı.
O zaman İYİ olan Sonuç, Mükemmel Olabilirdi.
Çok güzel ve büyük bir başarı. Tebrikler.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Altuntaş
Etaplarda yarışı canlı izleyen arkadaşlar...
Geçen sene olduğu gibi yine Forma, Suluk, Şapka... kısacası bisiklet üzerine eşya satışı yapılıyor mu? Alanlar varsa fiyatlarını da yazabilirler mi?

@Aydın Bez

Aydın bey bu forumda o tip ilanlara izin verilmiyor.Yoldan toplanılan suluklar 15 liraya başka platformlarda satılıyor oradan arayıp bulabilirsiniz.....

@ferhat köse

Ferhat bey arkadaş meydanında kurulan standlarda yapılan satış fiyatlarını öğrenmek istemiş yanılmıyorsam,yanlış anlaşılma olmazsa ben söyleyeyim sormuştum fiyatları,forma 60,çorap ve şapkalar 15 liradan satılıyordu,ayrıca el altından T-shirt de dağıtıyolardı ücretsiz ben kaptım 2 tane:) biraz dandik ama hatıra işte:)

Yarışı 1,5 aylık kzım ve eşimle izledik,bu benim canlı olarak izlediğim ilk yol yarışıydı,kızım benden daha şanslı galiba:)http://imgim.com/img01243-20130422-1656.http://imgim.com/img01247-20130422-1739.jpgjpg
Ferhat bey;salcano olmadıysa Willier Blade verelim:)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Baran Altilar

Formalara 10 TL zam yapmışlar demek. Alanya da 50 TL idi. Keza forma dışında Alanya da standlarında hiç bir şey yoktu. Sorduğumda ürünleri Alanya etabına yetiştiremediklerini belirttiler. Bu yarışlara layık ve ciddiye alındığını gösteren bir alışveriş standı maalesef hiç olmadı. Organizasyon da hala ciddi sorunlar var. Kolay değil elbette onca insanı oradan oraya taşımak fakat Alanya etabı ilk etaptı ve hazırlık için uzun bir zamanları vardı. Döner ve dürüm tezgahlarına verilen önem ileride inşallah alışveriş standı içinde geçerli olur. Keza bu yılki yarışlarda bir sıkıntı sezinledim organizasyondakilerin yüzleri sürekli asık ve sıkıntılı. Herkeste bu iş bitse de gitsek havası hakim. Bilmiyorum belki ben kötümserim ama ne kamera açıları ne çekimler ne de yorumcular bu sene tat vermiyor. İçlerindeki heyecan eksikliğini sizi bilmem ama bana aksettirdiler. Umarım turun 50 yılında çok daha iyi bir görüntü ile karşılaşırız.

Gecen sene Bostanci'da forma ya da tayt almak icin basvuran pekcok kisi (ben de dahil) malesef muvaffak olamadi. Cunku sadece XXXL bedenler kalmisti. Keske bu isler biraz daha ciddiye alinsa, hem organizasyon kazansa hem de seyirci biraz daha motive olsa ne guzel olur degil mi?

Bugünki etab saat kaçta başlıcak trt 3 te?

Şu anda başladı...
Yaklaşık 20 dakika oluyor..
(link)

Teşekkürler. Bende tv den bakıyorum TBMMyi gösteriyolar.

turde telsiz kullanılmıyor... trt spikerleri inatla telsiz var diyo

Yarışçıların beslenme çantalarında neler olduğunu soran trt spor spikeri, ekmek arası döner yok değil mi dedi. :D

@Sertaç EKİCİ

Sn. Sertaç,
Etabı izlerken sizi gördüm. Daha doğrusu paylaştığınız fotoğraftan anladım siz olduğunuzu. Son 300m.de elinizde bayrak yukarı doğru koşuyordunuz sporcularla birlikte. Elinize bulaşan turuncu renkli boya ilk önce dikkatimi çekmişti.
Öğrendikleriniz mutlaka çok kıymetlidir. Fakat bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.

Geri