Scudo Sports

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

@mehmetsunu

KTM i Team Bretagne Schuller kullanıyor, kıta takımı! "Hacali amca espriniz de çok yakışmış bu kazaya! Böylesini ben de yeni görüyorum!

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Scudo
@ihtiyar

İhtiyar Amca :) Yayalar önümdeki 2 aracın geçmesini bekliyor sonra bakıyorlar ben hepsi atlıyor yola ben de hız kesmeyince biri çekil lan şurdan dedi en güzeli duymamak ne yapalım ama bana baya alıştılar ya

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Yarış güzergahı üzerinde olan arkadaşların fotoğraf çekip foruma eklemesi gerçekten çok iyi oluyor.Benim gibi yarışı forumdan takip edenler için çok güzel bir şey.

Güzergah üzerindeki arkadaşlar lütfen üşenmeyin ve senede bir defa olan bu turdan birkaç fotoğraf çekmeyi ihmal etmeyin.Şimdiden teşekkürler :)

Bu arada suluk kapan arkadaşa imrenmedim desem yalan olur.Ne kadar güzel bir hatıra :)

• Beğen
Tepkiler: özel
@volkert

Fazla suluk kapan olursa adreslerimizi yollayabiliriz. :D

Bende forumdan takip ediyorum. Birde internet üzerinden online yayını yapan sitelerden izleyebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: tt2000
geçen sene torkunun sulukları çok güzeldi bu sene salcano vermiş sulukları tırt

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Bugün Elmalı'da Contador'u Wiggins'i Nibali'yi görmek vardı...En yakın zamanda onları görmek istiyoruz

Yarış mı izliyorum yoksa coğrafya öğretmeni ders mi anlatıyor anlamış değilim.

Saçma sapan yayın var. İnternet üzerinden eurosport'tan takip ediyorum. Çat pat ingilizcemle daha fazla zevk alıyorum.

Spikerlerin mekanlar hakkında bilgi vermesi çok güzel bir şey ama yarışın %90ı bunla geçiyor,, yarış adına bir şey anlatmıyorlar.
(link) adresinden güzel bir mesaj yazacağım.

• Beğen
Tepkiler: emre özgür
ya bu çiçek verirken öpen kızlar kim :D

@Hasan Kılınç
takılma sen onlara öylesine bi yüz görümlüğü, sonra ara ki bulasın. :D

@özel

Çok güzel sonuçlar alıyoruz onlara sevinirken bi ortaya çıkıyorlar aaaa:):) Bütün her şey unutuluyor :D (Böyle bir şeyin olması bence çok saçma :))

• Beğen
mustafadan cok guzel bir performans.mukemmel bir tirmanisti.sprinterler de bir seyler yapabilirse ben bir ilk 3 bekliyorum takimdan.insallah ilk 3 e adini yazdirirlar.

• Beğen
Arkadaş biz burda rampalara tv den bakarken bile gözlerimiz yoruldu,helal olsun Mustafa'ya iyi tırmandı ve direniş gösterdi son ana kadar,bu kadar düşük imkanlarla bu takımlara karşı yarışmak kolay iş değil,tekrar tebrik ediyoruz kendisini ve arkadaşlarını...

3 senelik Continental takım Torku ama her konuda Pro takımlara kafa tutuyorlar.Helal Olsun Torku.İnşallah sıradaki etaplarda daha da iyi olurlar

Geri