Scudo Sports

Tour of Britain 2015 ( 2.HC)

@orhca Yüreğime indiriyordun ya Doull sprinter nasıl çıkacak buralara daha tırmanışın başında zorlanmaya başlamıştı :komik::komik: 5. olan benim adamım Rasmus GULDHAMMER!!!

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Scudo
Wult Poels'i almıştım takımıma. Etabıda almış :)

TDF'de son dağlık etaplardan beridir çıkışta kendileri. Hollanda bisikleti çıkışta bu aralar.

Edit: Ben gene karıştırmışım İzagirre atak yaptı.

Matteo Trentin aldı.
2. Boassen Hagen oldu

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Eddy Boss yine yaptı yapacağını, müthiş yarışıyor ama yine ikinci oldu, helal olsun sana Peter Sagan yürekli adam :komik::komik:

@taner07

USA Pro Challenge ardından en büyük hayal kırıklıklarından biriydi zaten.

@kubilay YAVUZ Cav düz yolda giderken kenarda duran arabaya çarptı, çok ilginç :ckskc::ckskc:

@Tolga Çelebi Yine iyi toparladı ya, adamın kariyeri bitmişti, geri dönmesi bile olay, biz fazla beklentiye girdik bence :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: kubilay YAVUZ
@taner07 vueltada sagan ve froome den sonra :booo::acpsnr: brıtanyada phınney ve cav bırakırsa ölürüm herhalde :confused:

@kubilay YAVUZ Hahahahah zaten sondan birincisin; Sieberg, Chevrier ve Mullen'in puan alamayacağını göz önüne alınca, takımında puan alabilecek adamlar da zaten diğer takımlarda da var bu yüzden 2 etapta bin puan farkı nasıl kapatacaktın ki, sen dua et Vuelta galibiyeti elinden kaçmasın :komik::komik:

@taner07 ben vueltada takımı etaplara bakarak kurdum ama burada bakamadım kafadan sectım ama sende cok ıddalı gıbı konusyorsun :harika::D:aglyrmngaa::cool::kptmya::komik:

Başımıza ne geldiyse beklentiye girdiklerimizin yarışı bırakmasından geldi:agla:

Geri