Scudo Sports

Tour of Britain 2015 Velogames Ligi

@taner07

@x-rayted demiştim ama birileri beni dinlememiş anlaşılan :komik::komik: Dünkü etap sprint etabı değildi; Viviani ve Cav zaten taa etabın başında ana gruptan düşmüşlerdi, Goril çok acayip formda olduğu için herkesi şok edip ana grupla kalmayı başardı ama onun da sprint atacak gücü kalmadığı için Debuşere için çalıştılar ama o da iyi hissetmiyordu kendini :komik:

Scudo
Bugün güzel geçti benim için. 2-3 takımda olunca :D
Rider Name (Country) TeamResult
1Wouter Poels (Ned) Team Sky4:12:22
2Edvald Boasson Hagen (Nor) MTN - Qhubeka0:00:02
3Benat Intxausti (Spa) Movistar Team0:00:17
4Zdenek Stybar (Cze) Etixx - Quick-Step0:00:18
5Rasmus Guldhammer (Den) Cult Energy Pro Cycling

Vuelta'da ki sonunculuktan sonra bu etapta podyumu kapattım :) Yüksek puan almak ne güzelmiş. Poels,Intxausti sonunda yavaştan patlıyorlar :)

Benim durumlar kötü. Greipel ve Cav den ses seda çıkmıyor. Elia dan zaten bir etap bekliyorum 2 aldı :) GC a gider ve İngilizdir dediğim Kennaugh ve İngilizdir asılır dediğim Dowsett patates çıkınca Boassen hagene kaldım bir tek :(

serbest düşüteyim sadece Boassen Hagenın puanlarına ve kenyakın getirdiği 10-20 puana bağlıyım.
Olsa ilk etap podyumu kapamıştım :)

çok kotuyum sacma sapan takım :utan::krsn: kurdum ustune ustuk tt etbıda yok :uzgnm::aglyrmngaa::(o_O

Hoppala son etapta goril vivianiyi sıkıştırdı diye gorile 0 puan vermişler. Ben bayağı geride kalmışım. Gorilsizler geçmiş bizi. Gerçek turda da gorile ceza verildi mi ?

Ben bu velogames'te de büyük başarısızlıklar içinde kıvrandım :D Hep yanlış yerde yanlış adamı seçmekten. Vuelta'da sagan'ı tour'da majka'yı seçmiştim, burda da arctic race'de formsuz gördüğüm boasson hagen'i almadım adam turu kazandı:komik:

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri