Scudo Sports

Tour of Britain 2015 Velogames Ligi

ben zamana karşı ve dağ etabı için hazırladım biraz

Scudo
@taner07 hocam olur öyle şeyler bir de benim gibi bile bile wigginsi alanlar var:D

@kubilay YAVUZ Ben zamana karşı etabı göremedim herhangi bir yerde öyle bir bilgi yok, üstüne etaplar bu zamanlarda zamana karşı olamayacak kadar uzun. Taner bey son etabı zamana karşı sanmış fakat o da champs-elysses etabı gibi kısa, kutlama amaçlı koşulan bir etap. Kriteryum diye geçiyor yarış kitapçığında. Bir sürpriz kaçış olmazsa sprintere gider o etap da.

Viviani başka etap alamaz bence, Viviani'ciler fazla sevinmesin :D Bi' de Wiggins de bir etap alır diye düşünüyorum yeni takımıyla.

Cycling Weekly tur hakkında bir video yapmış. "Turda izlemeniz gereken 10 bisikletçi" adında. 11 bisikletçiden bahsetmiş. Videoya (link) ulaşabilirsiniz.

Bizim ligdeki takımları inceledim
Cavendish, Greipel, Stybar, Phinney 4'üsü birçoğumuzda var.

Diğerleri:
Moreno Hofland
Dylan Van Baarle
Ben Swift
Alex Dowsett
Edvald Boasson Hagen
Owain Doull

Gördüm ki bazı arkadaşlar sağlam çalışmışlar :D

@orhca 'nın takımında bu 10 bisikletçiden 6 tanesi mevcut :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@sabitkamera biraz abartmış olabilirim haklısınız sırrımı buldunuz:D
Şaka bi yana phinney çok kelepir geldi greipel ve cav'i de kendim aldım ama owain doull ve Ben Swift'i biraz oradan ilhamla koymuş olabilirim:D
Hofland'ın da ismi çok hoşuma gidiyor onu son anda ekledim. Serge pauwels vardı MTN'den, sonra Boasson-Hagen varken etaplar Pauwels'a yar olmaz dedim.
Savunmam bu şekilde:D

@orhca

Çapraz sorguyla konuşturdum :D Aslında Cycling Weekly'i sık sık takip ederim. Turun Race Manuel'ini bile okudum ama bu videoyu izlemedim. Geçmiş senelerde Britanya turunu izlememiştim. Bu hafta geceleri izledim önceki yılları.
Takımı kurarken Greipel, Wiggins, Boasson Hagen ve Cavendish'i etap zaferleri için aldım. Great Britain'den Geoghegan Hart ve Carthy'i belki Combativity ve Dağ kapılarından puan alırlar diye aldım :D Intxausti belki bir etaba gider ya da genel klasmanda ilk 10'da kalır hesabı yaptım :D
Ama sanırım gereksiz hesaplar yaptım :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R ve orhca
@sabitkamera Son 2 turda 1 etap mı ne aldım, Nibali falan da patlayınca bu sefer iyi çalışmak lazım dedim yüklendim internete. Ama yine de taraftarlığa dayanamadım tt olmadığını bile bile Wiggins'i aldım içimde kalmasın dedim:D
Zaten takımda 4 sprinter var, Phinney de 1 senedir sakat ve iyi döndü hırslıdır dedim. Ben Swift'i videodda gördüm aldım sky'ın lideri oymuş herhalde. Teklehaimanot'u 5. etap için aldım kazanırsa takıma büyük + puan getirir. Koen Bouwman genç yetenek deyip aldım artık ne çıkarsa:D Wiggins'in de şanı yürüsün dedim attım sepete.

@orhca

Bakalım neler olacak 1 hafta sonra ya kutlama ya da Cycling Weekly'e küfür olacak buralarda :D

• Beğen
Tepkiler: orhca
Hasta olan Zabel bırakmış,arada bir iki sprinte girer falan diyordum ama olmadı :agla:

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Alfa Medya Turkey diye bir ekip var 16.45'e kadar yayınlıyorlar turu. Ingiliz Eurosport'u hatta, yorumcu da GCN'deki Matt Stephens:)
(link)

Enteresan oldu finiş. Kaçışta etixx li Vakoç unyakalanamayacak kadar önde olması benim gibi Cav ve Goril yazanlara kötü oldu. Etixx Vakoçun etabı alacağını görünce pelotonu yavaşlattı ve Cav ın hedefi kalmadı ilk 3e giremedi. Pelotonu çekmek için bir ara Goril kendini feda etti. En önde pelotonu çekti ve sonda o da geriye düştü. Keşke cav ve Goril saklanıp peloton içinde en azından 2lik için kapışsaydı :)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Vuelta'dan daha çok keyif veriyo Britanya turu. Vuelta'da tırmanış izlemekten bayıldım artık.

Geri