Scudo Sports

Tour of Britain 2015 ( 2.HC)

UCI in son 15 km de beslenmeme kuralı varmış. Peter Kannaugh bunu bilmiyormuş ve dün jel kullanığı için 20 saniye ceza verilmiş. 7. likten 34. lüğe düştü. Aptalca bir kural diyor Kenyak

Scudo
3. etap da vivaninin.
lotto 2km önceden treni kurdu, ama son 500de birden dağildılar anlamadım.
Skyın treni bile yoktu, vivani tırnaklarıyla kazıdı diyebilirim
Tebrikler

Cavendishe ne oldu bilmiyorum ama 3dk arkadan geldi ve dolayısı ile sprinte giremedi.

@Oğuzhan Y. Graipel'in sprinte girmemesinin pek çok sebebi olabilir aslında;

-Kendini iyi hissetmiyordur, sprint atacak gücü yoktur
-Bütün sezon boyunca kendi için çalışan arkadaşlarına karşılığını ödüyordur
-Lotto Debuşere ile genel klasmanı da düşündüğü için ona zaman kazndırmaya çalışıyor olabilir

O değil de Cult Energy'den Danimarka'lı Rasmus Guldhammer'in sözleşmesi bitiyor ve gelecek sezon kesinlikle bir World Tour takımında göreceğiz onu, inanılmaz çok yönlü bir adam; etaplı yarışlarda genel klasmana gidebiliyor, klasik tarzı tek günlüklerde başarılı olabilir, hafif iniş çıkışlı etaplarda falan sprint atabiliyor ayrıca zamana karşısı da idare edecek seviyede, Etixx kapabilir :harika:

Beyler izleyen var mı ? Son durum ne :)

son km:) yazıcam

Müthiş bir sprint finişi oldu.
Gav aldı, Goril 2. oldu.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Graipel yine sprint atmayacaktı, Debuşere geride kalınca mecburi bir atak yaptı ama Etixx'in yeni yıldızlarından Kolombiyalı veledromcu Gaviria etabı aldık ve Graipel hemen elini sıkıp, tebrik etti :harika::komik::komik:

@taner07
Ben Cav sandım yavv Gaviria mı aldı

Edit: Fransızca bir yerden seyrettim adam cavendish diyor çözünürlük düşük ondan cavendish sandım

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve Kazuya
Çok iyi bir sprint oldu , son düzlükte yayın gitti benimde ama yeniden izliyormuşcasına tekrarını izledim:)
bu çocuk neymiş ya böyle, harkaydı

İyi ki Etixx sprintlerde fiyasko dedim adamlar lafı ağzıma tıktı:D Gerçi trenleri falan yok ortalıkta o yine şaşırtıcı geldi.

Gav yazınca Cav sandım :)

Cav düşüşte ama Etixx yine iyi etap alıyor bu sene :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Benim gibi yarışın tamamnı izlemeye vakti olmayıp kritik noktalarda açacaklar için güzel bir rehber. Tabi hepsi tahmin ve önemli not:Saat farkı dikkate alınmalı:)

(link)

• Beğen
Eddy BOSS!!! Tırmanışçıları perişan ediyor adam tırmanışta ya!!

• Beğen
Doull de 5. olmuş evladım gibi hissediyorum velogames takımını sırtlıyor:komik:

• Beğen
Geri