Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
@sadi imren

Almadım sadi ama en fazla 23 lira olur, duruma göre ,

Bu gün alsa idim 17 lira idi dönüş

Farketmez,şelale için

@Kudret Kurtcebe ağabey işkembeci bulabilecekmiyiz :) ya da bir kelle paçacı

@sadi imren

Yalovada vardır,ama su düşenden yalova istkametinde yol üstünde zannetmiyorum

154677 dosyayı görüntüle

Su çok soğuktur,anca ayakları sokarım

(link)

32 km rüzgar saat 15.00 ve 18.00 arası dönüşte beni vurur,önemli değil zatı, yalovaya varır varmaz akşam 19.00 a varsa bilet Alacam ki vardır 17 kağıt dönüş olur, tabi saat 08.45 'de alırsam ,akşam olunca ne hikmetse cift tarife yapıyor ido,

Hazırlıklar tamamdir,yarın iç lastik yedek Alacam ,artı benim pompa 80 basıyor,ön teker eskidi,arkadan öne aldık,ama iç lastik parçası döşedik içine ,inişlerde yarın kontrollü ineceğiz

Kudret abi bizim rotada mtblerin gidebileceği rotaymış gözü korktu çocukların 10 km bozuk yol çok fena
Screenshot_20180426-195828.png

haydariye köyü le sudüşen şelalesi arası yol berbat ince tekerlere göre değil bizim rota baya bir uzar

@sadi imren

Vakit kaybettirir sadi,,,,birde bunun dönüşü var bence alternatif yol bakmak lazımda oda uzun yazar ora aynen direk orhangazi yolu,ordan yalova ordan su düşen,çok yazar dönüşte zor olur,orhanlı giderken 10 km tırmanış

@sadi imren ben 2017 de gittim böyle bir yol kesinlikle yoktu,en azından benim yolum böyle değildi,mtbciler sanırım başka bir güzergah kullandı(oraya çıkan farklı alternatif yollarda var)....daha evvel gittiğim yolun bu hale gelmesi için heyelan olması gerek diye aklımdan geçiyor..evet bozuk satıhlar vardı ama yol bisikleti içinde aman aman kötü bir yol değildi..hele 10 km hiç değildi, zaten toplamda nerdeyse 10 km,yinede emin olun derim....

Yalova termal üzerinden gittim sanırım hala resimleri mevcut ,birazdan atarım

20160603_113725(1).jpg 20160603_113725(1).jpg 20160603_113651.jpg

Dosyalar

• 20160603_114311.jpg
    20160603_114311.jpg
    118,1 KB · Okunma: 3
@bilalfidanboy biz kumladan haydariye oradan sudüşene gideceğiz rota farklı

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@sadi imren

Bir rota buldum, ama önce orhangaziye ulaşmak lazim ,ordan güney köy,ordan kurtköy ve oradanda termal olur dönüş aynı

Biraz yamuk yumuk cıktı idare edin.. ama yolun en kötü hali buralardı..ve yol yapım çalışması devam ediyordu...

@sadi imren haydariye köy içi giden yolda var ve bursadan gelirken daha kısalıyor fakat yolun durumu hakkında bilgim yok....Bu arada sanırım kudret abiye ters kalır ve siz ancak şelalede karşılaşırsınız..

• Beğen
(link)

Benim rota kolay ,,,,

Bursa ,orhangazi,güney köy,kurtköy,kadıköy,ve sağa kıvrılarak termal yolu,bursadan geliş anca böyle olur. Ve dönüş aynı istikamet olur,

@Kudret Kurtcebe abi dediğim gibi bu durumda iki farklı ters noktalardan gelip ortada sudüşende karşılaşırsınız..sen marmaranın doğusundan batıya Bursa ekibi ise batıdan doğuya pedal çevirecek...hayırlısı olması dileği ile

• Beğen
@bilalfidanboy

Rota belli ,bursadan orhangazi olacak,ordan güney köy,kurtköy,ve kadikoyden termal istikamete,dönüş aynı,

Bana hepsi 80 km ,ama bursa ekibine 100 artısı var

Geri