Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@mariokaldato

(link)

Ct yağmur ,kısmete bak,anlaşıldı yağmursuz bir güne atacağız biz bu işi,bu ne yav,nisan ayı hafta sonları hikaye,raşit görüyorsun hava izin vermiyor,birde koca forumdan sana talip yok,
Tek gitmekte benim için sıkıntı valla galaksi team inşallah ayar çeker bursaya, valla adamlar acaip galaksiler arası ışık hızı ile gidiyorlar ,,,,,,,,sultan galaksi ile bir konuşayım,,,,,,,

Scudo
@Murat Semiz
Bu paylaşımla tarih gözyaşlarına boğuldu, siyaset bilimi diz çöküp imana geldi, uluslararası ilişkiler intihara kalkıştı. kaldırato ve kudo abi ile rigın ve gorbaçev. Aman allahım sana geliyorum.

79 senesi yazılışı başka okunuşu Brejnev olan Rus başkanıyla Doğu Almanya başkanı Honeker bir toplantıda bir araya gelmiş, haberlerde izleyince hayatımın ilk kültür şokunu yaşamıştım.
Murat'ın paylaşımı beni o yıllara götürdü. Aman yapmayın, etmeyin :eek::p:D:naslyany::booo::krktm::ssrtcbya::tskler::koptum::komik:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Murat Semiz

Murat valla sana bakıyorum , top sende,,,,

Büyük buluşma,,,,,bursa, dő la işkembe,

151483 dosyayı görüntüle
Kimler yokki,,,

151484 dosyayı görüntüle
Sadi,,
151487 dosyayı görüntüle
Ilter,,,,,,
151488 dosyayı görüntüle 151488 dosyayı görüntüle
Özcan,,,,,,
151489 dosyayı görüntüle
Murat,,,,,
151490 dosyayı görüntüle

Kerimmmmmmmmm

151491 dosyayı görüntüle

Véeeeeeeeeeeee,isim yazmıyorum yahu,,,,,,,herkes onu tanır,,tanımayan 50 şinav çeker

@Murat Semiz

(link)

7 nisan ct şimdilik fena değil bi ayar çeksende, bir hareket yapsak murat ,,,,,

@mehmetsunu

Gel be kardeşim şu ölümlü dünyada bir çılgınlık yap ,bir dahami geleceğiz bu dünyaya,

@mehmetsunu

151492 dosyayı görüntüle

,biraz önce haber geldi bursaya davet ettim ,uludağ 'ı biliyormuş,valla eğimde bu hatunu tutmak çok güç olur,,,,,

@Kudret Kurtcebe ağabey ben Eskişehir'e gideceğim cumartesi giant aldım sana uydum erken dönersem uğrarım yanınıza :)
Contend-SL1D-CB-Black.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Özcan
@sadi imren

Top muratta ct için ne diyecek,,,,,,ama izin alamaz herhalde ama illaki denk getireceğiz havada denk olur ise bu iş tamamdır,birde raşit dostumun gün vermesi gerekecek, bu ct raşit o.k ama murat o.k demeyecek herhalde

151506 dosyayı görüntüle

Bursada bunu ıslatalım,,,,,,

@Murat Semiz

Valla murat benim acelem yok birlikte gideriz,sen ayarla kendini,ayrılık çeşme istasyonda buluşuruz,06.00 açılıyor kapı,06.15 'de yenikapıda oluruz yaz tarife başladı pazarları saat 07.30 'da feribot yok malesef ct var,

(link)

Birde bursadan dönüşte saat 18.00 de feribot var ,ondan sonra yok ,,okullar kapanınca sefer sayısı artar

@mariokaldato

Arıza adam beni yakalamış haberim yok iyimi raşit dostum :islik::D

@sadi imren

Sadi selam bisikleti aldınmı ?

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

Bu arada bursaya iki koldan bir hareket söz konusu,4 ağustos tırmanış,yanlız nasıl yetişirim onu düşünüyorum,bu organizasyonda esasında otobüs olsa iyi olur idi,tabi paralar bizden olacaktı.,

152041 dosyayı görüntüle

Bursa forması hazır,,,,,,,,:D

@sadi imren

Vayyyyyyy yaşa var ol,,,,,,güle güle eskit,şimdi ct gününe ayar çekecem nedeni 07.30 feribot var,yenikapidan, akşam 18.00 son feribot bursadan ,
tek gelirim gerçi ama istiyorumki bir kişi daha gelsin,birazda havaların ısınması tahminimce mayıs ortaklarını bulur, bu arada günlerde uzar,,,,

152131 dosyayı görüntüle

Forma tamamdir,,,,,,,

@sadi imren
Hay maşalah. Bunun serefine bu sarkiyi sana armagan ediyorum :D
Vela vela velvela Sadi

@Kudret Kurtcebe sağol ağabey bu arada forma yakıyor çok beğendim güle güle giymen dileğiyle @mariokaldato kanka bu şarkı beni çok duygulandırdı beni benden aldı sağol varol :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kudret Kurtcebe
Eyvallah abi nasilsin keyifler iyi insallah ? :D

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geri