Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Kudret Kurtcebe abi tarih olgunlaşsın ben ok ayarlarım, hem senle hem raşit abiyle görüşmek çok güzel olur. İşkembe ha? Oh oh.

Tour de la mariokaldato

Scudo
@Murat Semiz
"Tour de işkembe- paça/
Bilader ha bu pisiklet kaça?"
Albert Einstein

@Murat Semiz

Valla bir çıkartma durumu,,sadece önemli olan senin mesafe ile benim mesafe fazla ,ayrılık çeşmeye, saat 05.00 gibi çıkmak lazımda valla esasında günlerin uzamasını beklemek,artı 06.00 'da havanın aydınlık olması,acaip uzak arkadaş feribot iskelesi,bize en yakın nokta ayrılık çeşmeden yenikapı,dönüşte ordan,birde feribotta bisikletleri kilitliyoruz ve yukarı çıkıyoruz,

@mariokaldato

Sunu çatlasın ve de patlasın,:harika::islik::D

@mariokaldato

Tırmanışın sonu yok tabi,maksat muhabbet ,:islik:

Her baharda mart kedilerinin kızışması gibi bizim kudo abimizin şehri bursa da mukim olan kaldıratoyu ziyaret etme aşkı depreşir. Kaldırato namlı zat ise her bahar derin bir endişeye gark olur.

@mehmetsunu

Doğru dedin esasında mayısta ne güzel olur,sabah sabah ūşümeden saat 05.00 'de evden çıkarım,valla durum şu,7 mayısta kontrat bitiyor, ve zam yapacak mal sahibi yeni yere geçemeyiz,fiatlar uçtu,nisan sonu kepçe vurulacak ,28 aralıkta bina yıkıldı,valla bu işler çok gecikti,sıkıntıda sıkıntı yani,,,,

145661 dosyayı görüntüle

Maziye bak ,ne kadar şendik,kuzu eti yemece,diğer topiğe bahtiyar mesaj düştü ,gene polinez yapalım diyor,ve de riva,nede olsa acaip zorlu anılar yaşadık

@Murat Semiz,,

Selam murat,,,,,,
Şimdi mart sonu geliyor, nisana ayar çekmece,saat 06.00'da ayrılık çeşmesinde olurum,hava sabahın köründe ayaz olacak,06.15 'de yenikapı,feribot 07.30.
Mudanya,2 saat sürüyor.09.00 mudanya ,21 km var çekirgeye,
Cepten raşit dostuma ulaşmaca,

Bu arada bu tura katılmak isteyen yazabilir,tempo hızlı olmayacak,birlikte sürülecek,

1 nisan ,8 nisan,15 nisan,22 nisan 29 nisan tarihlerden birinde tur olacak,havaya bağlıyız,şiddetli fırtına ve de yağmurda iptal

Işkembe çorba ,,,bursa,,,,turu,,,

Kudret Abi bu cumartesi Bursa az bulutlu ve 26 derece. 30 km nonstop hafif rampa tırmanacağımız turumuz var, bekleriz :)

(link)

1 nisan hava bozmaz ise hareketū bereketű bursa ,işkembe turu,,

@Kudret Kurtcebe

Cumhur dostumuz 3 günlük masraflarımı karşılayacak olursa bende bu tura kayseriden iştirak etmek istiyorum.

@Özcan.

1 nisan orda olacam
bozmaz ise hava tabi,

@mehmetsunu

Hahahaaa

Cumhur kaçar ,,,ordu ile geliyoruz,5000 kişi ,işkembe çorba içmeye,,:eek:

148797 dosyayı görüntüle

Piyangodan para çıkar ise bunu kapıp geliyorum,,,

148800 dosyayı görüntüle

Inşallah ve de maşallah diyelim ,,,,bu kara şimşek en az 25.000 gayme,,,

(link)

1 nisan belli değil,feribot pazar yengen,ct 07,30 var ,pazar yok demekki ct 'ine ayar çekeceğiz

Alternatif rota,,

(link)

08.00 pendikten feribot,yalovadan geliş,
O vakit bu iş olur,,,
1 nisan ,,,,,,

@mehmetsunu
Rock star havalari bunlar . istersen kulisine bildircin yumurtasi ve ananas suyuda yollayalim :D

@Kudret Kurtcebe
:D abi malatyadaki dayim o gun tayvana gitmek isteyebilir yolcu etmem gerekebilir haha :D

@mariokaldato

Selam raşit,,,1 nisan hava çok iyi,rüzgar yok 62 km teperek,geliyorum,1 nisanda müsait isen geliyorum,,artı pendiğe düz yol 18 km 'de ordan var,,,

(link)

Buluşma yeri,bursa anadolu lisesi

Şafak 14

@Kudret Kurtcebe
Nasipse olur abi insallah bakalim

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato

Kesin benim olay,dönüş mudanya 21 km ordan ,toplam bana 100 artı olur,maksat işkembe,,,,:islik::D

148811 dosyayı görüntüle

3 adet uludağ yapmış idik daha önce takım ile,,yanlız bu sefer yenikapıdan feribot ile gelmem,pazar yok çünki,sadece gidiş var,

Abi duyduguma gore @mehmetsunu bu tura katilmamak icin modern tolkink grubuna sizmış.
Turnedeyim ayaklarina yatarsa şasirma haha :D
aviary-image-1521109192611.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Anonim

Valla hava iyi,,,bozmaz ise 1 nisan,,valla şaka değil,

@mariokaldato

Yav zati 70 'lerden kaldığım için 80 'leri anlayamadım,modern talking dinlemedim desem doğru olur,deep purple burn ile 62 km ışık hızı ile alınacak

Yav arkadaş adamlar pahalı bisikletleri yere çalıyorlar,bu ne yahu,,,

Arkadaş mal seyirci ordada var,ne alıyorsun adamın matarasını ,kameran malı ne işin var yolda ,oda ayrı bir mal,

@Kudret Kurtcebe

Kudret kaptan,

Yalova-Gemlik-Bursa güzergahına +1

@Murat Semiz

Murat,erken gidersek feribotu yakalarız,yanlız sen önde olursun,senin temponda gideriz ,saat 07.30 da pendik feribot'ta buluşarak,ordan yalova,1 nisan ,18 derece kaçmaz,62 km sonra otogar ordan bursa anadolu lisesi yakın, cepten telefon ederiz,sende cep olur,14 gün var ,dönüş ise mudanya ordan yenikapı,ve ordan marmaray ayrılık çeşme istasyon, beraber döneceğiz zati ben fındıklı sen ümraniye yakınız

(link)

Rota

(link)

Buluşma yeri

Bursa anadolu lisesi

(link)

1 nisan,,,,,şimdilik iyi,,,

Raşit bak ne buldum,,,,amma okurdum tenteni,,birde red kıt,,,,,:D

Hey gidi ıstanbul ,60 'lara bak çocukluğumuzun en iyi yılları

@mariokaldato
Ben oralara gelip yiyip içip yanimada giderken hedaye olarak 2,5 kilo kestane şekeri alıp bıyığımı silip çekip gittiğimde sen faturalara bakıp diter bohlen gibi şeri şeri leydi sunu paraları yedi diye tempo tutacaksin kaldıramazsan kaldırırlar kaldırato.

Tour dé mariokaldato,,,

1 nisan pazar,
Havaya bakar,
Şimdilik 18 derece,
Rüzgar yok,

Liste

1- murat semiz
2- kudret,,
3 - gerisi gelirmi ?.......

Buluşma yeri,,,
Pendik feribot iskelesi,saat 07.30.
Yalova,