Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@ahmetyavuz

her fani bir gün tur de kurtcebe yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
Scudo
@mehmetsunu

Kaldırato bu gün bana gol attı zati o seleye geçti ben yürūdūm,
Kayseriden ya yalovaya taşın ya da bursa,valla ben aynen altınova ya da çınarcık taraflarına yerleşeceğim,raşit dostuma komşu olacağım

@ahmetyavuz

Ahmet gel aynen çatıda yeşil çay içeriz,valla tepemde sadece kargalar var ,damda yürüyorlar ,ceviz vermez olaydım ,camı tıklatıyorlar:islik::D

@Kudret Kurtcebe
gelicem kudret abi bıçkıdere turu yaparken köpekleride besleyeceğiz!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kudret Kurtcebe

bu sefer çok ciddiyim. Bir KUCUSUMU-G zirvesi düzenleyeceğiz. Açılımını merak eden olursa kudret, cumhur, sunu, birde güray. KUCUSUMU nun Mu suna gelince oda @Anonim. bak köftehora oradan sinsi sinsi bizi takip ediyor.

@Kudret Kurtcebe
@mehmetsunu sanada geleceğm abi yiğenim erciyes üniversitesinde okumakta ona ziyareti bahane edeceğim!

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

ona bisikletin kralını vereceğim. Bir dostumun Giant tcr sl 1 i var. Abimiz bekar 60 yaşlarında artık bisiklete ihtiyacı yok diye düşünüyorum. Sanırım o abimizi ikna eder bisikletini hibe ettiririm diye düşünüyorum. Olurmu sencede kudret abi.

• Beğen
@mehmetsunu pusuya yattım @mariokaldato 'yu kolluyorum. Kuzu çevirme falan deyince adam tası tarağı topladı yollara düştü. BİM keki diyor bir de utanmadan! Koskoca @Kudret Kurtcebe kalkıp ayağına gidiyor, Kayseri cevheri, Anadolu trolü @mehmetsunu adamın memleketini onurlandırıyor, o hala BİM keki diyor, ayıptır, yazıktır.

@Kudret Kurtcebe Alışkınız biz onlara abi, bir şey olmaz merak etme sen.

@Kudret Kurtcebe
abi balık dediğin bu değildir inşallah!

@Kudret Kurtcebe

eyvallah abi, düşünmen yeter. Tabii insan cömert olunca, yol yordam görünce böyle oluyor, herkes senin gibi olmuyor @mariokaldato Tuz ekmeğe de varız o ayrı, ama bir buyura bir eyvallah var yani :kötü:

@Anonim

Ben tuz ekmek anlamam. Tuzu ekmeği muratto yesin. Ben mükellef bir sofra istiyorum. Kesenin ağzını açacaksınız. Sizden nusret istemiyoruz. Sözümona şeref konuğuyuz. Ona göre ağırlanacağız. O kaddar.

Hakkimda yapilan tum suclamalari red ediyorum hakim bey isterseniz size en pahalisindan topkek verebilirim hakim bey. ( otobuscuden dilendim yolda ondan beles aldim keh.keh ) :D

Yoldayim aha ispat
2017-11-14_15-50-42_HDR.jpg

@Anonim

136748 dosyayı görüntüle

Valla bana gelir ise yeşil çay demleniyor

@Anonim

Antalya felaket haberleri izliyorum ,o ne yahu,kamyon ters dönmüş:eek:

Asrın icadı joistik ,ve ps1 ile başlayan serüven ps2 ile devam etmekte efsane oyun konsolü,
Raşit dostum izle,

136774 dosyayı görüntüle

Türkiye ,kosta rica ,dünya kupası,şut geliyor ardadan,

136779 dosyayı görüntüle

Top kaleciden sekti,
136780 dosyayı görüntüle

Top hamit altıntopa geliyor,136781 dosyayı görüntüle
136782 dosyayı görüntüle

Kafa ,,,,,
136783 dosyayı görüntüle

Top ağlarda,,
Profesyonelde oynadık,
Türkiye 8 kosta rika 1
70 Lerde böyle şeyler görmedik yahu,:D
Hele ps3 ve ps4 oyunları varki vay canına

Raşit selam sen gene seledesin bugün,valla senle rakip olmak zor yahu,bu gün mehmet ali spora gideceğim ,pastırma sıcakları var,pazar tempo kesmeden idman yapacağımda gene hava bozabilir,
Sunu dostum ,senin derdine mehmet ali çare bulur ve hatta sana eski kolnago kadro bulur

136810 dosyayı görüntüle

Bu pejo sunu,mehmet ali bunu topladı,müşteri kadroyu getirdi,benim eski pejo bu idi ,ama bu çelik kadro hafif,benimki tank gibi ağırdı

@Kudret Kurtcebe
Cok guzelmis abi kac model bu pejo acaba ?

Abi bide [USER=702]@Anonim[/USER] baskana rica edelim bu basligi duzeltsin. Tour de mariokaldato yapsin morikaldato degil :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri