Scudo Sports

Tour de mariokaldato

uyar kudret hocam hiç farketmez sen nereden istersen oradan git tur işi zevk işidir
orada buluşuruz

hatta ben dönüşü bile yalovadan yapabilirim

Scudo
@barış barış

şu açıdan iyi olacak sana pendik yakın bana ayrılık çeşme,
ben 10.30 'da aynen bursa otogarda olurum ..

@barış barış

sana fazla yazacak bana az ben işin kolayına kaçtım sen zoruna ..
toplam bana 42 artı 16 eşittir 58 km yazıyor

anlaştık ozaman bana burdan 140 km yazar oda bizi anca keser

sen tempolu gideceğin için sana yeter 58 km

@barış barış

helal zati sana dönüşte terso bostancı ne gerek var ,sabahta ayrılık çeşme sana olmaz bence vakit kaybetmeyelim en yakın noktalardan hareket ederiz orta nokta aynen buluşmaca otogar atakan senle olur..

@barış barış

çok çabuk bursada oluyorum barış.

evden çıkış zati 8 km ayrılık çeşmede marmaray var oradan 12 dakika sonra karşıda oluyorsun vapur mapur hikaye barış hocam ,
bize hızlı hareket eden kitle ulaşım aracı lazımda ,yanlız malesef feribot 1 saat 30 dakika sürmekte yenikapıdan mudanya,
sen 45 dakikada geçecen

tempolu gideksin hocam yeter sana okadar yol

istersen bi saat geç çık

yada iki saat

gelmek isteyen olursa yazar buraya kondisyonuna güvenen ve 20 yaş üzeri arkadaşlar

@barış barış

5 martta erken çıkacağım saat 05.00 'de
06.00 'da marmaray istasyonu açılıyor bomboş tabi ,
kimse yok rahat rahat bisikleti koyuyorum ve geçiyorum..

uludağa gidiş... 12 dakika sonra yenikapı teknoloji acaip vesselam..

@barış barış

o.k anlaşıldı sen 20 yaş üstü dedin pendiği örgütlersin sadece atakan var saat 07.30 'da sabahın köründe dikilecek millet, ben tek gideceğim ayrılık çeşmeye, oraya gelen olur ise görürüm ya da buraya yazar,
kadıköyden katılmak isteyen olur ise ama benim tarafta 18 yaş altı yasak, senin tarafta 20 yaş altı yasak ,18 yaş üstünün kadıköy ve avrupa yaka sorumlusu benim ,zati kadıköyden gelene 42 km toplam yazacak ,avrupa yakadan gelenler geldiği yeri hesaplayacak üstüne 42 km koyacak, aynen katılıyorum ,kondüsyonuna güvenmeyen 5 martta gelmesin..
ben çıktım barış görüşürüz
jet hızı ile geliyorum..

@Kudret Kurtcebe
Aman abi oncelik sizin sagliginiz ve guvenliginiz sakin tek geleyim demeyin barisla gelin iste sagdan sagdan :) Gemlikten sonrasi baya bi sakat yol cunku. Durdane rampasi olumcul risk tasiyor Allah saglik afiyet versin insallah her.iki taraftan aksaklik olmasada yuzyuze gelsek.
Cumleten hayirli cumalar

Bursa Gemlik turu (bol mersedesli,komikli)

Buna bi goz atar misin @Kudret Kurtcebe abi hehe

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@barış barış
İnsallah bisikletlere de böyle şeyler istemezler,bizlrerden de para koparmak için:krktm::krktm:
:acpsnr::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@barış barış
Hava mis ekip duble mis :)

@mariokaldato

bu gün toplantı sonucu alınan karar şöyle kesin atakan ile barış pendik taraftan gelecekler,onlara ora çok yakın bana 21 km uzak
bana yakın olan 8 km sonra ayrılık çeşme istasyonu oradan direk yenikapıya geçeceğim, benim iş kolay fakat atakan ile barışa toplam 118 km yazacak ,yanlız şu bir gerçek, bunuda gördüm bu gün, valla eğim idmanı yaptık, aynı yeri iki kez çıktık ,ora bayağı sakat ,yani durmadan indik ve çıktık ,valla barış ikinciyi alırkende kesilmedi ,bu şu demek bütün kış binen adam kazanır ,barışa yetmez 118 km ,onu bıraksam atlar gider ankara ,

tmp_31192-20170217_143955-23208901-jpg.106311

toplantı sonuçları,,

1- atakan ve barış 5 mart pazar günü,saat 07.30 da pendikte buluşacaklar ve 08.00 'de yalovaya geçecekler ,08.45 'de yalovada olacaklar , 59 km sonra otogarda olacaklar
2- ben aynen saat 06.00 'da ayrılık çeşmede hazır olacağım 06.15 'de yenikapıya marmaray ile geçeceğim
ve saat 08.00 'de feribot ile mudanya yapacağım 90 dakika sonra bursa feribot iskelede olacağım
saat 09.30 'da bursa feribot iskeleden topuklayarak 21 km sonra çekirgeye gelirim oradan otogara geçerim takriben saat 10.30 -11.00 arası çekirgede olurum
ve orada görevlilerden rica ederek telefonlarını kullanarak raşite geldiğimi söyleyeceğim ,ve atakan ile barışı bekleyeceğiz,dönüş ise belli olmaz birlikte döneriz ,giderken bana 29 km yazacak çok az tabi

tmp_25184-screenshot_2017-02-17-14-23-44-910214749-png.106304

istanbul taaaaa nirede kaldı yahu..

@Kudret Kurtcebe
Hmm guzel abi. Nasipse cekirgede yada kultur q
Park civarinda karsilariz bizde seni insallah

@mariokaldato

çekirgeden uludağa tırmanış yolu üzerinde kudret market var valla oradan sana telefon çakarım marketin telefonunu kullanırım..

@Kudret Kurtcebe
Eheheh biliyorum o marketi abi bende kendi kendime tam bulusmalik yer demistim ehehe ben orda beklerim seni daha guzel

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@dabılbaris helal olsun, yardırmışsınız. İşkur mevzuatına hakimim, yardımcı olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

istanbulda ben bisiklet sürecem temiz havada ve boş yollarda gidecem diyorsanız buralara geleceksiniz
kurt doğmuş ballıca akfırat göçbeyli
heleki göçbeyliden sonra şileye kadar insan doyamıyor orman yollarına yol asfalt bu arada

Geri