@mariokaldato
bu gün toplantı sonucu alınan karar şöyle kesin atakan ile barış pendik taraftan gelecekler,onlara ora çok yakın bana 21 km uzak
bana yakın olan 8 km sonra ayrılık çeşme istasyonu oradan direk yenikapıya geçeceğim, benim iş kolay fakat atakan ile barışa toplam 118 km yazacak ,yanlız şu bir gerçek, bunuda gördüm bu gün, valla eğim idmanı yaptık, aynı yeri iki kez çıktık ,ora bayağı sakat ,yani durmadan indik ve çıktık ,valla barış ikinciyi alırkende kesilmedi ,bu şu demek bütün kış binen adam kazanır ,barışa yetmez 118 km ,onu bıraksam atlar gider ankara ,
toplantı sonuçları,,
1- atakan ve barış 5 mart pazar günü,saat 07.30 da pendikte buluşacaklar ve 08.00 'de yalovaya geçecekler ,08.45 'de yalovada olacaklar , 59 km sonra otogarda olacaklar
2- ben aynen saat 06.00 'da ayrılık çeşmede hazır olacağım 06.15 'de yenikapıya marmaray ile geçeceğim
ve saat 08.00 'de feribot ile mudanya yapacağım 90 dakika sonra bursa feribot iskelede olacağım
saat 09.30 'da bursa feribot iskeleden topuklayarak 21 km sonra çekirgeye gelirim oradan otogara geçerim takriben saat 10.30 -11.00 arası çekirgede olurum
ve orada görevlilerden rica ederek telefonlarını kullanarak raşite geldiğimi söyleyeceğim ,ve atakan ile barışı bekleyeceğiz,dönüş ise belli olmaz birlikte döneriz ,giderken bana 29 km yazacak çok az tabi
istanbul taaaaa nirede kaldı yahu..