Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Anonim
Sen beni hıshanıyorsun.
Pisiletime karaktersiz demene soyleyecek soz bulamadim :D

Scudo
@barış barış

6 adet turu bu konuya sıkıştırırız önümüz bahar ve yaz,barış cennete gidiyoruz oralar cennet ,biliyorsun sonunda yalovaya taşınacağım, esas merkez yalovadır ,ordan her yere gidersin her yere,

(link)

saat 11.00
orhanlı
kurtdoğmuş köyü toplantısı,
bu cuma
hava iyi rüzgar az,
inşallah bozmaz
en geç saat 11.30 'da orhanlıdayım
masaya yatıralım bursayı
staratejiyi konuşalım

:harika::harika::harika::harika:

037756da1c80b5174323e59d36ef6405.jpg

bu cuma köpekleri besliyoruz barış en önemli işimiz budur bizim biliyorsun

(link)

uzun etaplar için hazırlanma idman rota bura barış 100 km ...buralar cennet tabi,sahillere beş basar, yanlız haziranda buralar mangalcı ,piknikçiler ile dolacağından etaplar aynen yalova taraflarda olacak yaza tabi.
19 marta ayar çekildi bursa,
ilk etapa hazırız..

@Kudret Kurtcebe

Yenikapı mı düşünüyorsunuz? Kadıköy'e direk seferler var, daha rahat olmaz mı size?
ido19mart.JPG

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@barış barış
Eyvallah abi evet dostluk ve muhabet onemli. @Kudret Kurtcebe abi ile tanismak sizleri karsilamaktan seref duyarim tekrar sagolun varolun

@Özcan.
Merhaba dostum dun meskuldum biraz muhabete tam dahil olamadim sarz bitti vs. Musait anda ozelden cep numarani ver bana bi goruselim

@Özcan.

eyvallah,
bursa feribot iskeleden deniz otobüsüne asla binmem özcan beni tutuyor o deniz otobüsü, aynen büyük arabalı feribot ,dalgalı olduğu zaman deniz otobüsleri çalışmıyor bir kere başımıza geldi,malesef o gün havanın ne olacağıda önemli, çok sert rüzgarda bu iş olmaz 19 martta yani o gün denizin sakin olması gerekecekte mart ayında rüzgarların durumuna bakacağım tabi,burada önemli olan yağmur ve rüzgarın ne olacağı ..
sağlam tur yapacak isek aynen rüzgara ve yağmura bağlıyız ,bize geçit vermez ise erteleriz ..

@mariokaldato

raşit özelden senden cebi alayım mahsuru yok ise barışa veririm ,
seni aynen bursa otogardan arayacağız bizim oraya gelmemiz fırtına gibi olacak bundan emin olabilirsin
dediğim gibi rüzgar arkadan zati esecek o gün poyraz işimize yarayacak
ha lodos bizi gebertir baştan söyleyeyim lodosta yokuz poyrazda varız

@barış barış

orada ikiye bölünürüz barış sana gerçekten kolay , bursa feribot iskelede sana kolay olduğu için sen aynen deniz otobüsü ile kadıköye ama dediğim gibi o gün çok sert rüzgar olur ise çalışmayacak deniz otobüsleri
o vakitte yenikapıya benle gelecen orada sorarız durum nedir diye kolay işler bunlar bir şey değil

@mariokaldato

bende cep yok raşit dostum haberleşme barış ile olacak

@barış barış

barış hariyata bak çeltikçide yol ayrımı var orada kafa karışmayacak her iki yolda romaya çıkar yani bursaya

(link)

@Kudret Kurtcebe Çeltikçi vs işiniz olmayacak. Kullanacağınız rota şu olmalı:
(link)

@Kudret Kurtcebe Çeltikçide otobana yönlendirmiş Google haritası. O yol daha açılmadı. Gemlik - Bursa arasını yine benim haritadaki standart karayolundan yapmalısınız.

1 tabak işkembe çorbası: 10 tl
1.5 porsiyon yoğurtlu iskender 30 tl
1 tabak çoban salata 7 tl
1 kutu kola 3 tl
1 porsiyon dondurmalı künefe 10 tl
Misafirlere ikramlık kestane şekeri kutusu Her bir misafir için 25 tl
1 fincan serçebatmaz kahve 5 tl
üzerine 5 bardak çay 5 tl
(fiyatların en makul olanından derlenmiş olup kişibaşı fiyatlardır)
Kişibaşı günlük misafir ağırlama gideri 100 tl
Anadolu yakasından mariyo beyefendiyi saygılarını ve sevgilerini arzedecek bisikletçi sayısı tahminen 10 kişi.

@Özcan.

özcan sağol bu bilgi dahilinde aynen sana uyarız ,otogara gelir isen orada olacağız raşit dostumuda cepten arayacağız, biz saat 08.45 'de yalovadan çıkmış olacağız ,en geç 09.00
verdiğin rota

(link)

o.k geliş rotası 59 km .....

indir.jpg

Alo alo hustın burası ay üssü alfa. Ben mariyo kaldırato. Anadolu yakası ekibinin burayada geleceği endişesi nedeniyle görev yerimin mars olmasını sizlerden istirham ediyorum. Mümkünse sadece gidiş görevi lütfen. Yalvarıyorum....

@mehmetsunu

hohoho uçtun gene

1- kuru üzüm -fındık parası verecem sadece bisiklet forma arkasında olacak
2- yolda kızılayın maden suyu ve ayran en az 3 adet içerim karıştırarak
3- yol parası 14 lira yalova 14 lira dönüş ha zam geldimi bakacağız
4- marmaray 4 lira
5- bursa -bir adet işkembe aynen 10 lira ,
6- dönüşte ise en az 3 adet gene kızılay maden suyu ayran kuru üzüm fındık deposu bitmez bende epey olacak yanımda

ha bunun yanında iç lastik -pompa her daim....

@barış barış

barış cebe save 'leniyor ise bence yap ben kafaya yazdım bile..

(link)

@Anonim

açıkça herkese tavsiye ederim bu sabah gene yumurta ile kuyruk yağını birlikte yaptım
şu faydasını gördüm adamı sahada fişekliyor , 30 km durmadan bastığım etapta sabah kahvaltısını 1 saat öncesinden yaptım ,
o 30 km nasıl gittim bende bilmiyorum ,yağlardan yakarsınız ,karbonhidratlardan değil ,açıkça karbonhidrat aşırı yüklenilmeyecek kendimden biliyorum ,hafta içi alınır karbonhidrat ve protein,
hele hele şeker almak uzun etapta aynen yanlış
tempo felan yapamazsın şeker adamı keser,proteinde ,barlarda şeker oranı çok yüksek olmamalı aşırı şeker kondüsyonu darmadağın eder,
neden işkembe ,uludağ dönüşü işkembe patlamış idim ,valla 21 km nasıl gittiğimi bilirim fişek gibi, bol sarımsak adamı uçurtur,tabi 19 mart sabahı 1 saat önceden kuyruk yağı alırım, zati bütün hafta sabah kahvaltıda demirbaştır

@mehmetsunu
Hahahahah :D

• Beğen
Tepkiler: Themaner
@mariokaldato

sunu uçtu gene yahu...:islik::islik::islik::islik::islik:

indir.jpg
@Güray Görkem e yeni mission.
Saving Private kaldırato

Not: afiş temsilidir. Kaldatonun paint terk yeteneğiyle konuya uygun afişini bekliyoruz.

indir.jpg
KUDOYA YAKALANAN/PEŞİNEN KAÇAN

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri