gravel06
Aktif Üye
- Tepki
- 267
- İsim
- Erman
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Vücut o kalorinin ne kadarını kullanabiliyor acaba 4 küsür saatte? eminim bunun için eğitim yapıyorlardır fakat rakamlar çok ciddi olunca biz normal amatörler için garip geliyor.eusport türkiye ekibindeki herkes kıymetli insanlar ülkenin boğuştuğu bu yobazlık cahillik içinde hala güzel şeyler izliyoruz sayelerinde… bu arada pogacar tüketim yaklaşık 6400kalori alıyor
Gitse de çoğu bisikletçi bisikleti hakkında pek yorum yapamaz. Parkur'a hakim olur vs. ama bisiklet teknolojilerini hobi bisikletçisi kadar takip etmiyor Pro sürücüler. Özellikle bizim ülkede zaten sadece sponsorun verdiği iyi kötü ne varsa ona biniyor. Geçen Pogacar'ın zinciri çıktığında, Shimano servis yardım edince "o an bu sorunu nasıl halledeceğimi bilmiyordum!" diye açıklama yaptı. Ne kadar doğru söylemiştir bilmiyorum. Ama cidden bazı Pro'lar teknik kısmından çok az anlıyolar. Yarış atı gibiler.Şimdi TDF yada G'iro da yarışan hiç Türk bisikletçi oldu yada büyük turlarda adını duydunuz mu olduysa beni aydınlatın lütfen gerçekten bilmediğimden soruyorum burdan şuraya geleceğim eurosporttaki yayını eleştiren arkadaşların fikrine saygı duymakla birlikte bu tarz uluslararası organizayonlara sporcu gönderemiyoruz ki yarışları yorumlayacak eski bisikletçimiz olsun...evet bir bisikletçi kadar teknik yorumlarda bulunmalarını bekleyemeyiz keşke olsa ancak ben yayından memnunum açıkçası geçmiş turlardan bilgilerde veriyolar 4 saat nasıl geçiyor anlamıyorum hele trainerdaysam hemencecik bitiyor![]()
o kalorileri yer yutar ,vücudun ilacı gıda o yüzden herkes için en önemli olan tükettiği gıdanın niteliğidir ilk karbonhidratı tüketiyor vücut o kalmayınca yağlara geçiyor bu sporcularda yağlara geçerse yazık olur hepsine 😃Vücut o kalorinin ne kadarını kullanabiliyor acaba 4 küsür saatte? eminim bunun için eğitim yapıyorlardır fakat rakamlar çok ciddi olunca biz normal amatörler için garip geliyor.
aklıma takıldı bu konu biraz araştırma yaptım.o kalorileri yer yutar ,vücudun ilacı gıda o yüzden herkes için en önemli olan tükettiği gıdanın niteliğidir ilk karbonhidratı tüketiyor vücut o kalmayınca yağlara geçiyor bu sporcularda yağlara geçerse yazık olur hepsine 😃
adamlar resmen tavaf etmişler Fransa'yı nerde ne var hepsini biliyorlar sırf bisiklet kültürü edinmek isteyenler bile zevk alır anlatımlarından...daha iyi anlatacağını düşünen varsa buyursun gelsin hodri meydan...Yıllarca F1 izleyicileri Serhan Acar'ı gömdüler. Bu nasıl spiker diye. Şimdi Bein'de hakikaten aşırı kötü, her şeyi karıştıran 2 spiker var. Hepsi ağlıyor Serhan Acar anlatsın tekrar vs. diye. Türkiye'de cidden en iyisi bu adamlar. Ben genel kültürlerine hayranım. Biraz "nerd" yanımı da ilgili videoları arayarak buluyorum zaten. Çin üretimi elektronik viteslerden tutun, kadrolara kadar bilgi alabiliyorum Youtube sayesinde.
Ben biraz podcast havasında olmasını ayrıca seviyorum. Genel izleyici için de bişey ifade ediyor. Türkiye'de TDF'nin teknik kısmıyla ilgilenen maks. 100 kişi vardır. O yayının 100 kişi için yapılmadığına eminim. Arada Fransa Turunu anlatan filmlerden bile bahsediyorlar. Şaşırıyorum, adamlar kültür olarak nerdeyse her şeyine hakimler. Teknik kısmında bulunma fırsatları maalesef olmamış; olması muhtemel kimse de yok gibi Türkiye'de.
Bir de yayınların peşpeşe 6 saat üzerinde olması kısmı var. Yaklaşık 7-8 yıldır dinliyorum ve hala yeni bilgiler öğreniyorum yayınlardaSadece bu ekipten(Sarper, Caner, Berkem) birileri olmadığında biraz daha izleyesim gelmiyor. Tek sitemim bu olabilir.
İspanya’yı ve İtalya’yı daadamlar resmen tavaf etmişler Fransa'yı nerde ne var hepsini biliyorlar sırf bisiklet kültürü edinmek isteyenler bile zevk alır anlatımlarından...daha iyi anlatacağını düşünen varsa buyursun gelsin hodri meydan...
nerden baksam haklı buluyorum.adamlar resmen tavaf etmişler Fransa'yı nerde ne var hepsini biliyorlar sırf bisiklet kültürü edinmek isteyenler bile zevk alır anlatımlarından...daha iyi anlatacağını düşünen varsa buyursun gelsin hodri meydan...
Bu video daki dangalak sosyal medya fenomeniymiş, daha önce futbol karşılaşmasında beğeni toplamak için sahaya falan girmiş. Futbol maçı neyse kimseyi tehlikeye sokmuyor ama umarım bu yaptığı için iyi bir ceza verirler.
İki, üç bölümü baştan sona yarı uykulu izleyebildim diyebilirim. Haricinde işçiyiz, çalışıyok. 😅 Ancak duyumlarım hep Poğaça'nın yarışta baskı kurduğu yönünde.İçime doğmuş ki tur boyunca Bal...