Scudo Sports

Tour de France 2025

vingegars bu farkı nasıl kapatsınki ciddi sakatlıkta o normalden geriye gidergen pogi üstüne koydu şu anda vingo normal halinde olması bile yeterli gelmiyor bu sporda en uç seviyedeki bu farkı telafi etmek çok çok zor diye düşünüyorum, fark cok yok ama o farkı kapamak belki 2 yıllık kondisyon farkıdır bilmiyorum , dünyada bisikletçiler 2 ye ayrılmıştı vingo,pogacar ve diğerleri şu anda pogacar ve diğerleri , pogacarı cıkar vingo ve diğerleri , diğer sporcuların bu seviyelere yaklaşamamış olması daha üzücü bir durum üzerine bu ikili dışında koyabilen yok….

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Narvaezin atagi inanilmazdi bence. Tim wellens narvaez ve pogi tüm vismayi yedi bugun resmen.
Aynen, Narvaez lead out yaptığında Pogi bile bir ara ayağa kalktı takip etmek için. Narvaez görevini yapıp kenarı çekildiğinde zaten Jonas'ında işi bitmişti. Ondan sonra takip edemedi.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Kürsünün ortası bellide sağı ve solu belli değil.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Süleyman demirelin bir lafi vardir siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Tour de francede 1 etaba bakar kürsünün degişmesi
Yarınki etapta kürsünün değişmesi için Vingegaard'ın kullanması gereken bisiklet:

images (4).jpeg

Süleyman demirelin bir lafi vardir siyasette 24 saat çok uzun bir süredir. Tour de francede 1 etaba bakar kürsünün degişmesi
Kürsünün ortası bellide sağı ve solu belli değil.
Yarınki etapta kürsünün değişmesi için Vingegaard'ın kullanması gereken bisiklet:

328824 dosyayı görüntüle

Demirel'e oyunu kullandıktan hemen sonra oy kullandığı okulun çıkışında sormuşlar:"Sayın Demirel, sandıktan kim çıkar?"
Demirel gazeteciye dönmüş ve "Kim sandığa girdiyse o çıkar" demiş.

O hesap kim kürsünün üstüne çıktıysa o madalya alır.

pogacar'a kayyum atayacak birisi yok mu ya 😅 😅 visma'nın bisikletçileri kurt gibi saracak adamı dedik, yokuşta adamlar tel tel döküldü. pogacar'ı bu saatten sonra kaza hariç birşey durduramaz. umarım o da olmaz da efsaneyi uzun süre haset ve kıskançlıkla izleriz.

@EmreCavusoglu asıl atlanan konuya değinmişsiniz teşekkürler. tam yapılması gereken yerde yaptı çünkü ondan 100-200 metre sonra hafif bi ivme kazanacağı yer vardı tam orda pogiye saldı ve arası direk açıldı.

Visma’nın takım halinde gösterdiği zayıflık da şüpheli Emirates’in takım halinde gösterdiği yüksek form da şüpheli bence. Visma bildiğini unutmuş gibi takılıyor, nasıl bu hale geldiklerini anlayamıyorum. Sepp Kuss çok üzüyor beni. Tabi yine de UAE seviyesi bambaşkayken Visma da diğerleriyle aynı gibi bi durum yok, Remco daha etap başlamadan atak yedi neredeyse ama o konuşulmuyor tabi. Sanki Vingegaard ilk 10 mücadelesi veriyormuş gibi bi hava oluştu, adamın böyle bi etabı farkla 2. bitirdiği unutuluyor.

Lipowitz iyiydi, ben ‘500 metre daha olsa öyle olurdu böyle olurdu’ gibi söylemlerden hoşlanmam, o yüzden Vingegaard’ı geçerdi biraz daha mesafe olsaydı demek istemiyorum. Ama iyi bi fark kapatıp Vingegaard’a epeyce yaklaşarak bitirdiğini görmek güzeldi.

Sarı mayo muhtemelen bi anomali yaşanmadığı taktirde 3 buçuk dakika farkla nihai sporcuya geçti diyebiliriz sanırım. Yeşil mayo Milan’da, benekli mayo Pogacar’a vekaleten Martinez’de olacak, beyaz da Remco’da devam ediyor. Ancak Lipowitz Remco’nun 49 saniye gerisinde belki de bugünkü etap öncesinde beyaz mayo için ellerini de ovuşturuyor olabilir.

Bugün 2. ve son zaman karşımız var. Dün Pogacar ciddi zaman kazandı ama Vingegaard ne kadar bitkin görünüyorsa Pogacar da kendi standartlarına göre epey bi bitkin görünüyordu. Psikolojik liderliği de UAE Visma’nın elinden almış oldu, o yüzden benzer yorgunluk da olsa Pogacar bugün de fena olmayan bi zaman daha çalabilir Vingegaard’dan. Remco’nun bu kadar tırmanışta ne yapacağını merak ediyorum ama bana Lipowitz ve Vingegaard’ın gerisinde kalacakmış gibi geliyor. Etap için favorim -maalesef- Pogacar.

Etap profil görseli bile şu şekilde hazırlanmış;

1752825826472.png

Yayın 13:45-19:00 aralığında görünüyor. İlk sporcu Matteo Vercher’in startı 14:10, son 5 sırasıyla Vauquelin, Lipowitz, Remco, Jonas ve Pogacar 17:57, 59, 18:01, 03 ve 05’te start alacak.

Son düzenleme:
bisiklet dünyası için üzücü pogacar için efsane zamanlar, vingegard pogacar döneminde olduguna lanet edecek bu gidişle , vingegard pogacarın olmadıgı turnuvalara katılıp alsın bundan sonra ,o da kalan sözde iyi bisikletcilerden çok çok üstün ,

Pogacar'dan Tour de Pharmacy'deki Gustav'ın yokuş performansı gibi bir şey gördük, şu etapta. Vingegaard da Mario oyunundan çıkmışcasına bir kask taktı, iyi de performans gösterdi ama Pogacar'ın hayvanilik şaka değil, gerçek.

bisiklet dünyası için üzücü pogacar için efsane zamanlar, vingegard pogacar döneminde olduguna lanet edecek bu gidişle , vingegard pogacarın olmadıgı turnuvalara katılıp alsın bundan sonra ,o da kalan sözde iyi bisikletcilerden çok çok üstün ,
Tam tersi olacaktı, bisiklet dünyası için efsane, Pogacarın döneminde yarışanlar için üzücü.. Pogacar, bisiklet dünyasından en iyiler arasına ismini yazdırdı/yazdıracak ve bisiklet dünyası için onu canlı canlı izlemek büyük bir şans..

Tam tersi olacaktı, bisiklet dünyası için efsane, Pogacarın döneminde yarışanlar için üzücü.. Pogacar, bisiklet dünyasından en iyiler arasına ismini yazdırdı/yazdıracak ve bisiklet dünyası için onu canlı canlı izlemek büyük bir şans..
Efsane olacakta yani rekabeti ortadan kaldirdi adam bu biraz can sıkıcı.

Efsane olacakta yani rekabeti ortadan kaldirdi adam bu biraz can sıkıcı.
İşin ilginci monumentleri de domine ediyor.
Modern zamanlarda görülmüş mü bergler üzerinde iyi giden, Ronde kazanan genel klasmancı :krktm: Adam aynı zamanda Flaman Aslanı.
Utanmasa Roubaix'i de alacak ellaham.

İşin ilginci monumentleri de domine ediyor.
Modern zamanlarda görülmüş mü bergler üzerinde iyi giden, Ronde kazanan genel klasmancı :krktm: Adam aynı zamanda Flaman Aslanı.
Utanmasa Roubaix'i de alacak ellaham.
Alirdi gibi dusmeseydi. Hemde ilk kez katilmasina ragmen.

Geri